Sari la conținut

Sex cu o prietena

Postări Recomandate

Acum 21 ore, dani930 a spus:

Salutare. Se pune urmatoarea problema. Am o colega de munca cu care sunt foarte bun prieten. Și când zic prieten, nu zic doar la modul ca vorbim și ne salutam. Nu, bem cafeaua împreuna la munca, mâncam împreuna, mergem spre casa împreuna, etc. Și când ajungem acasă, mai vorbim și pe whatsapp. Și din nou, nu ne limitam la a vorbi chestii casual. Ea îmi povestește ce tipi de pe la munca o mai abordează și eu la fel, practic ne mai împărtășim experiențele. Ea chiar îmi cere și sfaturi, ce sa facă cu tipul x, sa iasă sau nu cu tipul y, etc (Menționez faptul ca suntem amândoi singuri in acest moment, fără relații)… Acum, problema e ca de ceva timp mi-a venit mie ca vreau sa o fut. Gagica e tare așa, e miniona, cur/craci mișto si nici la fata nu arată rău. Dar nu prea știu cum sa ii propun, eu as vrea sa am ceva in genul FWB cu ea. Și in același timp îmi e frica sa nu îmi stric relația cu ea. Voi ce ziceți, cum sa ii propun/cum sa ii zic?

Hai sa iti spun parerea mea. Nu amesteca niciodara, dar niciodata munca cu sexul. Nu o sa iasa nimic pana la urma si ai sa pierzi o amica/prietena.

Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti

Dani930 trebuie sa ii arăți prin diferite metode ca o vrei la pat,de ex...felul cum o privești,îi faci complimente..ce bn arăți..,îi cumperi un buchet de flori sau o floare doar ...floarea sa fie preferata ei,o atingi din greșeală pe o anumita parte a corpului...înțelegi tu! Dar tu ,simți ca ea ar vrea sa fie între voi doi ceva mai mult?A făcut vre-un gest anume,care sa iti de-a de bănuit ca te-ar vrea la pat?

Link spre comentariu
11 minutes ago, berege2 said:

daca iti povesteste de alti tipi si te intreaba daca sa iasa cu ei, e clar.. esti in friendzone 😂😂

Nu e chiar așa. Nu îmi povestește de tipi pe care nu ii cunosc, dar mai facem miștouri când ii mai scrie câte-un coleg sa ii propună cate ceva.🤭

8 minutes ago, pragu2008 said:

Hai sa iti spun parerea mea. Nu amesteca niciodara, dar niciodata munca cu sexul.

M-am găsit și eu la asta, dar in același timp nu o sa lucrez aici pentru totdeauna. 

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0
14 minutes ago, berege2 said:

daca iti povesteste de alti tipi si te intreaba daca sa iasa cu ei, e clar.. esti in friendzone 😂😂

tu visezi ca o futi, ea vrea doar un catelush cu care sa vorbeasca cand se plictiseste.

Trebuie verificat mai în amănunt. Așa eram și eu cu o fată de la muncă, adică îmi cerea sfaturi cu privire la un tip cu care se vedea, bine dar chestii mai rare, nu eram așa apropiați fiindcă nu prea aveam ce vorbi  eu cu ea. Plus că i-am și zis la un moment dat că nu mă interesează să fim prieteni fiindcă e prea bună și prost să fiu să nu vreau mai mult (îmi permiteam cu ea sa fiu direct, ea are o vârstă și e perversă ). La un pic de timp după ce era disponibilă ea mi-a propus FWB.

Dar exact cum zice colegu' :

15 minutes ago, pragu2008 said:

Hai sa iti spun parerea mea. Nu amesteca niciodara, dar niciodata munca cu sexul. Nu o sa iasa nimic pana la urma si ai sa pierzi o amica/prietena.

Exact asta am pățit. Mi-a și zis colega la un moment dat să îmi dau demisia ca să ne meargă nouă. 😂😂 . Trebuie maturitate și dacă nu sunteți amândoi făcuți pentru sex fără sentimente complexe atunci e pericol mare rău. 

Link spre comentariu
4 minutes ago, kasyi said:

Dani930 trebuie sa ii arăți prin diferite metode ca o vrei la pat,de ex...felul cum o privești,îi faci complimente..ce bn arăți..,îi cumperi un buchet de flori sau o floare doar ...floarea sa fie preferata ei,o atingi din greșeală pe o anumita parte a corpului...înțelegi tu! Dar tu ,simți ca ea ar vrea sa fie între voi doi ceva mai mult?A făcut vre-un gest anume,care sa iti de-a de bănuit ca te-ar vrea la pat?

Ea a dat mai multe semne, dar mai mult in sensul de a avea o relație. Iar eu nu asta îmi doresc, eu vreau doar sa mai înscriu din când in când (după cum zicea colegul mai sus) și nu știu cum sa o duc in direcția asta.

Link spre comentariu
Acum 8 minute, dani930 a spus:

Nu e chiar așa. Nu îmi povestește de tipi pe care nu ii cunosc, dar mai facem miștouri când ii mai scrie câte-un coleg sa ii propună cate ceva.🤭

M-am găsit și eu la asta, dar in același timp nu o sa lucrez aici pentru totdeauna. 

Bun... Hai sa te intreb alceva:

Cum va priviti la job dupa, daca "nu merge sexul"? Daca nu va potriviti? 

E mai important sa iti dea hint-uri decat hate-uri, nu crezi?🙃

Link spre comentariu

Tu vrei "sa înscrii "dar gândul îți este la ea ,Dani930. Riscă, nu ai nimic de pierdut..cine știe,poate ieși o relație de lunga durata.Iar cu frica nu rezolvi nimic! Poate ieși o partida de sex cum nu ai avut pana acum,cine știe...fi hotărât în ceea ce îți dorești și fa cum îți dictează inima! 

Link spre comentariu
Vizitator
31 minutes ago, dani930 said:

De asta îmi e și mie frica, am și zis in pagina trecută.

Neapărat trebuie să testezi partea senzuală cu ea, să vezi dacă e vreun click în chimia sexuală, glumițe, apropouri...adulmeci ceva prin astea. 

Altfel, mna...nu riști, rămâi aici. Ai de câștigat sex sau o relație. Îmi e greu să cred că nu te poți îndrăgosti fiindcă inițial nu ți-a plăcut de ea, iar ideea să te culci cu ea a venit mai târziu după ce v-ați apropiat. 😊

Oricum nu poți știi ce se va întâmpla și cum va ieși. Când situația e incertă și nu știi ce sa faci, mai aduni informații și indicii ca să poți lua o decizie. De aceea îți recomand să mai plusezi în direcția dorită, subtil, elegant, inofensiv și vezi astfel ce dorești și cum răspunde ea. Dacă zici că genul doar cu relații serioase, verifică totuși ce părere are despre fwb, măcar să îi vezi reacția (eventual o poți  întreba de filmul fwb cu timberlake și mia kunis) sau vezi tu.

Tatonează terenul 👌🏻

Link spre comentariu
2 minutes ago, marcus195 said:

Neapărat trebuie să testezi partea senzuală cu ea, să vezi dacă e vreun click în chimia sexuală, glumițe, apropouri...adulmeci ceva prin astea. 

O sa testez, ea a mai tot încercat, dar eu am fost prost și n-am răspuns. Și nu am zis ca e genul doar cu relații serioase, am zis ca caută atenție de la bărbați, adică se bucura când ii bate vreun tip vreun apropo. Deci fata nu e așa cuminte.

Link spre comentariu
Vizitator
9 minutes ago, dani930 said:

O sa testez, ea a mai tot încercat, dar eu am fost prost și n-am răspuns. Și nu am zis ca e genul doar cu relații serioase, am zis ca caută atenție de la bărbați, adică se bucura când ii bate vreun tip vreun apropo. Deci fata nu e așa cuminte.

Cu atât mai bine! Poate că se laudă, ele mai fac așa, să arate că sunt dezirabile...

Dacă nu erai interesat de ea sau nu te-ai gândit la ea altfel atunci nu ai fost prost ci ai ignorat-o 😊

Nu e bai, joacă-te tu acum 👍🏻

Link spre comentariu
  • Oras:here,there,everywhere
  • Oras:here,there,everywhere
Acum 7 ore, dani930 a spus:

Ai infiletat-o? :D

Daca nu,da-ne nouă Nr ei,imediat ne ocupăm :)))

Gagiule,trenu' nu stă mult in gara.

Curaj,nu te musca,doar te fute :D

Ia-o și tu ușor de mijloc,trimite-i bezele,sarut-o pe gât.Daca-i place și nu te respinge,prinde-o de o buca.Daca nu ți-a tras nici atunci două palme,mai ai decât s-o duci ....undeva și dă-i la babaroase.Cu căciulă,da?

• Mersi 1
Link spre comentariu

Vizitator
On 8/21/2023 at 12:17 AM, dani930 said:

Ia zi-ne Dani băiatule ,ce îți mai face prietena ? 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...