Sari la conținut

ROXANA 0721416358

Postări Recomandate

• cleopatra01 a schimbat titlul în ROXANA 0721416358
  • Oras:Intr un loc uitat de lume
Postat

Pare de etnie din poza de pe whatsapp..

Este 150/finalizarea 300/ora si ai inclus masaj erotic,sarutari,sex protejat si oral tot protejat😘 
Strada general vasile milea nr.3...

Mai ma gândesc dacă ii fac o vizita...Daca cerea 100 fin ma duceam sigur.

Postat
Acum 6 ore, livio02 a spus:

Pare de etnie din poza de pe whatsapp..

Este 150/finalizarea 300/ora si ai inclus masaj erotic,sarutari,sex protejat si oral tot protejat😘 
Strada general vasile milea nr.3...

Mai ma gândesc dacă ii fac o vizita...Daca cerea 100 fin ma duceam sigur.

Mai e cineva cu 100 de lei la apartament ? Parizer, pateu și soacra ( dacă ai) în banii ăștia. Nici mie nu îmi convine pentru 10 minute ( caz fericit )  să dau mai mult dar mă conformez când vreau altceva.

• Oras:Ploiești
  • Oras:Ploiești
Postat
Acum 41 minute, Proford a spus:

Mai e cineva cu 100 de lei la apartament ? Parizer, pateu și soacra ( dacă ai) în banii ăștia. Nici mie nu îmi convine pentru 10 minute ( caz fericit )  să dau mai mult dar mă conformez când vreau altceva.

Mara și Iza

• Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

Am fost la ea mai demult de vreo 2-3 ori, de cand face oralul protejat la 150 lei finalizarea nu am mai fost, daca cerea 100 ca Izza era mai ok, avea cont si pe forum roxy212 parca... la prima vizita anul trecut a facut oral neprotejat, normal protejat, french kiss la 150 lei finalizarea. In rest nu este pe graba, este vorbareata, de gasca, geme cam tare la futai dar placut, la prima vizita eram peste ea si am sarutat-o ca sa aiba gemetele mai reduse, ii placea se umezea repede la pasarica cand i-o bagam, este stramta. La corp are cateva kg in plus dar ii sta bine, tate frumoase, cur mare si bombat, voce de pustoaica. Cand am intrebat-o pe whatsapp acum cateva luni de servicii zicea 150/300 OP, NP, 69, sarutari, nu stiu daca si FK mai face trebuie intrebat, nu am mai intrebat-o ca ma programasem la alta.

• Like 1
  • Inimioara 1

Postat
La 25.08.2023 la 22:16, Proford a spus:

Mai sunt câteva in ploiesti la 100 de lei..unele pana în ora x dupa cere 150 etc

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...