Membru Premium ursuletulpanda Reputație: 3777 Postat Septembrie 1, 2023 Oras:România ❤ Oras:România ❤ Membru Premium Partajează Postat Septembrie 1, 2023 Chiar acum, siminasimy a spus: Gusturile nu se discută😀 fiecare cu ce-i place! Te pup 💋 Adevărat! Te pup! 😘🐼 Link spre comentariu
maxanonimus9 Reputație: 46 Postat Septembrie 1, 2023 Oras:Pizdeia Oras:Pizdeia Partajează Postat Septembrie 1, 2023 9 hours ago, reddog said: Concluzia mea dupa vizita ca e dra acum invata cum sa faca sex. Habar nu are de oral, la normal strange din dinti si buze, la oral ei sta ca stana nu schiteaza nimic. 200lei aruncati degeaba, mie personal nu mi se pare deloc wow. Locatia e curata, dra curata, baie ok, dar ca servicii nu are nicio treaba. Alta venita sa faca niste bani de pe fraieri, printre care ma declar si eu din pacate. 4 hours ago, siminasimy said: Imi cer scuze că nu stau să se dea în mine ca surdu-n clopot.Sau nu accept 100 de poziții la finalizare . Am acceptat mereu orice fantezie dar in limita bunului simt ,nu s animal nici eu.:))) 3 hours ago, ursuletulpanda said: Bună. Am citit întâmplător recenzia ta, căutând-o pe Simy, să văd dacă mini vacanța ei s-a terminat și dacă și-a reluat actibitatea. Am vizitat-o și eu, dar cu mine nu a fost așa cum o descrii tu. Poate ar trebui să te gândești la faptul că nu v-ați potrivit. Calitatea unei întâlniri depinde întotdesuna de ambii parteneri. Cu mine nu a fost așa, am primit totul la superlativ. Dacă nu era așa acum nu scriam aceste rânduri. Dacă dorești, intră te rog pe pagina ei din Oradea, citește recenzia mea, să vezi cum este ea când rezonează cu cineva. Am scris să vezi că există și o altă părere, de la un bărbat care abia așteaptă să fie cu Simy din nou. Spor la mândre! Chiar nu stiti cine e 'cainele rosu'? nu credeti nimic din ce posteaza labache asta. doar ataca si denigreaza. cainele rosu , cristi borcea. vorba lu' Nelson, 'intalajeti'? asta e pe pesteala nu are treaba cu ce se petrece pe forum. el inca nu a invatat ca in meseria asta despre asta e vorba in plm. nu fac fetele curvasarie decat pentru a 'face niste bani'. Iar fata asta chiar merita din plin. eu i-am zis ca sper sa nu faca foarte mult treaba asta. e prea tanara si prea frumoasa sa aiba parte de specimene precum cainele rosu. 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2023 Partajează Postat Septembrie 3, 2023 Mâine de la 17 pana la 22 sunt disponibilă și vă aștept cu drag❤️ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2023 Partajează Postat Septembrie 4, 2023 De mâine sunt disponibilă de la ora 9 până la 22 ❤️ vă aștept cu drag 💋 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2023 Partajează Postat Septembrie 5, 2023 Mâine voi fi disponibilă între 10-15 și după ora 19 pana la 22 ❤️vă aștept cu drag 👀 Link spre comentariu
traian_hid Reputație: 283 Postat Septembrie 6, 2023 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Septembrie 6, 2023 6 hours ago, siminasimy said: Mâine voi fi disponibilă între 10-15 și după ora 19 pana la 22 ❤️vă aștept cu drag 👀 hello .... accepti si cupluri ? un masaj, un oral, etc..? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2023 Partajează Postat Septembrie 6, 2023 Acum 10 ore, traian_hid a spus: hello .... accepti si cupluri ? un masaj, un oral, etc..? Buna,nu 🤗 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2023 Partajează Postat Septembrie 6, 2023 Mâine voi fi disponibilă de la 10 până la 22.❤️🔥 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2023 Partajează Postat Septembrie 7, 2023 Disponibilă până la 22.❤️🔥 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2023 Partajează Postat Septembrie 7, 2023 Mâine sunt disponibilă de la 10 până la 22 ❤️🔥 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 10, 2023 Partajează Postat Septembrie 10, 2023 Mâine vă aștept de la 10 la 22.❤️ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2023 Partajează Postat Septembrie 11, 2023 Azi sunt disponibila între 10-22 ❤️ Link spre comentariu
sundisk79 Reputație: 50 Postat Septembrie 11, 2023 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Septembrie 11, 2023 I-am facut astazi o vizita Siminei. Programare facuta pe Whatsapp, raspuns rapid. Ca aspect, este inalta, in jur de 175 cm, fata draguta, corp slim dar cu forme, sani mici spre medii, rotunzi si tari(nu sunt ahtiat dupa sanii femeilor, dar ai ei sunt chiar frumosi), fund apetisant. Dupa dusul de rigoare, am revenit in camera. Accepta preludiu, mangaieri, saruturi pe gura(din pacate nu FK in adevaratul sens al cuvantului). Din punct de vedere al prestatiei, este pentru cei care prefera o actiune mai soft. Este de felul ei mai timida(oricum mai bine decat o "codoasa" de port care sa-i traga cu ochiul lui Basescu😁). Oralul bun, umed, dar fara artificii(este loc de mai bine). La normal am schimbat trei pozitii, geme frumos, te trage in ea, mi-ar fi placut sa se uite mai mult in ochii mei in timpul sexului, dar cum am zis, este mai timida. O recomand daca iti doresti o experienta GFE soft, sa zic asa, cu o fata ce arata foarte bine. Daca ar mai progresa putin la tehnica de oral si s-ar "dezlantui" la normal, ar fi foarte bine. Sper sa va fie de folos! Toate bune! 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2023 Partajează Postat Septembrie 11, 2023 Acum 8 minute, sundisk79 a spus: I-am facut astazi o vizita Siminei. Programare facuta pe Whatsapp, raspuns rapid. Ca aspect, este inalta, in jur de 175 cm, fata draguta, corp slim dar cu forme, sani mici spre medii, rotunzi si tari(nu sunt ahtiat dupa sanii femeilor, dar ai ei sunt chiar frumosi), fund apetisant. Dupa dusul de rigoare, am revenit in camera. Accepta preludiu, mangaieri, saruturi pe gura(din pacate nu FK in adevaratul sens al cuvantului). Din punct de vedere al prestatiei, este pentru cei care prefera o actiune mai soft. Este de felul ei mai timida(oricum mai bine decat o "codoasa" de port care sa-i traga cu ochiul lui Basescu😁). Oralul bun, umed, dar fara artificii(este loc de mai bine). La normal am schimbat trei pozitii, geme frumos, te trage in ea, mi-ar fi placut sa se uite mai mult in ochii mei in timpul sexului, dar cum am zis, este mai timida. O recomand daca iti doresti o experienta GFE soft, sa zic asa, cu o fata ce arata foarte bine. Daca ar mai progresa putin la tehnica de oral si s-ar "dezlantui" la normal, ar fi foarte bine. Sper sa va fie de folos! Toate bune! Mulțumesc 🥰te pup ,și te mai aștept cu drag 🔥💋 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2023 Partajează Postat Septembrie 11, 2023 Mâine voi fi disponibilă de la 10 la 22 ❤️ Link spre comentariu
maninblack20 Reputație: -15 Postat Septembrie 11, 2023 Partajează Postat Septembrie 11, 2023 3 hours ago, sundisk79 said: I-am facut astazi o vizita Siminei. Programare facuta pe Whatsapp, raspuns rapid. Ca aspect, este inalta, in jur de 175 cm, fata draguta, corp slim dar cu forme, sani mici spre medii, rotunzi si tari(nu sunt ahtiat dupa sanii femeilor, dar ai ei sunt chiar frumosi), fund apetisant. Dupa dusul de rigoare, am revenit in camera. Accepta preludiu, mangaieri, saruturi pe gura(din pacate nu FK in adevaratul sens al cuvantului). Din punct de vedere al prestatiei, este pentru cei care prefera o actiune mai soft. Este de felul ei mai timida(oricum mai bine decat o "codoasa" de port care sa-i traga cu ochiul lui Basescu😁). Oralul bun, umed, dar fara artificii(este loc de mai bine). La normal am schimbat trei pozitii, geme frumos, te trage in ea, mi-ar fi placut sa se uite mai mult in ochii mei in timpul sexului, dar cum am zis, este mai timida. O recomand daca iti doresti o experienta GFE soft, sa zic asa, cu o fata ce arata foarte bine. Daca ar mai progresa putin la tehnica de oral si s-ar "dezlantui" la normal, ar fi foarte bine. Sper sa va fie de folos! Toate bune! Nu-i putea neoasca?ca eu Asa am patit 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2023 Partajează Postat Septembrie 11, 2023 Acum 14 minute, maninblack20 a spus: Nu-i putea neoasca?ca eu Asa am patit :))))) Ba da,put de nu se poate sta lângă mine ! Link spre comentariu
maninblack20 Reputație: -15 Postat Septembrie 12, 2023 Partajează Postat Septembrie 12, 2023 8 hours ago, siminasimy said: :))))) Ba da,put de nu se poate sta lângă mine ! Ai dreptate,cand am fost la tine in langa Lidl in buna ziua,cand aveai si pestisorul in scara blocului dar acum Nu mai intru in detalii,exact Asa a fost ,Nu se putea sta langa tine la propriu,Iti mirosea pizda cand umblai prin casa🤮🤮,dar tu stii asta Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2023 Partajează Postat Septembrie 12, 2023 Acum 4 ore, maninblack20 a spus: Ai dreptate,cand am fost la tine in langa Lidl in buna ziua,cand aveai si pestisorul in scara blocului dar acum Nu mai intru in detalii,exact Asa a fost ,Nu se putea sta langa tine la propriu,Iti mirosea pizda cand umblai prin casa🤮🤮,dar tu stii asta Da,și peștișor de aur am,desigur 😌 și miros ,altceva? Cred că a înnebunit lumea care vine la mine,dacă miros :)) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2023 Partajează Postat Septembrie 12, 2023 😈👅 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2023 Partajează Postat Septembrie 12, 2023 Mâine sunt dipsonibilă pentru programări de la 10 până la 22! 👀❤️🔥 Link spre comentariu
Flocicreti Reputație: 4 Postat Septembrie 12, 2023 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Septembrie 12, 2023 La 11.09.2023 la 18:11, sundisk79 a spus: dar cum am zis, este mai timida. Multumesc pt. recenzie. Suna totul destul de bine, totusi eu nu voi merge. Din principiu la 200 golirea numa duc. Las la altii, nu cred ca-i vreo problema. Ce ma amuza insa teribil (pe langa eufismul "sunt la birou") este asta cu "este mai timida". Adica pula mea, e curva. Dupa cativa km dute-vino de pula sigur nu mai e calugarita timida de la manastire. Toate cele bune! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2023 Partajează Postat Septembrie 13, 2023 👅 disponibilă până la 22 . Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2023 Partajează Postat Septembrie 13, 2023 Mâine voi fi disponibilă de la ora 10 la 22.❤️🔥 Link spre comentariu
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Septembrie 14, 2023 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Partajează Postat Septembrie 14, 2023 La 12.09.2023 la 20:52, siminasimy a spus: Mâine sunt dipsonibilă pentru programări de la 10 până la 22! 👀❤️🔥 În sfârșit vedem poze cu sâni!🙂 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum