Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2655 Postat Octombrie 22, 2023 Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Membru Premium Partajează Postat Octombrie 22, 2023 Acum 3 minute, siminasimy a spus: ... (1) Fac mai multe dușuri la zi decât faci tu la lună,asta e clar :)) (2) Din moment ce fac dus înainte și după fiecare client nu exista nici o șansă minima că eu sa put "a canalizare" :))) ... (1) Aici ești cam agresiva ... sa folosesc un termen elegant. (2) Mirosul de "canal" nu are a face doar cu numărul dusurilor făcute zilnic ... în multe cazuri are (sau poate avea) și cu ceva B.T.S.!!! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 22, 2023 Partajează Postat Octombrie 22, 2023 Acum 6 minute, Mocureloaded a spus: (1) Aici ești cam agresiva ... sa folosesc un termen elegant. (2) Mirosul de "canal" nu are a face doar cu numărul dusurilor făcute zilnic ... în multe cazuri are (sau poate avea) și cu ceva B.T.S.!!! (2) nu e cazul la mine Nu am avut NICIODATĂ, NICIODATĂ mirosuri ,de aceea mă revolt,nu m-am revoltat la vreo recenzie reală niciodată și am acceptat mereu păreri sau sfaturi. inteleg orice părere , înțeleg că poate unora nu le place oralul meu ,sau felul meu de a fi,sau cum arăt sau multe altele! dar astea îs niste chestii aruncate foarte aiurea și nu mi se pare normal !! Link spre comentariu
Criticul Reputație: 4503 Postat Octombrie 22, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Partajează Postat Octombrie 22, 2023 Acum 18 minute, siminasimy a spus: ... Fac mai multe dușuri la zi decât faci tu la lună,asta e clar :)) Din moment ce fac dus înainte și după fiecare client nu exista nici o șansă minima că eu sa put "a canalizare" :))) ... Acum 10 minute, Mocureloaded a spus: ... (2) Mirosul de "canal" nu are a face doar cu numărul dusurilor făcute zilnic ... în multe cazuri are (sau poate avea) și cu ceva B.T.S.!!! Multe dusuri in zona intima se lasa dezechilibrul florei vaginale ce duce la mirosuri patrunzatoare, mai ales cand intervine si latexul din prezervativ. Asta ar fi explicatia lipsita de riscuri, doar cu disconfort olfactiv... de restul actiunilor trebuie sa se ocupe venerologul. Asa ca in loc de contraziceri si dezmintiri, se impune un consult medical si nu, nu la ginecolog ci la dermato-venerolog. 2 Link spre comentariu
maninblack20 Reputație: -15 Postat Octombrie 22, 2023 Partajează Postat Octombrie 22, 2023 15 minutes ago, Mocureloaded said: (1) Aici ești cam agresiva ... sa folosesc un termen elegant. (2) Mirosul de "canal" nu are a face doar cu numărul dusurilor făcute zilnic ... în multe cazuri are (sau poate avea) și cu ceva B.T.S.!!! Eu am mai scris despre asta Daca cititi pe pagini anterioare,am expermintat acelasi lucru,domnisoara are ori probleme de igiena ori altceva mai grav dar mister pisicutz mi-a dat avertizare,Deci probabil asta o sa se intample si in cazul tau,se pare ca Nu ai voice sa avertizezi alte persoane despre potentiale riscuri🤯Eu sincer Nu mai inteleg nimic 1 Link spre comentariu
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2655 Postat Octombrie 22, 2023 Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Membru Premium Partajează Postat Octombrie 22, 2023 Acum 4 minute, Criticul a spus: ... Asa ca in loc de contraziceri si dezmintiri, se impune un consult medical si nu, nu la ginecolog ci la dermato-venerolog. Ca bine zici maestre! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 22, 2023 Partajează Postat Octombrie 22, 2023 Acum 4 minute, Criticul a spus: Multe dusuri in zona intima se lasa dezechilibrul florei vaginale ce duce la mirosuri patrunzatoare, mai ales cand intervine si latexul din prezervativ. Asta ar fi explicatia lipsita de riscuri, doar cu disconfort olfactiv... de restul actiunilor trebuie sa se ocupe venerologul. Asa ca in loc de contraziceri si dezmintiri, se impune un consult medical si nu, nu la ginecolog ci la dermato-venerolog. Mă bucur că aveți tot explicații ,la o mare găinărie scoasă de un om care se plictisește cel mai probabil:) Și explicația la faptul că eu nu eman mirosuri care este ? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 22, 2023 Partajează Postat Octombrie 22, 2023 Acum 4 minute, maninblack20 a spus: Eu am mai scris despre asta Daca cititi pe pagini anterioare,am expermintat acelasi lucru,domnisoara are ori probleme de igiena ori altceva mai grav dar mister pisicutz mi-a dat avertizare,Deci probabil asta o sa se intample si in cazul tau,se pare ca Nu ai voice sa avertizezi alte persoane despre potentiale riscuri🤯Eu sincer Nu mai inteleg nimic Normal că se da avertizare oameni buni daca vorbiți aiurea !! Va rog frumos să încetați o data ! Mai nou toată lumea e medic și știe de ce avem nevoie sau ce medic e nevoie sa consultam .Chiar mă descurc să mă mențin și să am grijă de sănătatea și igiena mea ,in special cea intima! Link spre comentariu
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2655 Postat Octombrie 22, 2023 Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Membru Premium Partajează Postat Octombrie 22, 2023 Chiar acum, siminasimy a spus: Normal că se da avertizare oameni buni daca vorbiți aiurea !! Va rog frumos să încetați o data ! Încetam ... a fost, din partea mea, doar o atenționare către tine ... atenționare de care poate vei considera sa ții seama. Nota bene: nu a fost o acuza ... de parte de mine gândul. A fost doar o atenționare! Link spre comentariu
maninblack20 Reputație: -15 Postat Octombrie 22, 2023 Partajează Postat Octombrie 22, 2023 Just now, siminasimy said: Normal că se da avertizare oameni buni daca vorbiți aiurea !! Va rog frumos să încetați o data ! Eu Nu Vorbesc aiurea si tu stii asta,Nu o sa intru in mai multe discutii cu tine,chiar Nu ai cu cine,eu te sfatuiesc doar sa-ti faci niste analize pentru binele tau si a celor din jur,o zi buna Link spre comentariu
Criticul Reputație: 4503 Postat Octombrie 22, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Partajează Postat Octombrie 22, 2023 Acum 2 minute, siminasimy a spus: Normal că se da avertizare oameni buni daca vorbiți aiurea !! Va rog frumos să încetați o data ! Daca iti cere un client un buletin de analize medicale specifice pentru BTS, poti prezenta? Si nu unul doar cu analize de sange ci si din secretii in urma recoltarilor bucale si vaginale. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 22, 2023 Partajează Postat Octombrie 22, 2023 Chiar acum, Mocureloaded a spus: Încetam ... a fost, din partea mea, doar o atenționare către tine ... atenționare de care poate vei considera sa ții seama. Nota bene: nu a fost o acuza ... de parte de mine gândul. A fost doar o atenționare! De atenționări,sfaturi sau recenzii de la oameni cum trebuie nu am avut niciodată probleme.Nu accept recenziile făcute aiurea și la mișto. O duminica frumoasa și liniștită! Link spre comentariu
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2655 Postat Octombrie 22, 2023 Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Membru Premium Partajează Postat Octombrie 22, 2023 Acum 4 minute, Criticul a spus: Daca iti cere un client un buletin de analize medicale specifice pentru BTS, poti prezenta? Si nu unul doar cu analize de sange ci si din secretii in urma recoltarilor bucale si vaginale. Maestre, Haide sa o lăsăm. Eu cred (sau sper) ca fata a înțeles ceea ce era de înțeles. Spor! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 22, 2023 Partajează Postat Octombrie 22, 2023 Acum 3 minute, maninblack20 a spus: Eu Nu Vorbesc aiurea si tu stii asta,Nu o sa intru in mai multe discutii cu tine,chiar Nu ai cu cine,eu te sfatuiesc doar sa-ti faci niste analize pentru binele tau si a celor din jur,o zi buna 🤣🤣🤣 sunt perfect sănătoasă,și cred că aproape toate fetele care fac această meserie,sunt de 1000 de ori mai sănătoase și își fac investigatii medicale și absolut tot ce e nevoie că să nu punem in pericol nici sănătatea noastră nici cea a clienților!Dar poate că mulți dintre voi nu știți asta , știți doar sa aruncati cu vorbe aiurea am repetat și o mai repet că eu nu am nici o problema,nu știu de voi 🤗 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 22, 2023 Partajează Postat Octombrie 22, 2023 @pisicuts Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 22, 2023 Partajează Postat Octombrie 22, 2023 Vă urez o zi frumoasă și liniștită tuturor!🤗 Și ați face mai bine dacă ați înceta cu răutățile aiurea ,zic eu.Dar fiecare știe cu ce vrea să -și ocupe timpul. Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114243 Postat Octombrie 22, 2023 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Octombrie 22, 2023 sa revenim la recenzii 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 22, 2023 Partajează Postat Octombrie 22, 2023 Mâine am disponibilitate între 10-22.🥰 Seară liniștită vă doresc 🤗 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 23, 2023 Partajează Postat Octombrie 23, 2023 Neațaaaa 🥰☕ Link spre comentariu
maxanonimus9 Reputație: 46 Postat Octombrie 23, 2023 Oras:Pizdeia Oras:Pizdeia Partajează Postat Octombrie 23, 2023 :)) festivalul prostilor, editia toamna iarna. ce plm eu zic sa aiba un doctor cu ea in locatie. sa se faca analize si inainte si dupa. e foarte interesant cum Mocu acest vesnic guru aduce in discutie BTS si dupa tot el se da mare sfatuitor. :). nu e evident ca intentia lui guru nu e cea mai onesta? apoi recenziile alea in care se aduc acuze...sunt evident facute de niste oameni pe care daca ii urmaresti vezi...niste intentii ale lor. ei asta fac. acuza , ghici pe cine? CONCURENTA. dar cireasa de pe tort mi se pare de la ala cu analizele. ab, cum plm mergeti la curve , voi astia cu 'analizele'? nu mai bine bagati laba? eu ce vad, e deranj pe concurenta. solutia cea mai simpla. igiena si BTS. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 23, 2023 Partajează Postat Octombrie 23, 2023 Pentru azi mai am câteva locuri disponibile,până la 18(ultima programare)🥰 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 23, 2023 Partajează Postat Octombrie 23, 2023 Mâine am locuri disponibile de la 14 la 22!🔥 Link spre comentariu
JBond_007 Reputație: -33 Postat Octombrie 24, 2023 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Octombrie 24, 2023 La 22.10.2023 la 15:58, Criticul a spus: Daca iti cere un client un buletin de analize medicale specifice pentru BTS, poti prezenta? Si nu unul doar cu analize de sange ci si din secretii in urma recoltarilor bucale si vaginale. Chiar așa, poți prezenta buletin de analize medicale? Spui că faci dus după fiecare client, asta nu înseamnă că nu ești purtătoare de ceva BTS. !! 1 Link spre comentariu
muresanandrei Reputație: 45 Postat Octombrie 24, 2023 Oras:cluj Oras:cluj Partajează Postat Octombrie 24, 2023 🤑 Banii accepți!🤑🤑 Inca cat de multi banuiesc ca, unde am ajuns wtf!!!! Imediat o sa ajungem ne facem operații de micșorare de penis sa putem fute! Ce lume sa ai bani și pula mare și să nu poți fute, Doar sa privești! Culmea ipocriziei, dar vorba aia daca i dai un deget! Îți ia toată mana! Ignor! Ignor! Wtf Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 24, 2023 Partajează Postat Octombrie 24, 2023 Acum 2 ore, muresanandrei a spus: 🤑 Banii accepți!🤑🤑 Inca cat de multi banuiesc ca, unde am ajuns wtf!!!! Imediat o sa ajungem ne facem operații de micșorare de penis sa putem fute! Ce lume sa ai bani și pula mare și să nu poți fute, Doar sa privești! Culmea ipocriziei, dar vorba aia daca i dai un deget! Îți ia toată mana! Ignor! Ignor! Wtf Noroc că și în această zi minunată ați găsit ceva de ce să vă legați, așa ca de marți dimineață 😂😂 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 24, 2023 Partajează Postat Octombrie 24, 2023 Pentru azi am disponibilitate de la 14-22.🔥 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum