Sari la conținut

Tinder Finder, păreri?

Postări Recomandate

• Oras:Palermo, Italy
  • Oras:Palermo, Italy
Postat

Vă salut pe toti! 
Am o intrebare, as vrea sa achiziționez tinder premium ca sa pot discuta cu fetele, bineinteles si sa le propun intalniri contra unor sume de bani, o data este suficient. 

Intrebarea mea este următoarea, voi ati reusit sa agățați fete pe tinder? Ideea e ca nu vreau sub nici o forma sa ma afișez cu propia identitate, pt ca înțelegeți voi… dar mi-aș dori sa imi fac cont premium si sa ma apuc sa le propun fetelor acest lucru. Oare v-a merge? 
Si cum funcționează de fapt tinder? 

va Multumesc! 

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 9 minute, DeVante a spus:

Vă salut pe toti! 
Am o intrebare, as vrea sa achiziționez tinder premium ca sa pot discuta cu fetele, bineinteles si sa le propun intalniri contra unor sume de bani, o data este suficient. 

Intrebarea mea este următoarea, voi ati reusit sa agățați fete pe tinder? Ideea e ca nu vreau sub nici o forma sa ma afișez cu propia identitate, pt ca înțelegeți voi… dar mi-aș dori sa imi fac cont premium si sa ma apuc sa le propun fetelor acest lucru. Oare v-a merge? 

va Multumesc! 

salut ,eu mai folosesc tinder dar pentru dating-uri simple cu civile.Sunt pe acolo o gama diversă de căutări unele caută party altele parteneri pe termen lung etc.Nu sunt expert în legătură cu tinder dar poți găsi sigur fete reale acolo.Da, premium îți facilitează sa abordezi fetele pe mesagerie ,sa vezi cine îți dă like și pozele ei ,să dai tu like-uri nelimitat s.a.m.d.

• Oras:Dark Side
Postat
Acum 18 ore, DeVante a spus:

Vă salut pe toti! 

va Multumesc! 

Eu nu prea am reusit mare lucru, desi fac match cu unele, nu vorbesc :) marea majoritate. Nici nu am poze de gigolo, recunosc :) 

Ideea e alta, nu poti vorbi cu ele indiferent ce cont iti cumperi, daca ele nu iti dau like sau  nu stiu cum sa ii zic. Asa ca mare lucru nu te ajuta conturile platite, doar sa vezi cine iti da like si sa poti da like la mai multe fete, cu contul standard ai limitare.

Problema mea cu ei este ca nu am certitudinea ca ma arata la fetele la care le dau like. Adica pot intelege ca o fata nu ma place, dar nu sunt convins ca m-a vazut ca sa vedem daca ma place sau nu.

Poti da mesaje odata cu like daca iti cumperi super like-uri dar alea costa la bucata, depinde daca esti dispus sa platesti pt fiecare like. Si nu sunt sigur ca functioneaza fara cont platinum, nu mai tin minte. Adica, daca nu gresesc, trebui sa ai si abonament platinum si sa cumperi si like-uri :). Un super liek din asta costa de la 10 lei la 17 in functie de cate cumperi :)

• Like 3
  • Mersi 1
Postat

M-am gandit la ce am scris. Era o idee asta cu faptul ca iti iei abonament platinum plus super-like-uri si apoi poți scrie direct la fete. Doar ca daca ele nu au macar abonament gold nu cred ca vor vedea cine esti tu si ce le-ai scris si ca sa iti dea like si sa te potrivesti nu se stie daca se intampla, deoarece au un nr limitat de like-uri.

In plus daca eu dau un like la o tipa acolo ea are un timp limitat sa iti dea like si daca nu are abonament gold si au nr limitat de like-uri pe zi ... e complicat, posibil sa nu ajungi sa te vada sa dea like :)

• Like 1
  • Oras:Constanța
  • Oras:Constanța
Postat

Tagged, ai încercat? În tinerețe, am agățat câteva gagici acolo, cu câteva am legat prietenii ( încă le am pe FB), iar cu vreo două am avut și relații ( una de câteva luni, alta de 4 ani +)...acum nu știu cum mai este, dar aveau o secțiune numită "meet me" și funcționa la fel ca tinder-ul. Dacă fata dădea like, aveai match și-i puteai trimite mesaje.

Este posibil să găsești și scursuri, c-așa e-n viață, dar poate ieși și ceva frumos.

Succes!

• Oras:Hell
  • Oras:Hell
Postat

Tinder e pt întâlnit civile, nu prostituate. Mereu le-am dat report prostituatelor pe astfel de aplicații și vă sugerez și vouă să faceți la fel, nu au ce căuta acolo. Și da, sunt multe fete pe Tinder care caută doar casual sex, trebuie doar să știi cum să le abordezi, cu răbdare și flirt.

• Like 1

Postat
On 8/30/2023 at 12:23 AM, DeVante said:

Vă salut pe toti! 

va Multumesc! 

Indiferent ce fel de cont ai sa nu-ti faci asteptari prea mari de la Tinder.

Eu discut cu ele multisor fara niciun premium si din pacate nu prea ai cu cine discuta in sensul ca nu prea stau ele la discutii decat daca le abordezi corect sau le place de tine. Si daca da incepe casting-ul unde trebuie sa te incadrezi la toate capitolele cu nota cat mai mare, fizic, intelect, caracter, personalitate si foarte important finante.

Femei strict pentru fwb sunt destul de putine, majoritatea cauta relatie sau mai bine spus nu declara ce cauta acolo si iti spun ca au intrat doar din curiozitate ori din plictisieala intrebandu-te pe tine ce fel de relatie cautici pe Tinder.

Oricum majoritatea sunt trecute bine, ca sa nu zic batrane, absolut mediocre dpdv fizic si cu asteptari extrem de fanteziste in raport cu ceea ce ofera. Exista si exceptii.

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...