Sari la conținut

0753698205

Postări Recomandate

• Oras:Galati
  • Oras:Galati

Bună ziua ,vă las și eu o recenzie despre fata asta.      Mânat de curiozitate , după ce am văzut pozele pe Publi,am sunat fătuca ,cu rezerve că pozele erau prea frumoase.Spre surprinderea mea ,pozele sunt reale,fata are o garsonieră la celebrele A-uri(A6) dotată corespunzător cu AC,cu prosop la baie,curat etc.Fata e minionă ,brunetă,bronzată fără să fie de etnie,și bine proporționată,sânii îi are cam mici dar în rest e bună măr.Cred că are19-20 de ani și e și frumușică.Acum să trecem la acțiune.Sunat fata ,programat,ajuns în 15 min la adresă.Am decartat 300 de lei ora,că era 200 jumătatea cu ON,150 cu OP.Făcut un duș rapid ,fumat o țigară (aviz nefumătorilor,se fumează ) am stat puțin de vorbă ,e vorbăreață , zâmbăreață ,și trecut la acțiune.Țin să precizez că stând de vorbă ,sa pus în 4 labe să caute un prezervativ în sertar și m-i sa sculat instant,așa de bună e,are un posterior demențial !A trecut la oral neprotejat unde e profesoară ,dar dau un 9 că nu prea a băgat ouțele în seamă.Fata fără mirosuri suspecte, curată.Ne-am mai jucat așa,mai un 69,mai o țîțică în gură,și cînd de acum nu mai puteam ,pus prezervativul și dat pe la spate în ciudă, unde ai și o priveliște de vis cu posteriorul ăla bronzat,până la finish.E foarte cooperantă ,cum îi spui așa face,și se vede că î-și dă silința.Note:Oral 9,normal 10,atitudine 10(zici că ești cu prietena),locație 9.Eu sper să mai rămână pe la noi,de revenit -sigur.Spor la fu..t!

• Like 1
Link spre comentariu

da exagerată recenzia colegului Luci întradevar se remarcă mult că e proclient și încearcă să te facă să nu pleci neterminat dar cam atât la servicii nu sunt chiar notele alea cam 7 maxim 8 compensează cu atitudine  întradevar mică,brunetă,simpatică cam plinuță un pic dar merge. Tarif cam exagerat 150 totul cu gumă se acceptă doar dacă compar cu alte producătoare din piață altfel nu. La mine oricum o singură vizită a fost săptămâna trecută suficientă pozele reale întradevar

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...