Joe_Kenda Reputație: 137 Postat Ianuarie 10 Partajează Postat Ianuarie 10 La 09.01.2024 la 9:37, Mikymikyy a spus: Bunaaa❗️🥰 Disponibila pentru programări pana la 22:00❗️❗️ Prețuri: 200Ron finalizarea (30 min)/400Ron ora(include 2 finalizări) 😁Servicii: 🍌oral protejat/neprotejat,Normal doar protejat,poziția 69,mici fantezi, diferite poziții, handjob, duș împreună sau asistat, masaj ( la ora), finalizare corporală, F.K ( în funcție de igienă) 💋 Servicii extra: Finalizare orală 50Ron /Uro 50Ron( anunțat cu 30 de min înainte) 🔝În cazul în care nu răspund la apel, mă poți contacta prin sms/ whats’app❗ la multi ani ? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 10 Partajează Postat Ianuarie 10 Acum 32 minute, Joe_Kenda a spus: la multi ani ? A fost ziua mea... acum am zis sa am joc si eu putin cu frisca 😂😂🥰 Link spre comentariu
tzepis Reputație: 195 Postat Ianuarie 11 Oras:Anywhere Oras:Anywhere Partajează Postat Ianuarie 11 21 hours ago, Mikymikyy said: A fost ziua mea... acum am zis sa am joc si eu putin cu frisca 😂😂🥰 nu-i rau. poate ar merita sa incluzi frisca in meniu si pentru noi, nu doar de ziua ta 😁 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 11 Partajează Postat Ianuarie 11 Acum 3 ore, tzepis a spus: nu-i rau. poate ar merita sa incluzi frisca in meniu si pentru noi, nu doar de ziua ta 😁 In viitorul apropiat 😂😂😘😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 17 Partajează Postat Ianuarie 17 Buna dragilor❗️ De mâine voi fi disponibilă pentru programări…începând de la ora 11:00 la 00:00. Va pup 😘🥰 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 17 Partajează Postat Ianuarie 17 Vizitat fata prin decembrie inainte de craciun. Face tot ce trebuie, o suge binisor, este mai soft la oral, cu finalizare in gurita. La normal sta cum o pui, te strange in brate si te mangaie pe spate, pare-se ca ii chiar place si ei daca o futi cum trebuie. Ca si atitudine se straduieste sa fie pe placul clientului, se adapteaza cerintelor, cauta sa pleci multumit. In perceptia mea este genul fata cumintica care daca o intalnesti pe strada nu ai zice ca se ocupa cu asa ceva... Este tinerica si arata bine, frumusica la chip, inalta in jur de 170, slim si arata mai ok in realitate decat in poze, cel putin asta este parerea mea. Pretul pt o finalizare 200, este in regula avand in vedere ca fata este ok. Apreciez ca merita vizitata si evident revizitata. Link spre comentariu
Membru Premium nightstar Reputație: 4218 Postat Ianuarie 17 Disponibila Disponibila Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 17 Acum 10 minute, Abatele90 a spus: Vizitat fata prin decembrie inainte de craciun. Face tot ce trebuie, o suge binisor, este mai soft la oral, cu finalizare in gurita. La normal sta cum o pui, te strange in brate si te mangaie pe spate, pare-se ca ii chiar place si ei daca o futi cum trebuie. Ca si atitudine se straduieste sa fie pe placul clientului, se adapteaza cerintelor, cauta sa pleci multumit. In perceptia mea este genul fata cumintica care daca o intalnesti pe strada nu ai zice ca se ocupa cu asa ceva... Este tinerica si arata bine, frumusica la chip, inalta in jur de 170, slim si arata mai ok in realitate decat in poze, cel putin asta este parerea mea. Pretul pt o finalizare 200, este in regula avand in vedere ca fata este ok. Apreciez ca merita vizitata si evident revizitata. Aprob recenzia, fata e ce trebuie dar am o nelămurire si anume cu acel CIM care a fost inclus la finalizarea de 200 sau?🤨 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 17 Partajează Postat Ianuarie 17 Acum 1 minut, nightstar a spus: Aprob recenzia, fata e ce trebuie dar am o nelămurire si anume cu acel CIM care a fost inclus la finalizarea de 200 sau?🤨 da, CIM este extra 50. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 17 Partajează Postat Ianuarie 17 Acum 2 ore, Abatele90 a spus: Vizitat fata prin decembrie inainte de craciun. Face tot ce trebuie, o suge binisor, este mai soft la oral, cu finalizare in gurita. La normal sta cum o pui, te strange in brate si te mangaie pe spate, pare-se ca ii chiar place si ei daca o futi cum trebuie. Ca si atitudine se straduieste sa fie pe placul clientului, se adapteaza cerintelor, cauta sa pleci multumit. In perceptia mea este genul fata cumintica care daca o intalnesti pe strada nu ai zice ca se ocupa cu asa ceva... Este tinerica si arata bine, frumusica la chip, inalta in jur de 170, slim si arata mai ok in realitate decat in poze, cel putin asta este parerea mea. Pretul pt o finalizare 200, este in regula avand in vedere ca fata este ok. Apreciez ca merita vizitata si evident Hei! Mi-a făcut plăcere sa te cunosc și te mai astept pe la mine! 😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 17 Partajează Postat Ianuarie 17 Acum 2 ore, nightstar a spus: Aprob recenzia, fata e ce trebuie dar am o nelămurire si anume cu acel CIM care a fost inclus la finalizarea de 200 sau?🤨 Buna! Se înțelege puțin greșit ce-i drept.. finalizarea este 200 și cim se plătește extra 50. El a spus prețul doar pe finalizare, nu pe toată acțiunea. Link spre comentariu
tzepis Reputație: 195 Postat Ianuarie 17 Oras:Anywhere Oras:Anywhere Partajează Postat Ianuarie 17 5 hours ago, Abatele90 said: Vizitat fata prin decembrie inainte de craciun. Face tot ce trebuie, o suge binisor, este mai soft la oral, cu finalizare in gurita. La normal sta cum o pui, te strange in brate si te mangaie pe spate, pare-se ca ii chiar place si ei daca o futi cum trebuie. Ca si atitudine se straduieste sa fie pe placul clientului, se adapteaza cerintelor, cauta sa pleci multumit. In perceptia mea este genul fata cumintica care daca o intalnesti pe strada nu ai zice ca se ocupa cu asa ceva... Este tinerica si arata bine, frumusica la chip, inalta in jur de 170, slim si arata mai ok in realitate decat in poze, cel putin asta este parerea mea. Pretul pt o finalizare 200, este in regula avand in vedere ca fata este ok. Apreciez ca merita vizitata si evident revizitata. sincer cred ca ai caracterizat-o pe domnuca asta foarte bine. Dupa ce fusesem pe la ea nu de mult exact asa m-am gandit "ma pe fata asta daca o vad pe strada, as zice ca e fata cuminte si serioasa" :))). si zic asta in sensul bun pentru Miky. E draguta si finuta sincer, 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 18 Partajează Postat Ianuarie 18 Bunaaa❗️🥰 Disponibila pentru programări pana la 22:00❗️❗️ Prețuri: 200Ron finalizarea (30 min)/400Ron ora(include 2 finalizări) 😁Servicii: 🍌oral protejat/neprotejat,Normal doar protejat,poziția 69,mici fantezi, diferite poziții, handjob, duș împreună sau asistat, masaj ( la ora), finalizare corporală, F.K ( în funcție de igienă) 💋 Servicii extra: Finalizare orală 50Ron /Uro 50Ron( anunțat cu 30 de min înainte) 🔝În cazul în care nu răspund la apel, mă poți contacta prin sms/ whats’app❗ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 19 Partajează Postat Ianuarie 19 Bunaaa❗️🥰 Disponibila pentru programări pana la 22:00❗️❗️ Prețuri: 200Ron finalizarea (30 min)/400Ron ora(include 2 finalizări) 😁Servicii: 🍌oral protejat/neprotejat,Normal doar protejat,poziția 69,mici fantezi, diferite poziții, handjob, duș împreună sau asistat, masaj ( la ora), finalizare corporală, F.K ( în funcție de igienă) 💋 Servicii extra: Finalizare orală 50Ron /Uro 50Ron( anunțat cu 30 de min înainte) 🔝În cazul în care nu răspund la apel, mă poți contacta prin sms/ whats’app❗ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 20 Partajează Postat Ianuarie 20 Bunaaa❗️🥰 Ultimele doua zile la voi in oraș !! ☺️ Disponibila pentru programări pana la 22:00❗️❗️ Prețuri: 200Ron finalizarea (30 min)/400Ron ora(include 2 finalizări) 😁Servicii: 🍌oral protejat/neprotejat,Normal doar protejat,poziția 69,mici fantezi, diferite poziții, handjob, duș împreună sau asistat, masaj ( la ora), finalizare corporală, F.K ( în funcție de igienă) 💋 Servicii extra: Finalizare orală 50Ron /Uro 50Ron( anunțat cu 30 de min înainte) 🔝În cazul în care nu răspund la apel, mă poți contacta prin sms/ whats’app❗ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 21 Partajează Postat Ianuarie 21 Bunaaa❗️🥰 Ultima zi in orașul vostru !! Disponibila pentru programări pana la 22:00❗️❗️ Prețuri: 200Ron finalizarea (30 min)/400Ron ora(include 2 finalizări) 😁Servicii: 🍌oral protejat/neprotejat,Normal doar protejat,poziția 69,mici fantezi, diferite poziții, handjob, duș împreună sau asistat, masaj ( la ora), finalizare corporală, F.K ( în funcție de igienă) 💋 Servicii extra: Finalizare orală 50Ron /Uro 50Ron( anunțat cu 30 de min înainte) 🔝În cazul în care nu răspund la apel, mă poți contacta prin sms/ whats’app❗ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 22 Partajează Postat Ianuarie 22 Indisponibila Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 24 Partajează Postat Ianuarie 24 Bunaaaa 😘 Am revenit ❤️ Disponibila pentru programări ️❗️ Prețuri: 200Ron finalizarea (30 min)/400Ron ora(include 2 finalizări) 😁Servicii: 🍌oral protejat/neprotejat,Normal doar protejat,poziția 69,mici fantezi, diferite poziții, handjob, duș împreună sau asistat, masaj ( la ora), finalizare corporală, F.K ( în funcție de igienă) 💋 Servicii extra: Finalizare orală 50Ron /Uro 50Ron( anunțat cu 30 de min înainte) 🔝În cazul în care nu răspund la apel, mă poți contacta prin sms/ whats’app❗ Citează Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 25 Partajează Postat Ianuarie 25 Bunaaaa 😘 Disponibila pentru programări pana la ora 22:00️❗️ Prețuri: 200Ron finalizarea (30 min)/400Ron ora(include 2 finalizări) 😁Servicii: 🍌oral protejat/neprotejat,Normal doar protejat,poziția 69,mici fantezi, diferite poziții, handjob, duș împreună sau asistat, masaj ( la ora), finalizare corporală, F.K ( în funcție de igienă) 💋 Servicii extra: Finalizare orală 50Ron /Uro 50Ron( anunțat cu 30 de min înainte) 🔝În cazul în care nu răspund la apel, mă poți contacta prin sms/ whats’app❗ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 26 Partajează Postat Ianuarie 26 Bunaaaa 😘 Disponibila pentru programări pana la ora 22:00️❗️ Prețuri: 200Ron finalizarea (30 min)/400Ron ora(include 2 finalizări) 😁Servicii: 🍌oral protejat/neprotejat,Normal doar protejat,poziția 69,mici fantezi, diferite poziții, handjob, duș împreună sau asistat, masaj ( la ora), finalizare corporală, F.K ( în funcție de igienă) 💋 Servicii extra: Finalizare orală 50Ron /Uro 50Ron( anunțat cu 30 de min înainte) 🔝În cazul în care nu răspund la apel, mă poți contacta prin sms/ whats’app❗ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 28 Partajează Postat Ianuarie 28 Bunaaaa 😘 Disponibila pentru programări pana la ora 22:00️❗️ Prețuri: 200Ron finalizarea (30 min)/400Ron ora(include 2 finalizări) 😁Servicii: 🍌oral protejat/neprotejat,Normal doar protejat,poziția 69,mici fantezi, diferite poziții, handjob, duș împreună sau asistat, masaj ( la ora), finalizare corporală, F.K ( în funcție de igienă) 💋 Servicii extra: Finalizare orală 50Ron /Uro 50Ron( anunțat cu 30 de min înainte) 🔝În cazul în care nu răspund la apel, mă poți contacta prin sms/ whats’app❗ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 29 Partajează Postat Ianuarie 29 Bunaaaa 😘 Disponibila pentru programări pana la ora 22:00️❗️ Prețuri: 200Ron finalizarea (30 min)/400Ron ora(include 2 finalizări) 😁Servicii: 🍌oral protejat/neprotejat,Normal doar protejat,poziția 69,mici fantezi, diferite poziții, handjob, duș împreună sau asistat, masaj ( la ora), finalizare corporală, F.K ( în funcție de igienă) 💋 Servicii extra: Finalizare orală 50Ron /Uro 50Ron( anunțat cu 30 de min înainte) 🔝În cazul în care nu răspund la apel, mă poți contacta prin sms/ whats’app❗ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 30 Partajează Postat Ianuarie 30 Bunaaaa 😘 Disponibila pentru programări pana la ora 22:00️❗️ Prețuri: 200Ron finalizarea (30 min)/400Ron ora(include 2 finalizări) 😁Servicii: 🍌oral protejat/neprotejat,Normal doar protejat,poziția 69,mici fantezi, diferite poziții, handjob, duș împreună sau asistat, masaj ( la ora), finalizare corporală, F.K ( în funcție de igienă) 💋 Servicii extra: Finalizare orală 50Ron /Uro 50Ron( anunțat cu 30 de min înainte) 🔝În cazul în care nu răspund la apel, mă poți contacta prin sms/ whats’app❗ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 30 Partajează Postat Ianuarie 30 La 17.01.2024 la 18:23, tzepis a spus: sincer cred ca ai caracterizat-o pe domnuca asta foarte bine. Dupa ce fusesem pe la ea nu de mult exact asa m-am gandit "ma pe fata asta daca o vad pe strada, as zice ca e fata cuminte si serioasa" :))). si zic asta in sensul bun pentru Miky. E draguta si finuta sincer, 😂 Mersi, e bine de stiut😂🙈 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 31 Partajează Postat Ianuarie 31 Bunaaaa 😘 Disponibila pentru programări pana la ora 22:00️❗️ Prețuri: 200Ron finalizarea (30 min) 250finalizare+ masaj body to body 400Ron ora(include 2 finalizări) 450Ron ora cu masaj erotic body to body 😁Servicii: 🍌oral protejat/neprotejat,Normal doar protejat,poziția 69,mici fantezi, diferite poziții, handjob, duș împreună sau asistat, masaj ( la ora), finalizare corporală, F.K ( în funcție de igienă) 💋 Servicii extra: Finalizare orală 50Ron /Uro 50Ron( anunțat cu 30 de min înainte) 🔝În cazul în care nu răspund la apel, mă poți contacta prin sms/ whats’app❗ Link spre comentariu
tzepis Reputație: 195 Postat Ianuarie 31 Oras:Anywhere Oras:Anywhere Partajează Postat Ianuarie 31 On 1/30/2024 at 12:48 PM, Mikymikyy said: 😂 Mersi, e bine de stiut😂🙈 Nu ma intelege gresit. la fel de bine inca am de gand sa ajung pe la tine si pe cat de inconta ai parea tu pe strada, la fel de placuta e schimbarea spre viata privata, daca as putea spune asa 😁 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum