varjordeles Reputație: 15 Postat Decembrie 3, 2023 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Decembrie 3, 2023 Demențială tipa asta ! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2023 Partajează Postat Decembrie 4, 2023 Neațaaaa, ultima zi ❤️ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2023 Partajează Postat Decembrie 4, 2023 Acum 13 ore, varjordeles a spus: Demențială tipa asta ! 🥰 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2023 Partajează Postat Decembrie 4, 2023 ❌ INDISPONIBILĂ ❌ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2023 Partajează Postat Decembrie 6, 2023 De vineri,8 decembrie sunt din nou disponibilă la voi, programarile pe WhatsApp sau SMS❤️ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2023 Partajează Postat Decembrie 7, 2023 Disponibilă mâine începând cu ora 10!Pentru programări WhatsApp/SMS dacă nu raspund la apel!❤️ Preiau programări de azi ❤️ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2023 Partajează Postat Decembrie 7, 2023 SERVICII: ⭐️oral protejat (neprotejat doar cu igiena corespunzătoare+dus obligatoriu înainte) ⭐️sex normal protejat ⭐️FK ⭐️diferite poziții (accept si 69) ⭐️sărutări ,atingeri corporale ⭐️GFE ⭐️tot ce ține de FOOTFETISH ⭐️handjob ⭐️handfetish ⭐️masaj de relaxare (doar la oră) ⭐️finalizare corporală(inclusă în tarife) ⭐️sunt deschisă la mici fantezii în limita bunului simț ⭐️facesitting ❤Tarife : 200 /30 min(o finalizare) 400 /1 h (1 sau 2 finalizări +masaj) DUPĂ ORA 21! tarifele vor fi: 250 /30 min(o finalizare) 500 /1 h (1 sau 2 finalizări +masaj) ❤️deplasări 600/h doar la hotel,pentru 2 h sau mai mult ❤️ ❌Nu accept sub nici o formă persoane cu bile,accesorii,persoane fără bun simț și respect. ❌Exclus Anal,CIM,COF ❌NU NEGOCIEZ PREȚURILE! ❌NU ACCEPT MĂRIMI MARI!(grosimi,lungimi) ❌NU accept hard ! Sunt o persoană soft și finuță ! ⭐️La mine în locație găsiți întotdeauna prosoape și lenjerie fresh ,și tot ce e nevoie pentru a vă igieniza ! ❤️ ⭐️Pentru programări WHATSAPP/SMS (de cele mai multe ori nu pot răspunde la apel și e mai practic!).Vă rog menționați până când vă pot răspunde înapoi! ⭐️Programările se confirmă cu o oră înainte ,altfel acestea se vor anula! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2023 Partajează Postat Decembrie 8, 2023 Neațaaa ❤️ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2023 Partajează Postat Decembrie 8, 2023 Am scris mai sus destul de clar, detalii, servicii,și tot ce e nevoie! Nu mai lăsati mesaje cu "cf" ,"detalii, servicii" sau pentru confirmare video:)))) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2023 Partajează Postat Decembrie 9, 2023 Am un loc disponibil de la 14 !💋 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2023 Partajează Postat Decembrie 11, 2023 In datele de 14,15,16 decembrie mai sunt la voi , după,nu știu când revin! 💋 Vă puteți programa de acum dacă doriți! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 12, 2023 Partajează Postat Decembrie 12, 2023 Mâine începând cu ora 19 am câteva locuri libere 🥰 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 12, 2023 Partajează Postat Decembrie 12, 2023 SERVICII SI PRETURI!Va rog ,din nou, citiți cu atenție ,nu mai aruncati la mișto mesaje de genul "cf" "detalii" "servicii, preturi" sau pt confirmare video:)) in mesaj specificati ,de la ce ora doriți programare,pt cat timp și PÂNĂ CÂND POT RĂSPUNDE! Dacă trece 20-30 min nu mai răspund și nici nu sun înapoi. SERVICII: ⭐️oral protejat (neprotejat doar cu igiena corespunzătoare și dus înainte !) ⭐️sex normal protejat ⭐️FK ⭐️diferite poziții (accept si 69) ⭐️sărutări ,atingeri corporale ⭐️GFE ⭐️tot ce ține de FOOTFETISH ⭐️handjob ⭐️handfetish ⭐️masaj de relaxare (doar la oră) ⭐️finalizare corporală(inclusă în tarife) ⭐️sunt deschisă la mici fantezii în limita bunului simț ⭐️facesitting ❤Tarife : 200 /30 min(o finalizare) 400 /1 h (1 sau 2 finalizări +masaj) DUPĂ ORA 21! tarifele vor fi: 250 /30 min(o finalizare) 500 /1 h (1 sau 2 finalizări +masaj) ❤️❤️deplasări 600/h doar la hotel,pentru 2 h sau mai mult ❤️❤️ ❌Nu accept sub nici o formă persoane cu bile,accesorii,persoane fără bun simț și respect. ❌Exclus Anal,CIM,COF ❌❌❌NU NEGOCIEZ PREȚURILE!❌❌❌ ❌❌❌NU ACCEPT MĂRIMI MARI!(grosimi,lungimi)❌❌❌ ❌❌NU accept hard ! Sunt o persoană soft și finuță ,pt dortorii de GFE!❌❌ ⭐️La mine în locație găsiți întotdeauna prosoape și lenjerie fresh ,și tot ce e nevoie pentru a vă igieniza ! ❤️ ⭐️Pentru programări WHATSAPP/SMS (de cele mai multe ori nu pot răspunde la apel și e mai practic!).Vă rog menționați până când vă pot răspunde înapoi! ⭐️Programările se confirmă cu o oră înainte ,altfel acestea se vor anula! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 12, 2023 Partajează Postat Decembrie 12, 2023 Mâine am locuri disponibile de la 19!❤️ joi am programul de la 10 la 21(și după dacă există cerere) .❤️ vineri mă găsiți între orele 8-21 ! ❤️ Sâmbătă,va fi ultima zi la voi , nu știu exact de la ce ora incep,o să anunț 🤗 Programări pe WhatsApp, locația Fabricii 105.Pentru deplasări vă rog să mă anunțati din timp! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 13, 2023 Partajează Postat Decembrie 13, 2023 Mă mai găsiți disponibila la Cluj azi seară , mâine,vineri și sâmbătă!🤗❤️ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 13, 2023 Partajează Postat Decembrie 13, 2023 Mâine începand cu ora 11 am locuri libere 🔥 Ultimele zile la Cluj 😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2023 Partajează Postat Decembrie 14, 2023 Disponibila ❤️ locuri libere de la 12🔥 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2023 Partajează Postat Decembrie 14, 2023 Mâine am locuri disponibile dupa ora 15! Sâmbăta am libere după 13. Mâine și sâmbătă sunt disponibilă si dupa ora 21!! 😘 SERVICII: ⭐️oral protejat (neprotejat doar cu igiena corespunzătoare+dus obligatoriu înainte) ⭐️sex normal protejat ⭐️FK ⭐️diferite poziții (accept si 69) ⭐️sărutări ,atingeri corporale ⭐️GFE ⭐️tot ce ține de FOOTFETISH ⭐️handjob ⭐️handfetish ⭐️masaj de relaxare (doar la oră) ⭐️finalizare corporală(inclusă în tarife) ⭐️sunt deschisă la mici fantezii în limita bunului simț ⭐️facesitting ❤Tarife :(nu mai există extra 50 pentru ON) 200 /30 min(o finalizare) 400 /1 h (1 sau 2 finalizări +masaj) DUPĂ ORA 21! tarifele vor fi: 250 /30 min(o finalizare) 500 /1 h (1 sau 2 finalizări +masaj) ❤️deplasări 600/h doar la hotel,pentru 2h sau mai mult ❤️ ❌Nu accept sub nici o formă persoane cu bile,accesorii,persoane fără bun simț și respect. ❌Exclus Anal,CIM,COF ❌NU NEGOCIEZ PREȚURILE! ❌NU ACCEPT MĂRIMI MARI!(grosimi,lungimi) ❌NU accept hard ! Sunt o persoană soft și finuță ! ⭐️La mine în locație găsiți întotdeauna prosoape și lenjerie fresh ,și tot ce e nevoie pentru a vă igieniza ! ❤️ ⭐️Pentru programări WHATSAPP/SMS (de cele mai multe ori nu pot răspunde la apel și e mai practic!).Vă rog menționați până când vă pot răspunde înapoi! ⭐️Programările se confirmă cu o oră înainte ,altfel acestea se vor anula! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2023 Partajează Postat Decembrie 14, 2023 . Link spre comentariu
lingau Reputație: -18 Postat Decembrie 14, 2023 Oras:Salam Oras:Salam Partajează Postat Decembrie 14, 2023 Cam disperata jovina ... 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2023 Partajează Postat Decembrie 14, 2023 Acum 22 minute, lingau a spus: Cam disperata jovina ... De unde ai dedus tu asta ? Ești liber să îmi ignori topicul dacă te deranjează .... :)))) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 15, 2023 Partajează Postat Decembrie 15, 2023 Neața , disponibila 😊 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 15, 2023 Partajează Postat Decembrie 15, 2023 Pentru mâine am un loc la 10 ,și după 18 câteva libere 🤗 Link spre comentariu
aparatistu Reputație: 12 Postat Decembrie 15, 2023 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Partajează Postat Decembrie 15, 2023 Simina , te asteptam cu drag la Satu Mare 1 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 15, 2023 Partajează Postat Decembrie 15, 2023 Acum 35 minute, aparatistu a spus: Simina , te asteptam cu drag la Satu Mare Ai grijă că iei minusuri 🤣🤗 Nu știu când mai ajung pe acolo 💋 anunț oricum ❤️ Seară frumoasă și weekend liniștit 😘 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum