Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 27 Partajează Postat Ianuarie 27 Acum 7 ore, josephseed a spus: Vreau si eu o programare in 17 februarie la ora 14:37. Multumesc, iti scriu pe Whatsapp cand sunt la scara noroc că aveți unii chef de miștocăreală 😜 Link spre comentariu
songoku Reputație: 809 Postat Ianuarie 30 Oras:Undeva aproape Oras:Undeva aproape Partajează Postat Ianuarie 30 La 27.01.2024 la 17:00, josephseed a spus: Vreau si eu o programare in 17 februarie la ora 14:37. Multumesc, iti scriu pe Whatsapp cand sunt la scara 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 7 Partajează Postat Februarie 7 De LUNI ,12 FEBRUARIE sunt disponibilă la voi pentru câteva zile ❤️(nu preiau programări decat de sâmbătă 10feb) Locația: Fabricii 105 !!!CITIȚI TOT VĂ ROG !!! detalii, servicii,apoi scrieți pentru o programare,nu mai deranjati inutil întrebând de mii de ori de servicii și prețuri 😊(nu mai răspund la mesaje de genul “buna cf” “detalii “ “servicii,tarife” ) Nu mai cereți poze de confirmare în privat ,e penibil 😂se poate deduce că sunt reală 😅Aveți mai jos tot ce e necesar să știți !!!!! SERVICII: ⭐️oral protejat (neprotejat doar cu igiena corespunzătoare+dus obligatoriu înainte) ⭐️sex normal protejat ⭐️FK ⭐️diferite poziții (accept si 69) ⭐️sărutări ,atingeri corporale ⭐️GFE ⭐️tot ce ține de FOOTFETISH ⭐️handjob ⭐️handfetish ⭐️masaj de relaxare cu ulei(doar la oră) ⭐️finalizare corporală(inclusă în tarife) ⭐️sunt deschisă la mici fantezii în limita bunului simț ⭐️facesitting ❤Tarife : 200 /30 min(o finalizare) 400 /1 h (1 sau 2 finalizări +masaj) 600/1h 30 min 800/2h DUPĂ ORA 21! tarifele vor fi: 250 /30 min(o finalizare) 500 /1 h (1 sau 2 finalizări +masaj) deplasări 600/h doar la hotel,pentru 2 h sau mai mult ❤️ ❌Nu accept sub nici o formă persoane cu bile,accesorii,persoane fără bun simț și respect. ❌Exclus Anal,CIM,COF ❌NU NEGOCIEZ PREȚURILE! ❌NU ACCEPT MĂRIMI MARI!(grosimi,lungimi) ❌NU accept hard ! Sunt o persoană soft și finuță ! ⭐️La mine în locație găsiți întotdeauna prosoape și lenjerie fresh ,și tot ce e nevoie pentru a vă igieniza ! ❤️ ⭐️Pentru programări WHATSAPP/SMS (MU APEL).Vă rog menționați până când vă pot răspunde înapoi! ⭐️Programările se confirmă cu o oră înainte ,altfel acestea se vor anula. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 10 Partajează Postat Februarie 10 Din 12 februarie începând cu ora 14 sunt disponibilă pentru programări ❤️ Dacă vă știți programul vă puteți programa pe WhatsApp 😘 Locația,Fabricii 105. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 12 Partajează Postat Februarie 12 Disponibilă astăzi de la 17,doar pentru 3 zile😘 Locația : Fabricii 105 🥰 !!!CITIȚI TOT VĂ ROG !!! detalii, servicii,apoi scrieți pentru o programare,nu mai deranjati inutil întrebând de mii de ori de servicii și prețuri 😊(nu mai răspund la mesaje de genul “buna cf” “detalii “ “servicii,tarife” ) Nu mai cereți poze de confirmare în privat ,e penibil 😂se poate deduce că sunt reală 😅Aveți mai jos tot ce e necesar să știți !!!!! SERVICII: ⭐️oral protejat (neprotejat doar cu igiena corespunzătoare+dus obligatoriu înainte) ⭐️sex normal protejat ⭐️FK ⭐️diferite poziții (accept si 69) ⭐️sărutări ,atingeri corporale ⭐️GFE ⭐️tot ce ține de FOOTFETISH ⭐️handjob ⭐️handfetish ⭐️masaj de relaxare cu ulei(doar la oră) ⭐️finalizare corporală(inclusă în tarife) ⭐️sunt deschisă la mici fantezii în limita bunului simț ⭐️facesitting ❤Tarife : 200 /30 min(o finalizare) 400 /1 h (1 sau 2 finalizări +masaj) 600/1h 30 min 800/2h DUPĂ ORA 21! tarifele vor fi: 250 /30 min(o finalizare) 500 /1 h (1 sau 2 finalizări +masaj) deplasări 600/h doar la hotel,pentru 2 h sau mai mult ❤️ ❌Nu accept sub nici o formă persoane cu bile,accesorii,persoane fără bun simț și respect. ❌Exclus Anal,CIM,COF ❌NU NEGOCIEZ PREȚURILE! ❌NU ACCEPT MĂRIMI MARI!(grosimi,lungimi) ❌NU accept hard ! Sunt o persoană soft și finuță ! ⭐️La mine în locație găsiți întotdeauna prosoape și lenjerie fresh ,și tot ce e nevoie pentru a vă igieniza ! ❤️ ⭐️Pentru programări WHATSAPP/SMS (MU APEL).Vă rog menționați până când vă pot răspunde înapoi! ⭐️Programările se confirmă cu o oră înainte ,altfel acestea se vor anula! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 12 Partajează Postat Februarie 12 Am ajuns dragilor ❤️ vă aștept cu drag 🔥 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 12 Partajează Postat Februarie 12 Mâine sunt disponibilă de la 9 până la 21, după 21 doar cu programare 😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 13 Partajează Postat Februarie 13 Disponibilitate azi de la 14😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 13 Partajează Postat Februarie 13 Doar azi mai sunt disponibilă pentru programări până la 21,și de la 21 doar daca sunt anunțata din timp 😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 14 Partajează Postat Februarie 14 ❌ indisponibilă ❌ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 5 Partajează Postat Martie 5 Salutare dragii mei 😘 Din data de 11 martie voi fi disponibilă la voi pentru câteva zile😘 Locația: Fabricii 105😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 7 Partajează Postat Martie 7 Programul meu pentru zilele când voi fi la voi va fi următorul(in caz ca doriti sa va programati de pe acum,specificati ca imi scrieti pt CLUJ!): 💕Luni,11 martie 15-21 💕Marti,12 martie 8-21 💕Miercuri ,13 martie 8-10 , 19-21 💕Joi ,14 martie 8-10 , 19-21 💕Vineri ,15 martie 8-10 , 19-21 !!!lucrez si dupa 21,dar va rog sa va programati dinainte!!! Locația : Fabricii 105 🥰 !!!CITIȚI TOT VĂ ROG !!! detalii, servicii,apoi scrieți pentru o programare,nu mai deranjati inutil întrebând de mii de ori de servicii și prețuri 😊(nu mai răspund la mesaje de genul “buna cf” “detalii “ “servicii,tarife” ) Nu mai cereți poze de confirmare în privat ,e penibil 😂se poate deduce că sunt reală 😅Aveți mai jos tot ce e necesar să știți !!!!! SERVICII: ⭐️oral protejat (neprotejat doar cu igiena corespunzătoare+dus obligatoriu înainte) ⭐️sex normal protejat ⭐️FK ⭐️diferite poziții (accept si 69) ⭐️sărutări ,atingeri corporale ⭐️GFE ⭐️tot ce ține de FOOTFETISH ⭐️handjob ⭐️handfetish ⭐️masaj de relaxare cu ulei(doar la oră) ⭐️finalizare corporală(inclusă în tarife) ⭐️sunt deschisă la mici fantezii în limita bunului simț ⭐️facesitting ❤Tarife : 200 /30 min(o finalizare) 400 /1 h (1 sau 2 finalizări +masaj) 600/1h 30 min 800/2h DUPĂ ORA 21! tarifele vor fi: 250 /30 min(o finalizare) 500 /1 h (1 sau 2 finalizări +masaj) deplasări 600/h doar la hotel,pentru 2 h sau mai mult ❤️ ❌Nu accept sub nici o formă persoane cu bile,accesorii,persoane fără bun simț și respect. ❌Exclus Anal,CIM,COF ❌NU NEGOCIEZ PREȚURILE! ❌NU ACCEPT MĂRIMI MARI!(grosimi,lungimi) ❌NU accept hard ! Sunt o persoană soft și finuță ! ⭐️La mine în locație găsiți întotdeauna prosoape și lenjerie fresh ,și tot ce e nevoie pentru a vă igieniza ! ❤️ ⭐️Pentru programări WHATSAPP/SMS (MU APEL).Vă rog menționați până când vă pot răspunde înapoi! ⭐️Programările se confirmă cu o oră înainte ,altfel acestea se vor anula! Link spre comentariu
masiv123 Reputație: 166 Postat Martie 8 Oras:cluj Oras:cluj Partajează Postat Martie 8 Te asteptam cu drag Simina Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 9 Partajează Postat Martie 9 Acum 21 ore, masiv123 a spus: Te asteptam cu drag Simina 😘😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 10 Partajează Postat Martie 10 Programări pe whatsapp !!! Vă aștept cu drag!Vă rog să specificați ora la care doriți programare ,și pt cât timp doriți !😘😘 Programul meu pentru zilele când voi fi la voi va fi următorul: 💕Luni,11 martie 14-21 💕Marti,12 martie 8-21 💕Miercuri ,13 martie 8-10 , 19-21 💕Joi ,14 martie 8-10 , 19-21 💕Vineri ,15 martie 8-10 , 19-21 !!!lucrez si dupa 21,dar va rog sa va programati dinainte!!! Locația : Fabricii 105 🥰 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 11 Partajează Postat Martie 11 Neata dragii meiii 😘 azi disponibila de la 15 ,pana la 21 😘❤️ Dupa 21 cu programare inainte ❤️🔥 Link spre comentariu
josephseed Reputație: 833 Postat Martie 11 Partajează Postat Martie 11 21 hours ago, siminasimy said: Programări pe whatsapp !!! Vă aștept cu drag!Vă rog să specificați ora la care doriți programare ,și pt cât timp doriți !😘😘 Programul meu pentru zilele când voi fi la voi va fi următorul: 💕Luni,11 martie 14-21 💕Marti,12 martie 8-21 💕Miercuri ,13 martie 8-10 , 19-21 💕Joi ,14 martie 8-10 , 19-21 💕Vineri ,15 martie 8-10 , 19-21 !!!lucrez si dupa 21,dar va rog sa va programati dinainte!!! Locația : Fabricii 105 🥰 Te superi pe mine, da nu bag de vina, doar trag o concluzie Vad ca mai mult nu lucrezi inainte de 21. Ce rost are atunci sa bagi tarif de noapte, pe pretextul ca e tarziu si riscuri si chestii, cand tu nu mai lucrezi pe zi? Sau a picat tariful de noapte avand in vedere programul? Sau o dai si tu ca alte fete care sun doar pe noapte si pe...party 🍚 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 11 Partajează Postat Martie 11 Acum 27 minute, josephseed a spus: Te superi pe mine, da nu bag de vina, doar trag o concluzie Vad ca mai mult nu lucrezi inainte de 21. Ce rost are atunci sa bagi tarif de noapte, pe pretextul ca e tarziu si riscuri si chestii, cand tu nu mai lucrezi pe zi? Sau a picat tariful de noapte avand in vedere programul? Sau o dai si tu ca alte fete care sun doar pe noapte si pe...party 🍚 Am program in celalalt interval orar si mai am liber decat ce ore am mentionat ! si lucrez si dupa 21,cu programare facuta din timp,si nu ,nu pe PARTY :)))) alte nelămuriri ai ,sau?:))) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 12 Partajează Postat Martie 12 Neataaa,locuri disponibile dupa 13 !😘 Link spre comentariu
tzepis Reputație: 194 Postat Martie 12 Oras:Anywhere Oras:Anywhere Partajează Postat Martie 12 On 3/8/2024 at 3:33 PM, masiv123 said: Te asteptam cu drag Simina si eu inca is curios si astept cu drag niste recenzii pe aici :)) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 12 Partajează Postat Martie 12 Eu nu sunt de vina ca nu scrie lumea recenzii pe aici 😂 Acum 2 ore, tzepis a spus: si eu inca is curios si astept cu drag niste recenzii pe aici :)) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 12 Partajează Postat Martie 12 Azi mai am disponibilități doar după ora 19!vă aștept cu drag ❤️🔥 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 13 Partajează Postat Martie 13 Neataa ,azi nu mai am disponibil nimic decat de la 19:30 !😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 13 Partajează Postat Martie 13 Loc disponibil la 17 !😘 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum