Sari la conținut

❌INDISPONIBILĂ❌

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

De luni sunt disponibilă pentru programări de la 10 pana la 22(ultima programare)! ❤️
pentru programări  sms/whatsapp 👅

(vă rog să menționați până când vă pot răspunde înapoi ) pentru a evita eventualele neplăceri ❤️

Link spre comentariu
  • Oras:Transilvania...
  • Oras:Transilvania...
Acum 1 oră, siminasimy a spus:

De luni sunt disponibilă pentru programări de la 9:30 pana la 22(ultima progrnamare)! ❤️
pentru programări  sms/whatsapp 👅

IMG_0154.jpeg.2794bddbe2a3d8926727dc3f0b8f3e32.jpeg(vă rog să menționați până când vă pot răspunde înapoi ) pentru a evita eventualele neplăceri ❤️

Hai că într-un final, ne-ai arătat și piersicuța!

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 3 ore, josephseed a spus:

Pe whatsap nu vezi cat de proasta e fata sau care ii e aritudinea.plus ca iti poate raspunde pestele sau colega sau centralista. Whatsapp are avantajele lui, dar e de preferat sa poti vorbi cu fata inainte de a ii trece pragul

Eu nu am colega,peste sau centralista sa mi raspunda,și pe WhatsApp  tot eu răspund 🤣Dar e mai util pentru cazul in care nu pot sa răspund la telefon,sa primesc un mesaj acolo, pentru că înapoi oricum nu sun după dacă trec niste minute bune.Iar acolo îmi specifici in cat timp pot sa-ti răspund înapoi.Si pentru unii e mult mai la îndemână 🤗

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 1 oră, siminasimy a spus:

Eu nu am colega,peste sau centralista sa mi raspunda,și pe WhatsApp  tot eu răspund 🤣Dar e mai util pentru cazul in care nu pot sa răspund la telefon,sa primesc un mesaj acolo, pentru că înapoi oricum nu sun după dacă trec niste minute bune.Iar acolo îmi specifici in cat timp pot sa-ti răspund înapoi.Si pentru unii e mult mai la îndemână 🤗

In sf un raspuns corect, sper ca vine din partea ta si nu scrie altcineva in locul tau ...sau daca a scris pana acum e bine ca ai preluat stafeta :)

Succes !

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 1 oră, schone78 a spus:

In sf un raspuns corect, sper ca vine din partea ta si nu scrie altcineva in locul tau ...sau daca a scris pana acum e bine ca ai preluat stafeta :)

Succes !

Da,eu am răspuns 🤣

Link spre comentariu
  • Oras:Pizdeia
  • Oras:Pizdeia

:) uneori e 'antoldul' prostilor pe aici pe nimfo. plin de fututi care dau pe afara. ba ca e naspa ca e pe wapp. ba ca are colega. ba ca are peste. eu o vizitez constant si niciodata nu am avut vreun indiciu ca ar avea peste ori colega. dar,....sigur deranjeaza fata asta. cum pe cine? cum ce? bussinerile curvesti si pestii jegosi. 

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator
Acum 4 ore, maxanonimus9 a spus:

:) uneori e 'antoldul' prostilor pe aici pe nimfo. plin de fututi care dau pe afara. ba ca e naspa ca e pe wapp. ba ca are colega. ba ca are peste. eu o vizitez constant si niciodata nu am avut vreun indiciu ca ar avea peste ori colega. dar,....sigur deranjeaza fata asta. cum pe cine? cum ce? bussinerile curvesti si pestii jegosi. 

👍❤️

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 5 minute, katkyty a spus:

Simy pt mine a fost o experienta de nota 10+. Arăți f bine iar ca atitudine absolut nimic de reprosat. De revenit cu siguranta.

Tipul cu bomboanele!! Pup

Mulțumesc 🥰🥰 sunt foarte bune😂❤️te pup și te mai aștept să revii cu drag!!!

Link spre comentariu
Vizitator

Menționez DIN NOU,că nu accept persoane agresive ,sau care doresc hard ,nu accept DEGETE INAUNTRU,SAU SA FIU LINSA PE FATA SAU IN URECHI.

NU am să stau să se dea în mine ca surdu' in clopot!

O zi frumoasa in continuare!

Mai am locuri disponibile pentru mâine , încep la 11 ,ultima programare o iau de la ora 19.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...