Sari la conținut

♥️ Rebeca ♥️ 0721609523 / 0727924416 ♥️

Postări Recomandate

Postat

Bună dimineața frumoșilor! 💋

De astăzi începând cu ora 12:00 voi fi disponibilă în Timișoara pentru câteva zile. 😋 

Locație: Strada Burebista 

Nr. WhatsApp : 0727924416 ( lucrez doar pe baza de programări) 💌

💌Servicii : 

🌸 Sex oral protejat/ neprotejat (în funcție de ingienă);

🌸 Sex normal DOAR PROTEJAT;

🌸 Sex in diferite poziții ;

🌸 Masaj de relaxare;

🌸 Finalizare orală ( în funcție de ingienă);

🌸 Finalizare corporală;

🌸 French kiss ( în funcție de ingienă și compatibilitate).

🌸 69;

🌸Prostata masaj + 50 lei 

🌸 Finalizare facială + 50 lei (în funcție de ingienă);

🌸 Uro activ + 50 lei 

🌸Sex Anal Protejat + 150 lei ( în funcție de mărime și grosime și vă rog să mă anunțați înainte cu ceva timp dacă doriți acest serviciu.)

💌Prețuri:

🌸 30 de minute ( 1 finalizare) - 200 lei ;

🌸 60 de minute (2 finalizări) - 400 lei

Am și colegă @Gabriela22 facem și show lesby 😍

Rog sa îmi menționați intervalul de timp în care vă pot răspunde și de asemenea programările le doresc confirmate cu 30 de minute înainte 😋

vă pupăcesc și vă aștept la mineee 💋

• Trist 1
  • Inimioara 1
  • Proffmod a schimbat titlul în ♥️ Rebeca ♥️ 0721609523 / 0727924416 ♥️
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Ieri seara pe topicul de invitat fete pe la noi am mentionat-o pe Rebeca vazand ca e prin apropiere, azi dimineata cand ma trezesc vad ca ne-a anuntat ca azi ajunge😅 o coincidenta foarte placuta de care ar fi fost pacat sa nu profit.

Contact - 10 - pe whatsapp, usor, am programat la ora la care doream ca norocul, confirmat de ambele parti fara probleme

Locatie - 10 - apartament curat, baie cu de toate, usor de gasit, locuri de parcare, tot ce ai nevoie

Rebeca - 9 - frumoasa, draguta la față, la corp impecabil, prietenoasa, amabila, am apreciat ca dupa ce am intrat m-a intrebat daca vreau sa raman, rar se intampla asta, raspunsul a fost clar DA, mi-a oferit ceva de baut, totul in regula

Igiena - 10 - nimic de reprosat 

ON - 7 - din nou am apreciat ca m-a intrebat cum doresc, P sau N, in mare bun, foarte energic, deep, am simtit putin dinți dar nu o invinovatesc, si a dat silinta

NP - 9 - se simte foarte bine, acceptat toate pozitiile propuse de mine, foarte implicata, FK bun la care chiar nu ma asteptam, gemete cam fortate putin, dar nu deranjante in nici un fel

In concluzie cun era si de asteptat o intalnire reusita, clar de recomandat si revenit pentru mine!

Numai bine tuturor, spor in continuare si te asteptam mai des pe la noi, Rebeca!

• Like 5
  • Inimioara 1
Postat
Acum 11 ore, d4ni567 a spus:

Ieri seara pe topicul de invitat fete pe la noi am mentionat-o pe Rebeca vazand ca e prin apropiere, azi dimineata cand ma trezesc vad ca ne-a anuntat ca azi ajunge😅 o coincidenta foarte placuta de care ar fi fost pacat sa nu profit.

Contact - 10 - pe whatsapp, usor, am programat la ora la care doream ca norocul, confirmat de ambele parti fara probleme

Locatie - 10 - apartament curat, baie cu de toate, usor de gasit, locuri de parcare, tot ce ai nevoie

Rebeca - 9 - frumoasa, draguta la față, la corp impecabil, prietenoasa, amabila, am apreciat ca dupa ce am intrat m-a intrebat daca vreau sa raman, rar se intampla asta, raspunsul a fost clar DA, mi-a oferit ceva de baut, totul in regula

Igiena - 10 - nimic de reprosat 

ON - 7 - din nou am apreciat ca m-a intrebat cum doresc, P sau N, in mare bun, foarte energic, deep, am simtit putin dinți dar nu o invinovatesc, si a dat silinta

NP - 9 - se simte foarte bine, acceptat toate pozitiile propuse de mine, foarte implicata, FK bun la care chiar nu ma asteptam, gemete cam fortate putin, dar nu deranjante in nici un fel

In concluzie cun era si de asteptat o intalnire reusita, clar de recomandat si revenit pentru mine!

Numai bine tuturor, spor in continuare si te asteptam mai des pe la noi, Rebeca!

O coincidență foarte plăcută 😍 te pup și te îmbrățișez cu drag. Mulțumesc frumos pentru vizita și pentru cele scrise 😍 

• Inimioara 1
Postat

Bună dimineața frumoșilor! 😋

Voi mai fi disponibilă în orașul vostru doar astăzi și mâine!🥰

Program de lucru 10:00-23:00 😋

IMG-20241204-WA0007.jpg.d2682ada49a84e8773eea0d9b9f18cc7.jpg

• Inimioara 5
Postat

I-am făcut Rebecăi o vizită. Programarea a decurs bine, e destul de solicitată și nu prea prinzi loc la ore de vârf. Ajuns la locul faptei, în zona Dacia, aveam să cunosc o fată brunetă, cu fețișoara comună care s-a făcut foarte rapid drăgălașă zâmbind și fiind pisicoasă. Rbk are probabil 1.65 înălțime, sânii medii și fundul destul de bombat. Brațele acoperite de tatuaje, ochii verzi sau căprui, m-a cam înșelat lumina. :ras

Apartamentul e împărțit cu o colegă discretă pe care nu am văzut-o. Ajuns în dormitor, Rbk începe cu un OP executat corect, cu fricțiune, priviri, artificii de pisică precum zgârieturi ușoare cu unghiuțele pe abdomen și picioare. Mi-a părut destul de rău că am ales OP când am văzut cum se mișcă (mai ales că nu costa nimic în plus ON-ul), dar am recuperat cu sexul între sâni care a urmat. S-a pus ea pe spate, eu deasupra, și am făcut așa sex între sâni cu ulei, dar din ăla super libidinos, cu labă și pompat. Mi-a plăcut mult de tot sexul între sâni, m-a dat cam gata acolo, așa că am cerut din picioare pentru finalizare. Bucile s-au simțit super în pelvis așa că am capitulat fără rușine de la prima poziție. Când am văzut ce bine se mișcă, am realizat că trebuia să-mi iau o oră din prima, dar măcar ne-am cunoscut. Baie ok, bloc vechi cu lift, prosop curat, apă, ospitalieră, toate bune. De revenit și de recomandat, este o alegere sigură. DTD: 28 de min, din care 12-14 min acțiune efectivă. 200 pentru o fin cu OP NP.

• Like 4
Postat
On 2/4/2025 at 12:25 PM, RBK_96 said:

Bună dimineața frumoșilor! 💌

IMG-20241221-WA0000.jpg.8a7826e63400d81c24a449c949bf8e5b.jpg

O vizita pe la Valcea nu ar strica 😉

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...