cocodor Reputație: 86 Postat August 17, 2023 Oras:Deva Oras:Deva Postat August 17, 2023 Bună la tipa din anunț a fost cineva Maya parcă? Are multe anunțuri 🤔 eu am vorbit ieri cu ea la telefon pare ok, locație vizavi de Mc D
Membru Premium zozozo Reputație: 1336 Postat August 22, 2023 Oras:Peste tot. Oras:Peste tot. Membru Premium Postat August 22, 2023 Nr de tel din anunț pt căutare : 0747389979
cocodor Reputație: 86 Postat August 30, 2023 Oras:Deva Oras:Deva Autor Postat August 30, 2023 Azi am vizitat ,,tancul rusesc " având de mult în cap o fantezie cu o bbw și văzând pozele și că e de mult timp în oraș zic hai să mă risc (deși recenzii nu are cam îngrămădeală la duduie era un tip aștepta și el am fost cu 1 min m-ai rapid și tipa a zis că e client fidel) Acum să vă descriu activitatea, tipa e ce-a din poze doar că e înaltă undeva la 1,90 cred, plinuță niște sâni imenși, programare telefon primul venit primul servit,ca și atitudine e ok nu te grăbește, on 8,5 cu de toate face finalizare orala , la np la fel duce multă pulă la ce tanc e😂 așa că cine are fantezii cu bbw mergeți cu încredere 🫡
Vizitator Reputație: 0 Postat August 30, 2023 Postat August 30, 2023 Acum 2 ore, cocodor a spus: Azi am vizitat ,,tancul rusesc " având de mult în cap o fantezie cu o bbw și văzând pozele și că e de mult timp în oraș zic hai să mă risc (deși recenzii nu are cam îngrămădeală la duduie era un tip aștepta și el am fost cu 1 min m-ai rapid și tipa a zis că e client fidel) Acum să vă descriu activitatea, tipa e ce-a din poze doar că e înaltă undeva la 1,90 cred, plinuță niște sâni imenși, programare telefon primul venit primul servit,ca și atitudine e ok nu te grăbește, on 8,5 cu de toate face finalizare orala , la np la fel duce multă pulă la ce tanc e😂 așa că cine are fantezii cu bbw mergeți cu încredere 🫡 Preturi?
cocodor Reputație: 86 Postat August 30, 2023 Oras:Deva Oras:Deva Autor Postat August 30, 2023 150 fin (cred că pt fin orală se plătește în pus )
Sanky Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2023 Oras:Deva Oras:Deva Postat Septembrie 2, 2023 Buna am fost azi la tipa este foarte ok eu am 1,76 nu era foarte mare pe lângă mine cred ca ea are undeva la 1,74 este o tipa draguta nu te grăbește pozele reale 100% ! Este plinuta cu forme dacă îți plac femeile cu forme ea este ce trebuie!
ion686345 Reputație: 119 Postat Septembrie 3, 2023 Postat Septembrie 3, 2023 Vă salut! Am ajuns la titulara topicului acum câteva zile. După mai multe căutări am apelat numărul din anunțul de pe Publi. Răspunde rapid și zice că-i liberă. Tarif 150 cu 250. Program până seara după 22. Ajung în 5 minute, pe Iuliu Maniu vis a vis de McDonald's. Primesc adresa și sun. La ușă pe bancă doi locatari mă privesc dubios. La lift o doamnă se uită lung. Mă rog! Ajung și la ușă mă așteaptă în toată splendoarea, domnița BBW învelită într-un prosop de hotel care abia o cuprindea. Foarte amabilă. Volubilă și plină de viață. Mă invită la o țigară în bucătărie. Discuții generale, banale. Locația este o garsonieră veche , cam anostă, cu iz de fum, dar acceptabilă. Ulterior mă cer la baia dotată minimalist, plus că am primit un prosop cam mic. Trecem într-un pat foarte șubred. A zis să stăm mai lateral, că pe mijloc este risc de prăbușire. Săruturi doar cu buzele țuguiate, nicidecum FK. Mângâieri, atingeri joacă cu sânii enormi. A durat ceva timp. ON relativ, supt în sincope, ajutat cu mâna, nu prea adânc. Trecut la NP, două poziții, unde am putut pompa bine. Finalizat, igienizat, câteva vorbe și plecat! Maya este persoana din poze. Cam 1.75, vreo 80-90kg, BBW autentic, sânii foarte mari, burtă mărișoară cu vergeturi. Posibile de la o sarcină. Tatuajele și pirce-urile se văd bine in poze. Are unul și în limbă,dar nu l-am simțit la oral. Curată, fără mirosuri. ON 8. GFE 8. NP 7.5. Fizic BBW 9. Igienă personală 10. Locația 6.5. Aceasta este o experiență personală, subiectivă și trebuie tratată ca atare! Mulțumesc! 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum