xplode12 Reputație: 6 Postat August 23, 2023 Postat August 23, 2023 Salutare, impreuna cu soția mea ne-am hotărât sa participam la o petrecere swing neaparat si voiam sa va întrebam dacă se mai organizează asa ceva la Cluj. Mulțumesc!😁
Pauliciousss Reputație: 0 Postat August 23, 2023 Oras:Calarasi Oras:Calarasi Postat August 23, 2023 3 persoane pentru sunt sunt suficiente??
palosulgros Reputație: 6061 Postat August 23, 2023 Telefon: viaducthr Oras:Cluj Telefon: viaducthr Oras:Cluj Postat August 23, 2023 Doar chefuri private se mai organizează. Să vă înregistrați pe un site de profil și acolo găsiți alți doritori. Dacă nu, cel mai aproape la Budapesta. Baftă!
marius2023 Reputație: 68 Postat Septembrie 6, 2023 Oras:marte Oras:marte Postat Septembrie 6, 2023 unde in budapesta?
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2023 Postat Septembrie 6, 2023 La 23.08.2023 la 9:46, xplode12 a spus: Salutare, impreuna cu soția mea ne-am hotărât sa participam la o petrecere swing neaparat si voiam sa va întrebam dacă se mai organizează asa ceva la Cluj. Mulțumesc!😁 Pai dacă vreți putem origaniza noi împreuna câțiva care suntem aici! ce ziceți?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum