Sari la conținut

0741085620 Alina

zozozo

Postări Recomandate

• Oras:k
  • Oras:k
Postat

Din cate imi dau seama tatuajul de pe picior pare sa se repete in poze, adica pare sa fie aceeasi persoana, dar pozele sunt calitate f proasta si sunt resalvate asta e un semn ca sunt luate deundeva

• Membru Premium
  • Oras:Peste tot.
Postat

Astăzi am vizitat-o pe titulara topicului, am întâlnit o fată tânără, frumușică, de 23 de ani, brunetă cu păr lung, de aprox. 1,63 cm înălțime, spre slim, cu buze frumoase, sânii spre medii și o păsărică bună de acțiune.

Locația: 7 Noiembrie 

O. P. scurt dar destul de bun.

N.P. o singură poziție, a misionarului dar imaginea corpului ei era f. excitantă, cred că am finalizat sub 2 min de la început acțiunii.

GFE, fata este timidă, e la început în domeniu

Tarif: 150 lei/10 min

De revenit: Da.

• Like 2
  • Membru Premium
Postat

Pentru cei interesați de poze:

Cred că sunt ale ei, toate aduc cu ea mai mult sau mai puțin însă a 4 seamănă cel mai mult cu ea d. părerea mea.

Bineînțeles că toate sunt modificate dar a 4 (care este și pe wapp ca poză de profil) este cea mai aproape de realitate.

• Oras:Tg Mures
Postat
Acum 15 ore, zozozo a spus:

Pentru cei interesați de poze:

Cred că sunt ale ei, toate aduc cu ea mai mult sau mai puțin însă a 4 seamănă cel mai mult cu ea d. părerea mea.

Bineînțeles că toate sunt modificate dar a 4 (care este și pe wapp ca poză de profil) este cea mai aproape de realitate.

Sorry, dar din ce scrii da impresia ca nici nu ai fost la fata. 

Are 4 poze in care vedem aceasi persoana, iar tu nu stii sa zici clar daca e ea sau nu. 

"Toate aduc cu ea mai mult sau mai putin" suna un pic ca Horoscopul cu Neti Sandu. 

• Minus 1
Postat

Da, ma gandeam :) A revenit colegul care primeste GFE de la toata lumea, dar nu stie daca sunt poze reale sau nu. Macar am primit un minus si mi-am dat seama. 

• Oras:Orașul Trandafirilor
  • Oras:Orașul Trandafirilor
Postat

Am fost eu, la corp e beton armat, pozele sunt reale. Stramta rau, pare ca e ingrozita de fiecare data cand dai in ea. Nu comenteaza, nu e nesimtita, se pliaza pe nevoi. Pare noua in domeniu. Servicii de incepatoare. Dar merita o vizita daca vrei sa bifezi o bunaciune. Ciocane tari!

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...