Sari la conținut

Ce-i cu noile tarife??? Deja se exagereaza!

Postări Recomandate

Bai curvari din Cluj, tocmai m-am logat si am intrat la noi pe oras...am ramas tablou! Cum adica vin unele cu kg in plus ca Georgi sau Aysha si isi pun pret 200/400...pai asta e grav, situatia e critica, inseamna ca-s multi prosti in oras care-s dispusi sa plateasca peste tariful normal de 150/250 doar ca sa futa o grasuta...Serios acum !? Daca vreau sa fut o grasa atunci stau cu nevasta-mea ca e pe gratis si nu mai imi bat capul cu programari si confirmari si alte ritualuri de imperechere de-a pulea. 

Si parca am vazut ca a venit aia, irina33 cu 350 pe ora. Pai tu fata, de abia ai cateva recenzii si tot te plimbi intre orase, si iti pui tarif peste unele care-s de incredere si au servicii foarte bune?? Si exemple de nesimtire la tarif ar mai fi dar nu stau acum sa le enumar. Stiti vorba aia, orice zdreanta fluturata de vant se crede drapel. Deja ar trebui sa mai evitam panaramele care cer peste 300 ora sau 150 fin si ele arata de parca au iesit din sicriu, poate asa nu stau mult la noi in oras si se invata sa nu mai vina cu tarife nesimtite. Prima data sa dovedeasca ca merita, apoi plata o sa vina si ea.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Fiecare se fute pe cati bani vrea. Prostitutia nu e reglementata in Romania, poate veni o grasa si sa-si puna 125 euro/fin, daca are un client pe an e fix treaba ei. Astfel de discutii sunt inutile.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Anywhere
  • Oras:Anywhere

oricat de mult ai vrea sa mentii piata sub anumite praguri nu prea ai cum sa reusesti. da clar suntetm multi care am prefera ca preturile sa ramana pe la 150/300, dar greu. sunt deja mult prea multe fete care au 200/400 si crede-ma cand iti spun ca nu duc lipsa de clienti. drept urmare greu de controlat. cum zice si colegul @milfar nu e nimic reglemntat. nu e ca si cum poti merge la ANPC si sa te plangi ca e sub standard dar cere peste pretul pietei.

asta e. inflatia se resimte si aici 😂.

is de acord cu tine dar cred ca suntem multi prea putini care sa putem face vreo schimbare.

Link spre comentariu
  • Oras:România
  • Oras:România

Trist și foarte trist , pe zi ce trece , când vezi la cine am ajuns să dăm 200/fin , și cine chiar merită (dacă există în țară) cei 200 ,  mai bine stăm izolați de "dive" în pădure , e muuult muuult mai bine , din toate punctele de vedere , și nu în ultimul rând , al infecțiilor la care suntem expuși de când dăm mâna cu "ele" să facem "cunoștință" .... să nu mai vorbim și despre alte detalii , despre care eu am tot spus , că se observă și stârnesc atenție foarte ușor , dacă suntem puțin atenți , iar eu zic , că merită, pentru cei 200 ron să fim măcar atenți și să conștientizăm anumite lucruri care ne fac , cu mâna , la tot pasul când intrăm în cuibar....😐😒

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
La 16.08.2023 la 10:28, nidaimekage a spus:

Bai curvari din Cluj, tocmai m-am logat si am intrat la noi pe oras...am ramas tablou! Cum adica vin unele cu kg in plus ca Georgi sau Aysha si isi pun pret 200/400...pai asta e grav, situatia e critica, inseamna ca-s multi prosti in oras care-s dispusi sa plateasca peste tariful normal de 150/250 doar ca sa futa o grasuta...Serios acum !? Daca vreau sa fut o grasa atunci stau cu nevasta-mea ca e pe gratis si nu mai imi bat capul cu programari si confirmari si alte ritualuri de imperechere de-a pulea. 

Si parca am vazut ca a venit aia, irina33 cu 350 pe ora. Pai tu fata, de abia ai cateva recenzii si tot te plimbi intre orase, si iti pui tarif peste unele care-s de incredere si au servicii foarte bune?? Si exemple de nesimtire la tarif ar mai fi dar nu stau acum sa le enumar. Stiti vorba aia, orice zdreanta fluturata de vant se crede drapel. Deja ar trebui sa mai evitam panaramele care cer peste 300 ora sau 150 fin si ele arata de parca au iesit din sicriu, poate asa nu stau mult la noi in oras si se invata sa nu mai vina cu tarife nesimtite. Prima data sa dovedeasca ca merita, apoi plata o sa vina si ea.

Ce frumos topic ai deschis despre prețuri tocmai tu care ii certai pe Schone si Carlos ca nu ar trebui să vorbească despre prețuri. Tocmai tu care ne spui cat ar trebui să plătim maxim pentru o oră dar la cea pe care o lăudai cu patos la pretul ei pe oră plus dacă iei si extra depășești cu mult 250, 300 pe oră. Noi ar trebui să evităm panaramele care cer peste 300, dar tu dacă mergi la preferata ta si cu tot cu extra servicii plătești 450 pentru o oră nu e tarif nesimțit. Ce ne place sa fim ipocriți.
Sa vorbesti de grasute sau de kg în plus si sa numești așa 2 fete la întâmplare, este de prost gust. Pe Georgi nu o cunosc, dar pe @Aysha o cunosc nu bine, ci foarte bine, chiar de cand a inceput sa activeze în țară și pot sa iti spun ca in momentul asta cred că arată mai bine ca niciodată. Dar sa aruncam cu noroi e ușor.
 Ce ne mai place sa fim ipocriți.

• Like 2
Link spre comentariu

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Nu-i prea scump, dovada ca mergeti.

Greseala voastra (da, exact aceea am facut-o si eu in anii tineretii, la batranete devii mai intelept (=scad hormonii)) este ca comparati preturile intre prostituate, nu comparati cu ce se mai poate face cu acei bani. Da, e frumos si intensiv sa ejaculezi, dar parca de 200-400 Lei se pot cumpara si lucruri care-ti ofera bucurie pe timp mai indelungat decat alea 3 secunde (sau hai sa fie o ora, sa excludem acest contraargument).

• Haha 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...