Sari la conținut

300 sau 400 ora a înnebunit lupu

Postări Recomandate

• Oras:CASABLANCA
Postat

"Nu mai hrăniți iepele pe care niciodată nu le puteți călări..." 😌 

sunt fete și la 100 în Cluj care fac exact ca și cele de 400 lei ... inclusiv figuri :)))  

• Haha 1
  • Membru Premium
  • Telefon: 0700000000
  • Oras:Cluj
Postat
Acum 26 minute, adi2712 a spus:

...

sunt fete și la 100 în Cluj care fac exact ca și cele de 400 lei ... inclusiv figuri :)))  

🤣🤣🤣

• Haha 1
Postat
Acum 58 minute, adi2712 a spus:

😂😂 Unde-s alea de 100 (excluzând Calea Turzii)? că vreau și eu.

• Haha 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 19 minute, Flocicreti a spus:

Astia care platesc 400 si pe Calea Turzii dau mai mult de 100.

Cert ca cei care plătesc 400 ... cert ca aia merg și pe Calea Turzii ... cert! 🤣🤣🤣

Postat

Ca si stii tu ce face lumea, experienta ta de viata rezumandu-se sa stai de dimineata pana seara pe Nimfomane. 24/7 de ani de zile. Trist cand singurul continut in viata ta e sa raspunzi la fiecare postare, fara exceptie, chiar si atunci cand continutul lor te depaseste. Dar na, suntem iar la inceput, de unde ai avea capacitati comunicative pt. a intelege ce citesti cand universul tau e exclusiv acest site.

• Haha 1
  • Oras:România
  • Oras:România
Postat
La 18.08.2023 la 14:40, adi2712 a spus:

Sunt fraieri la tot pasul , fraieri care le hrănesc pe cele cu 400 h , însă cu toții (majoritatea) știm că nici ei nu merită să fie prostalăi , dar cu siguranță nici "descurcărețele" nu merită 400/h din nici un minim punct de vedere (nici măcar din cel al dăruirii nenumăratelor infecții).

• Like 1
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Eu personal nu mai merg. La sumele astea mai bine nu. Spre exemplu cele carora chiar le place sa faca sex si au fost la inceput in meseria asta se implicau natural si au iesit niste partide memorabile, insa cu timpul deja totul devine mecanic si mai ales acum ca au crescut si tarifele pentru un sex mecanic mai bine stau acasa. Nu dau exemple, dar pentru mine si cele de la top care au inceput cu 300 pe ora se implicau mult mai mult atunci. Acum au tariful la 350-400 ora, dar totul e mecanic, profesionist si pe banda rulanda.   

• Like 4
  • Mersi 1
  • Oras:Unde ne prinde noaptea
  • Oras:Unde ne prinde noaptea
Postat

Da colegu Reddog ai dreptate toate au tarife de dive prestația proastă nu se ridică la nivelul de 400 ora dacă le zici ce va tot ele comentează sau dacă lași o recenzie mai pe neplacul lor mai ești si blamat de uni colegii. Oricum nu se justifica preturile astea plus că unele nici nu prestează tot ce au in lista de servicii dar stai liniștit că sunt destui care nu găndesc cu capul care ar trebui să gândească. Fiecare face cum crede dar ne cam lăsăm prostiți de unele care se cred dive si uni dintre noi chiar le încurajează. Nu e vorba doar de bani e vorba de cum ești tratat și de respectarea serviciilor pe care zic câ le oferă 

• Like 3
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

Nu se mai găsesc în cluj sau cel puțin nu cele care au cont aici

Poate pe publi găsești care accepta cu 100 dar cu siguranță sunt GFE 0 Atitudine 0, Nu dus

În concluzie sunt doar pt o golire rapida

Postat

Pretul standard e 200 de ceva vreme includiv pe publi. Daca imi spune la telefon 100 nu merg din start, e red flag major si motiv de de evitat. Cand e prea frumos sa fie adevarat… 

• Like 1
  • Haha 1
Postat

Ultimele dăți pe publi tot am dat de 250 pe 30 min, de la domnișoare fără vreo recenzie aici. Măcar de-ar scrie cei care le dau ce au găsit acolo 😂

• Trist 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 1 oră, shameless a spus:

Ultimele dăți pe publi tot am dat de 250 pe 30 min, de la domnișoare fără vreo recenzie aici. Măcar de-ar scrie cei care le dau ce au găsit acolo 😂

Pai mai nene, asta @fararusine, scrie tu care-i prințesa aia care ti-a cerut, fără rușine, suma cu pricina (250) pentru o finalizare.

E un început ... nu?

• Like 1
  • Haha 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 8 minute, marius2023 a spus:

300 e pretul maxim pt o ora cu o fata cat de cat ok

Nene,

Prețul maxim ... e ala pe care clientul îl plătește, în funcție de servicii evident ... nu prețul discutat pe aici ... nici prețul cerut de "mamzela".

• Like 1
  • Oras:marte
  • Oras:marte
Postat

eu zic ca nu pretul e problema ce notele de 10 pe care fetele le primesc doar pt simplul fapt ca zambesc fk oral mediocrul 

dc noi nu le am ridica in slavi ele s ar stradui sa faca treaba

• Like 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 10 minute, marius2023 a spus:

eu zic ca nu pretul e problema ce notele de 10 pe care fetele le primesc doar pt simplul fapt ca zambesc fk oral mediocrul 

De acord ... nu prețul e problema.

Am avut, in Cluj, "experiente" peste medie (ca si pret), bine peste medie ... dar serviciile au fost servicii cu adevarat ... deci și serviciile mult peste medie.

Ideea e clara, serviciile bune sunt platite ... nu sunt plătite ofertele nejustificate.

Simplu!

• Oras:Arad
Postat
1 oră în urmă, Mocureloaded a spus:

De acord ... nu prețul e problema.

Am avut, in Cluj, "experiente" peste medie (ca si pret), bine peste medie ... dar serviciile au fost servicii cu adevarat ... deci și serviciile mult peste medie.

Ideea e clara, serviciile bune sunt platite ... nu sunt plătite ofertele nejustificate.

Simplu!

Observ 😎 că îți place masajul 😂.

Îți pot recomanda una 🤣👍😎

• Haha 2
Postat
Acum 1 oră, marius2023 a spus:

Poate ele primesc note de 10 de la anumiti clienti ;) ..... pești,  iubiții,  amanții, etc etc și alte lighioane  :))))) au acces toți aici ;)

Postat
Acum 1 minut, Semakone a spus:

Trebuia deja s o recomanzi deja ;)

Postat
Acum 1 minut, adi2712 a spus:

Trebuia deja s o recomanzi deja ;)a

Ma vorbesc cu sogorul 🤣🤣.

Ști tu ceva nou 😂😂😂

• Like 1
  • Haha 1
Postat
Acum 1 minut, Semakone a spus:

Ști tu ceva nou 😂😂😂

Tu doar recomandă  ;)

• Haha 1
  • Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9
  • Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9
Postat
Acum 3 minute, Semakone a spus:

Ști tu ceva nou 😂😂😂

🤭

Acum 9 minute, Semakone a spus:

Da da da ! Re co man dă ne ;)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...