Sari la conținut

Traseiste

Postări Recomandate

Postat

Știți cumva daca mai exista fete la traseu? Prin ce zone ați mai văzut că umblă traseistele? Sunt țigănci? Și dacă vreunul a luat pe vreuna, ne poate spune preț, servicii, probleme? Are rost sa o iei pe vreuna pentru o muie rapidă așa repede când o vezi, dacă o vezi pe undeva?

• Oras:Timisoara
Postat

Am mai văzut că îi una pe la pasaju de la Remetea. Dacă se merită nu pot să spun că nu am chef de muie în mașină.. 

Ce s-a întâmplat lucas? Așa rău te-au supărat fetele de pe aici că le lași pentru traseiste??

Postat
19 minutes ago, nila78 said:

Ce s-a întâmplat lucas? Așa rău te-au supărat fetele de pe aici că le lași pentru traseiste??

Nu. Eram doar curios la traseiste cum mai merge, dacă mai merge, dacă se merita, pe unde umbla ele, cam in ce zone se găsesc ele, pe la ce ore. Poate uneori te întâlnești pe drum cu vreo traseistă și îți pica cheful de o muie rapidă sau poate și de un sex in pizudlică, cur...

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Bai Lucas, ți-aș recomanda sa nu te joci cu focul 😁

Fetele de stradă sunt cam laboratoare biologice. Umblam des câțiva ani prin UMT la un tovarăș cu care mai trăgeam cate o beție (umblam pe jos, nu cu mașina) si am văzut de multe ori câteva care pe lângă că se promovau cu "Hai la pizdă! Hai la pizdă! Hai iubiii!" aveau semne clare de herpes si D-zeu știe mai ce pe față. Ziceau că oferă oral si normal protejat sau neprotejat, la locșorul lor ascuns pe stradă, curajos sa fii numai! La un moment dat mă recunoșteau deja că tot treceam pe acolo si ziceau "Hai iubiii cu noi sa încerci si tuuu!"... Oribil 🤣 Pe Aradului între Agronomie si Liege am văzut niște dubioase asemănătoare care te agață.

De două ori am încercat si eu cu o tipă care era la Gara Mică după intersecție, acum vreo 6-7 ani. Era decentă, curată, nu presta de mult, și am făcut oral protejat intr-un loc ferit după zid lângă liniile de tren. Au fost interesante experientele, eram ca si cehul ăla care se filma in public in parcul sexual din Praga. Dar nu era "traseista" tipica, nici nu a prestat mult, cam 2-3 luni apoi sper că a mers la ceva mai bun.

In fine, dacă ești curajos 🤣 (nu m-as băga la așa ceva când avem forumul), locurile in care știam sigur că sunt si le-am văzut in ultimii ani:

- Aradului intre Agronomie si Liege, dar tot timpul după 10-11 seara, pe lângă stațiile de fir. Erau un grup chiar de 2-3 dubioase. Am trecut acum două luni pe acolo le-am văzut.

- Sagului după pod am văzut destul de des câteva (ultima oară acum cinci luni, in timpul zilei chiar).

- Ieșirea spre Arad erau câteva acolo și ziua, tot timpul le vedeam când mergeam la Arad.

- Ieșirea spre Ghiroda, tot lângă pădure, era celebră acum câțiva ani pentru asta, dar ultima oară când am fost pe acolo acum 6 luni era totul pustiu.

- (și the best for the last 😁) UMT - Padurea Verde, vizavi si după Victor Babes, tot asa după 10-11. De multe ori își beau cafelele la non stop-ul din fata Babes, sunt "localnice" din zona, le stiu de ani de zile si mi se par cele mai dubioase. De menționat că in ultimul an când mai treceam pe acolo nu le-am mai văzut.

Acuma na, tu decizi dacă te joci cu "bombele bio-sexy" 🤣

• Membru Premium
Postat
4 hours ago, Centaurii89 said:

.......

- Ieșirea spre Ghiroda, tot lângă pădure, era celebră acum câțiva ani pentru asta, dar ultima oară când am fost pe acolo acum 6 luni era totul pustiu.

.......

Acuma na, tu decizi dacă te joci cu "bombele bio-sexy" 🤣

La statia de firobuz de la padure, am vazut o bruneta de mai multe ori lunile astea. N-am oprit niciodata... asa ca n-am mai multe informatii.

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 3 ore, Lucas0 a spus:

@Centaurii89 acuma te mai îmbeți? Mai bei?

🤣🤣🤣

Era in perioada studenției mai mult. Băute , chefuri... S-au dus vremurile alea 🥲

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...