Vizitator Reputație: 0 Postat August 22, 2023 Partajează Postat August 22, 2023 Acum 1 oră, Georgeus a spus: @dydy.v.1.1 fata asta este pe gustul tau. Eu te stiu uituc de fel si vreau sa iti aduc aminte de mentiunea colegului, adica sa dai banii inainte in cazul in care ii faci o vizita Ești rau banii oricum ii iau înainte 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 22, 2023 Partajează Postat August 22, 2023 ❤️Astăzi sunt disponibila pana la ora 21:00❤️ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 22, 2023 Partajează Postat August 22, 2023 ❤️Dragilor m am simt foarte bine la voi astăzi ma mai prindeți pana la ora 21:00 va pup❤️ Link spre comentariu
mikatan Reputație: 155 Postat August 22, 2023 Partajează Postat August 22, 2023 Salutare, Am vizitat si eu blonda si chiar ma bucur ca am făcut-o. Păcat ca sta asa puțin într-un loc... Sper sa revină pe la noi. Programare: pe wapp, respectata bilateral Locație: centrala, dotata adecvat (inclusiv AC), actiunea s-a desfășurat pe canapea în living Aspect: e fata din poze, foarte drăguța la față, zâmbet frumos (stie asta si râde mult); sani mici (i s-ar potrivi un upgrade), fund potrivit pt statura ei; înălțime cam 1.60, pretty skinny. ON: decent, se ajuta si de mana uneori, dar per total se simte ok, are buzele moi si limba jucausa; fara atenție la oo; nu se oprește pana nu ii spui, în cazul meu pana la finalizare, COB (cred ca nu face CIM). Side note: ON e extra si la ora, in caz ca nu se înțelege din descrierea serviciilor de pe prima pagina. Atitudine: foarte prietenoasa si naturala pe toata durata întâlnirii; m-am relaxat imediat în prezenta ei, în principal, datorita rasului molipsitor. E fata de gasca, not really GFE but more like girl next door. FK foarte plăcut si susținut. De revenit: eu mai revin ca sa încerc si normal Keep up the good work! 2 4 1 Link spre comentariu
dydy.v.1.1 Reputație: 3689 Postat August 22, 2023 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Partajează Postat August 22, 2023 Acum 11 ore, Georgeus a spus: @dydy.v.1.1 fata asta este pe gustul tau. Eu te stiu uituc de fel si vreau sa iti aduc aminte de mentiunea colegului, adica sa dai banii inainte in cazul in care ii faci o vizita Care bani? Oricum nu ma duc,ca nu ma primește 2 ore cum îmi place mie...🥹🥹 3 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 22, 2023 Partajează Postat August 22, 2023 1 oră în urmă, mikatan a spus: Salutare, Am vizitat si eu blonda si chiar ma bucur ca am făcut-o. Păcat ca sta asa puțin într-un loc... Sper sa revină pe la noi. Programare: pe wapp, respectata bilateral Locație: centrala, dotata adecvat (inclusiv AC), actiunea s-a desfășurat pe canapea în living Aspect: e fata din poze, foarte drăguța la față, zâmbet frumos (stie asta si râde mult); sani mici (i s-ar potrivi un upgrade), fund potrivit pt statura ei; înălțime cam 1.60, pretty skinny. ON: decent, se ajuta si de mana uneori, dar per total se simte ok, are buzele moi si limba jucausa; fara atenție la oo; nu se oprește pana nu ii spui, în cazul meu pana la finalizare, COB (cred ca nu face CIM). Side note: ON e extra si la ora, in caz ca nu se înțelege din descrierea serviciilor de pe prima pagina. Atitudine: foarte prietenoasa si naturala pe toata durata întâlnirii; m-am relaxat imediat în prezenta ei, în principal, datorita rasului molipsitor. E fata de gasca, not really GFE but more like girl next door. FK foarte plăcut si susținut. De revenit: eu mai revin ca sa încerc si normal Keep up the good work! Multumec frumos voi mai reveni la voi 😘😘😘😘 Link spre comentariu
inginerul_xxx Reputație: 469 Postat August 22, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat August 22, 2023 Am fost la Irina, programarea pe whatsapp si respectata, locatie centrala, ca descriere este o fata blonda cam la 1 60 inaltime, corp belea, tate medii frumoase, cur rotund si bombat, piele alba, chiar frumoasa la fata si zambareata, talie sutire cu forme frumoase, fara kilograme in plus. Actiunea incepe cu dezbracat usor de chiloti si sutien in timp ce o iau la mangait si pupat prin diferite zone... ii explorez zonele, tatele cu sfarcuri bune de lins, apoi cobor mai jos, are piersicuta frumoasa, rasa, fina la atingere, foarte curata. Oral neprotejat bun fara atentie la vecinatati, se joaca cu limba, preciza sa imi dau drumul in acel moment (nu face CIM), la normal protejat schimbat cateva pozitii, destul de stramta in pasarica gen Alessia... in pozitia capra se vede destul de frumos bucile. Atitudinea foarte buna, prietenoasa si glumeata, deschisa la socializare despre orice subiect, nu este pe graba, este foarte lipicioasa si dulce rau. Igiena foarte buna, ordine in locatie, la final am facut dus impreuna. De revenit da, poate sta mai mult in Ploiesti cand revine. Te pup Irina ❤️❤️ 3 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 23, 2023 Partajează Postat August 23, 2023 Acum 8 ore, inginerul_xxx a spus: Am fost la Irina, programarea pe whatsapp si respectata, locatie centrala, ca descriere este o fata blonda cam la 1 60 inaltime, corp belea, tate medii frumoase, cur rotund si bombat, piele alba, chiar frumoasa la fata si zambareata, talie sutire cu forme frumoase, fara kilograme in plus. Actiunea incepe cu dezbracat usor de chiloti si sutien in timp ce o iau la mangait si pupat prin diferite zone... ii explorez zonele, tatele cu sfarcuri bune de lins, apoi cobor mai jos, are piersicuta frumoasa, rasa, fina la atingere, foarte curata. Oral neprotejat bun fara atentie la vecinatati, se joaca cu limba, preciza sa imi dau drumul in acel moment (nu face CIM), la normal protejat schimbat cateva pozitii, destul de stramta in pasarica gen Alessia... in pozitia capra se vede destul de frumos bucile. Atitudinea foarte buna, prietenoasa si glumeata, deschisa la socializare despre orice subiect, nu este pe graba, este foarte lipicioasa si dulce rau. Igiena foarte buna, ordine in locatie, la final am facut dus impreuna. De revenit da, poate sta mai mult in Ploiesti cand revine. Te pup Irina ❤️❤️ Multuu ❤️❤️ne vom.revedea data viitoare te pup si eu 😘😘 Link spre comentariu
Evolution85 Reputație: 50 Postat August 23, 2023 Telefon: 898989898999 Oras:Ploiesti Telefon: 898989898999 Oras:Ploiesti Partajează Postat August 23, 2023 BINE IRINA ASA SA FACI 🤟 CAT MAI REPEDE DACA SE POATE🤟🤟 2 Link spre comentariu
alinteodores Reputație: 103 Postat August 23, 2023 Oras:Buzau Oras:Buzau Partajează Postat August 23, 2023 Acum 26 minute, Evolution85 a spus: BINE IRINA ASA SA FACI 🤟 CAT MAI REPEDE DACA SE POATE🤟🤟 Sau poți să mai stai câteva zile😎😎😎💰 Link spre comentariu
vvv069 Reputație: 43 Postat August 23, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat August 23, 2023 Salut! Am vizitat o eu azi.. Succint ca nu prea am timp: Programare pe wapp încă de ieri, confirmata azi cu 45 min înainte. O experienta de nota 9: arata bine, slim, sâni micuți, funduletz frumos, tatuaje interesante. Oral p, normal protejat, e cu tine tot timpul. Dezamăgită ca am finalizat repede Halat-150lei, o fin Recomand și cu siguranță revin 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 23, 2023 Partajează Postat August 23, 2023 Acum 5 minute, vvv069 a spus: Salut! Am vizitat o eu azi.. Succint ca nu prea am timp: Programare pe wapp încă de ieri, confirmata azi cu 45 min înainte. O experienta de nota 9: arata bine, slim, sâni micuți, funduletz frumos, tatuaje interesante. Oral p, normal protejat, e cu tine tot timpul. Dezamăgită ca am finalizat repede Halat-150lei, o fin Recomand și cu siguranță revin Multumesc frumos te pup❤️ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 23, 2023 Partajează Postat August 23, 2023 Acum 35 minute, alinteodores a spus: Sau poți să mai stai câteva zile😎😎😎💰 Am plecat deja. Data viitoare voi sta mai mult mi a plăcut la voi va pup ❤️ Link spre comentariu
alinteodores Reputație: 103 Postat August 23, 2023 Oras:Buzau Oras:Buzau Partajează Postat August 23, 2023 Acum 6 minute, irina33 a spus: Am plecat deja. Data viitoare voi sta mai mult mi a plăcut la voi va pup ❤️ 😭Te pup te așteptăm cu drag. Link spre comentariu
TEORALI Reputație: -14 Postat August 23, 2023 Oras:Galați Oras:Galați Partajează Postat August 23, 2023 Buna , Ne faci si noua o vizita la Galati? 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 31, 2023 Partajează Postat August 31, 2023 💗Ma gândeam sa revin la voi💗 Link spre comentariu
lingpizde Reputație: 2 Postat August 31, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat August 31, 2023 Acum 2 ore, irina33 a spus: 💗Ma gândeam sa revin la voi💗 Vino ,că am pula in flăcari 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2023 Partajează Postat Septembrie 1, 2023 Va astept cu programari in seara aceasta sunt la voi aceeași locație va pup Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2023 Partajează Postat Septembrie 3, 2023 Astazi sunt disponibila de la ora 14:00 pana la ora 21:00 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2023 Partajează Postat Septembrie 3, 2023 ❤️Va astept cu programari pentru mâine program de la 10:00la 22:00❤️ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2023 Partajează Postat Septembrie 5, 2023 Dragilor eu am plecat m-am simțit bine la voi, ne vedem data viitoare va pup 💋 Link spre comentariu
Misteriosul1 Reputație: -7 Postat Septembrie 5, 2023 Partajează Postat Septembrie 5, 2023 Acum 49 minute, irina33 a spus: Dragilor eu am plecat m-am simțit bine la voi, ne vedem data viitoare va pup 💋 Cand revii? 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2023 Partajează Postat Septembrie 19, 2023 🧡Dragii mei maine ajung la voi 🧡 Va astept cu programari zona CENTRALA voi fi disponibila de la ora 14:00 va pup 🩶 Link spre comentariu
gogaie1 Reputație: 86 Postat Septembrie 19, 2023 Oras:- Oras:- Partajează Postat Septembrie 19, 2023 La 20.08.2023 la 16:33, irina33 a spus: 🖤❤️Hello dragilor❤️🖤 ZONA CENTRALA ❤️❤️ Cadoul meu este❤️❤️ ❤️🔥200lei 30min(1fin) On în funcție igiena ❤️🔥250 lei 45min (1fin) ❤️🔥300lei cu OP 400lei cu ON 1h (1/2 fin) ❤️🔥500lei 1h 30min ( 2/3fin) La 23.08.2023 la 10:32, vvv069 a spus: Halat-150lei, o fin Tarifele incep de la 200, dar tu ai platit 150? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2023 Partajează Postat Septembrie 19, 2023 Acum 5 minute, gogaie1 a spus: Tarifele incep de la 200, dar tu ai platit 150? 200 este cu on am uitat sa precizez voi modifica Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum