Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 14, 2023 Partajează Postat Septembrie 14, 2023 👅👀 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 14, 2023 Partajează Postat Septembrie 14, 2023 mâine sunt disponibilă de la 10 la 22 ❤️🔥 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2023 Partajează Postat Septembrie 15, 2023 neața👅👀 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 17, 2023 Partajează Postat Septembrie 17, 2023 De luni sunt disponibilă pentru programări de la 10 pana la 22(ultima programare)! ❤️ pentru programări sms/whatsapp 👅 (vă rog să menționați până când vă pot răspunde înapoi ) pentru a evita eventualele neplăceri ❤️ Link spre comentariu
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Septembrie 17, 2023 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Partajează Postat Septembrie 17, 2023 Acum 1 oră, siminasimy a spus: De luni sunt disponibilă pentru programări de la 9:30 pana la 22(ultima progrnamare)! ❤️ pentru programări sms/whatsapp 👅 (vă rog să menționați până când vă pot răspunde înapoi ) pentru a evita eventualele neplăceri ❤️ Hai că într-un final, ne-ai arătat și piersicuța! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 18, 2023 Partajează Postat Septembrie 18, 2023 neața👅 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 18, 2023 Partajează Postat Septembrie 18, 2023 mâine sunt dipsonibilă de la 11 până la 22 😈 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2023 Partajează Postat Septembrie 19, 2023 😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2023 Partajează Postat Septembrie 19, 2023 Mâine sunt disponibilă de la 9:30 până la 22!🥰💋 Pentru programări whatsapp/SMS .❤️ Programările se confirmă înainte cu o oră,altfel se vor anula. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 20, 2023 Partajează Postat Septembrie 20, 2023 ❤️🔥 Link spre comentariu
ioda69 Reputație: 811 Postat Septembrie 20, 2023 Oras:Tokyo Oras:Tokyo Partajează Postat Septembrie 20, 2023 La 23.08.2023 la 5:29, songoku a spus: Alta cucuba care numai cu retardu de wazzup ai fara apeluri🤮🤮🤮 Unii prefera doar whattsapp. Fara apeluri. Chiar nu stiu ce te deranjeaza ? 🤔 Link spre comentariu
josephseed Reputație: 833 Postat Septembrie 20, 2023 Partajează Postat Septembrie 20, 2023 Pe whatsap nu vezi cat de proasta e fata sau care ii e aritudinea.plus ca iti poate raspunde pestele sau colega sau centralista. Whatsapp are avantajele lui, dar e de preferat sa poti vorbi cu fata inainte de a ii trece pragul 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 20, 2023 Partajează Postat Septembrie 20, 2023 Acum 3 ore, josephseed a spus: Pe whatsap nu vezi cat de proasta e fata sau care ii e aritudinea.plus ca iti poate raspunde pestele sau colega sau centralista. Whatsapp are avantajele lui, dar e de preferat sa poti vorbi cu fata inainte de a ii trece pragul Eu nu am colega,peste sau centralista sa mi raspunda,și pe WhatsApp tot eu răspund 🤣Dar e mai util pentru cazul in care nu pot sa răspund la telefon,sa primesc un mesaj acolo, pentru că înapoi oricum nu sun după dacă trec niste minute bune.Iar acolo îmi specifici in cat timp pot sa-ti răspund înapoi.Si pentru unii e mult mai la îndemână 🤗 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 20, 2023 Partajează Postat Septembrie 20, 2023 Acum 1 oră, siminasimy a spus: Eu nu am colega,peste sau centralista sa mi raspunda,și pe WhatsApp tot eu răspund 🤣Dar e mai util pentru cazul in care nu pot sa răspund la telefon,sa primesc un mesaj acolo, pentru că înapoi oricum nu sun după dacă trec niste minute bune.Iar acolo îmi specifici in cat timp pot sa-ti răspund înapoi.Si pentru unii e mult mai la îndemână 🤗 In sf un raspuns corect, sper ca vine din partea ta si nu scrie altcineva in locul tau ...sau daca a scris pana acum e bine ca ai preluat stafeta Succes ! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 20, 2023 Partajează Postat Septembrie 20, 2023 Acum 1 oră, schone78 a spus: In sf un raspuns corect, sper ca vine din partea ta si nu scrie altcineva in locul tau ...sau daca a scris pana acum e bine ca ai preluat stafeta Succes ! Da,eu am răspuns 🤣 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 20, 2023 Partajează Postat Septembrie 20, 2023 Maine sunt dipsonibila de la 10 la 22 💋 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2023 Partajează Postat Septembrie 21, 2023 Disponibila până la 22 🔥💋 Link spre comentariu
maxanonimus9 Reputație: 46 Postat Septembrie 21, 2023 Oras:Pizdeia Oras:Pizdeia Partajează Postat Septembrie 21, 2023 uneori e 'antoldul' prostilor pe aici pe nimfo. plin de fututi care dau pe afara. ba ca e naspa ca e pe wapp. ba ca are colega. ba ca are peste. eu o vizitez constant si niciodata nu am avut vreun indiciu ca ar avea peste ori colega. dar,....sigur deranjeaza fata asta. cum pe cine? cum ce? bussinerile curvesti si pestii jegosi. 2 Link spre comentariu
katkyty Reputație: 1 Postat Septembrie 21, 2023 Oras:Piatra Neamt Oras:Piatra Neamt Partajează Postat Septembrie 21, 2023 Simy pt mine a fost o experienta de nota 10+. Arăți f bine iar ca atitudine absolut nimic de reprosat. De revenit cu siguranta. Tipul cu bomboanele!! Pup Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2023 Partajează Postat Septembrie 21, 2023 Acum 4 ore, maxanonimus9 a spus: uneori e 'antoldul' prostilor pe aici pe nimfo. plin de fututi care dau pe afara. ba ca e naspa ca e pe wapp. ba ca are colega. ba ca are peste. eu o vizitez constant si niciodata nu am avut vreun indiciu ca ar avea peste ori colega. dar,....sigur deranjeaza fata asta. cum pe cine? cum ce? bussinerile curvesti si pestii jegosi. 👍❤️ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2023 Partajează Postat Septembrie 21, 2023 Acum 5 minute, katkyty a spus: Simy pt mine a fost o experienta de nota 10+. Arăți f bine iar ca atitudine absolut nimic de reprosat. De revenit cu siguranta. Tipul cu bomboanele!! Pup Mulțumesc 🥰🥰 sunt foarte bune😂❤️te pup și te mai aștept să revii cu drag!!! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2023 Partajează Postat Septembrie 21, 2023 Mâine am locuri libere !Vă aștept ,pupici❤️ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 22, 2023 Partajează Postat Septembrie 22, 2023 Disponibila până la 22 ❤️ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 22, 2023 Partajează Postat Septembrie 22, 2023 Menționez DIN NOU,că nu accept persoane agresive ,sau care doresc hard ,nu accept DEGETE INAUNTRU,SAU SA FIU LINSA PE FATA SAU IN URECHI. NU am să stau să se dea în mine ca surdu' in clopot! O zi frumoasa in continuare! Mai am locuri disponibile pentru mâine , încep la 11 ,ultima programare o iau de la ora 19. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 23, 2023 Partajează Postat Septembrie 23, 2023 Neața!am locuri libere intre 13-18 ❤️🔥 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum