Bianca_slim Reputație: 21 Postat Septembrie 2, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 2, 2023 Acum 6 minute, rapidist a spus: De evitat! Are o cicatrice foarte nașpa de la naștere, era în duș spermă pe jos, o durea pizda și părea viol ce făceam. Am decis sa plec. Plătit o ora 300 lei pt un număr, bineînțeles ca nu a vrut sa dea diferența. Prosoape ude... Nu am avut ce face. Ps: e gipsy clar, unii au nevoie de ochelari. Ce era in dus,era de la tine..Rog ceilalți clienti care au fost sa spuna cum s a prezentat toata igiena camerei si respectiv dacă sunt sau nu “gipsy”.Iar cu faza cu restul eu am binevoit sa imi stau toata ora,dar dansul a refuzat.Pana la urma cand vulpea nu ajunge la struguri spune ca sunt acrii.
Bianca_slim Reputație: 21 Postat Septembrie 2, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 2, 2023 Buna seara dragilor!Sunt disponibila incepand cu ora 22:00.Va aștept cu nerăbdare pentru a ne cunoaste mai bine.Va saruttt 💋🫦😈
rapidist Reputație: 128 Postat Septembrie 2, 2023 Postat Septembrie 2, 2023 Ce struguri visezi? Eu am plătit sa fut nu sa aud cum te plângi ca te doare pizda ca ai doua nașteri la activ. Dacă știai ca te doare făceai pauza. Legat de curățenie, aveai la baie ditamai băltoaca de apa și în dus era spermă pe jos de la cel dinainte probabil și prosoape ude. Spor la treaba, da nu o sa reziști mult cu atitudinea asta. Sa te bucuri și de restul banilor pe care nu mi i ai dat înapoi. 1
Bianca_slim Reputație: 21 Postat Septembrie 2, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 2, 2023 Acum 5 minute, rapidist a spus: Ce struguri visezi? Eu am plătit sa fut nu sa aud cum te plângi ca te doare pizda ca ai doua nașteri la activ. Dacă știai ca te doare făceai pauza. Legat de curățenie, aveai la baie ditamai băltoaca de apa și în dus era spermă pe jos de la cel dinainte probabil și prosoape ude. Spor la treaba, da nu o sa reziști mult cu atitudinea asta. Sa te bucuri și de restul banilor pe care nu mi i ai dat înapoi. Nu m am plans ca ma doare p…a avand in vedere ca m ai pus in toate pozitiile posibile fara sa spun absolut nimic…(gen calorifer,masa si etc).Dar asa este cand esti extrem de rau..Ma rog,o seara buna in continuare!
Bianca_slim Reputație: 21 Postat Septembrie 2, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 2, 2023 😈🫣🫦
Bianca_slim Reputație: 21 Postat Septembrie 2, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 2, 2023 Înca disponibila pana la ora 02:00.Va astept!Pupici dulci😘🥰
Bianca_slim Reputație: 21 Postat Septembrie 3, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 3, 2023 Astazi sunt disponibila de la ora 16:00.Va astept cu nerabdare.Pupici dulci 💋🤪
Bianca_slim Reputație: 21 Postat Septembrie 3, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 3, 2023 Va astept dragilor.Vreau sa ma racoresc putin🥵🤭
Bianca_slim Reputație: 21 Postat Septembrie 3, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 3, 2023 Haideti sa privim impreuna ploaia.Sunt disponibila de la 23:00.Va sarutt🤭😈
Bianca_slim Reputație: 21 Postat Septembrie 3, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 3, 2023 🤫🫦🥵 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2023 Postat Septembrie 3, 2023 Nu prea esti vizitata, pare sa cam aiba dreptate colegul rapidist! Am inteles ca iti cam dai ochii peste cam cand esti intrebata de servicii
juseppe05 Reputație: 534 Postat Septembrie 4, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2023 Acum 11 ore, Bianca_slim a spus: 🤫🫦🥵 Buna Bianca, Ne bucuram ca esti prezenta aici pe forum si am aprecia daca ne-ai da mai multe detalii despre serviciile prestate, evwntual poate le mai diversifici putin. Apreciem pozele cu talpile curate, dovada ca si pe jos e mai curat. Imi place poza asta, se vede ca cineva ti-a spart rozeta si nu mai esti virgina in cur. Avand in vedere preturile mai mari decat media, ti-as recomanda sa introduci in meniu anal si cim. Eu personal te-as vizita pentru un anal cinstit, pare futabil curul tau. Asteptam de la tine mai multe poze, o diversificare a serviciilor (sau o scadere a preturilor), iar de la futaci cat mai multe recenzii 2
Bianca_slim Reputație: 21 Postat Septembrie 5, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 5, 2023 Hei dragilor!Astazi sunt disponibila pentru voi de la ora 14:30.Va aștepttt 🫦🥵
Bianca_slim Reputație: 21 Postat Septembrie 5, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 5, 2023 Pupici🤭
gladiato Reputație: 758 Postat Septembrie 5, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 5, 2023 Frumoasă poziție... 1
Bianca_slim Reputație: 21 Postat Septembrie 5, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 5, 2023 Acum 12 minute, gladiato a spus: Frumoasă poziție... 🥵 1
MilfHunter_ Reputație: 3 Postat Septembrie 5, 2023 Postat Septembrie 5, 2023 Hai cu un update in forta pe partea de servicii, parca si eu as umbla putin in curul tau. 1
Membru Premium Criticul Reputație: 5348 Postat Septembrie 5, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Septembrie 5, 2023 La 01.09.2023 la 0:33, Bianca_slim a spus: 💥 Gfe ❌NU FAC FK Ca să știi, FK e OBLIGATORIU pentru GFE, când lipsește nu poate fi vorba de GFE, e ca și cum ai juca fotbal fără minge. Așa că fie introduci FK, fie elimini GFE din ce spui că practici. 4 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Bianca_slim Reputație: 21 Postat Septembrie 5, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 5, 2023 Acum 2 ore, Criticul a spus: Ca să știi, FK e OBLIGATORIU pentru GFE, când lipsește nu poate fi vorba de GFE, e ca și cum ai juca fotbal fără minge. Așa că fie introduci FK, fie elimini GFE din ce spui că practici.
Bianca_slim Reputație: 21 Postat Septembrie 5, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 5, 2023 Chiar acum, Bianca_slim a spus: Acum 2 ore, Criticul a spus: Ca să știi, FK e OBLIGATORIU pentru GFE, când lipsește nu poate fi vorba de GFE, e ca și cum ai juca fotbal fără minge. Așa că fie introduci FK, fie elimini GFE din ce spui că practici. Sigur.Multumesc pentru sfat☺️
Bianca_slim Reputație: 21 Postat Septembrie 5, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 5, 2023 La 04.09.2023 la 0:13, dudu023 a spus: Nu prea esti vizitata, pare sa cam aiba dreptate colegul rapidist! Am inteles ca iti cam dai ochii peste cam cand esti intrebata de servicii Tin sa te contrazic.Desi am menționat ca programarile se fac numai pe WhatApp,unii se pare ca nu înțeleg,am raspuns si la cateva apeluri si am facut si confirmari video in speranta de a le face pe plac clientilor.. 1
Bianca_slim Reputație: 21 Postat Septembrie 5, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 5, 2023 Hei dragilor!Sunt disponibila de la ora 23:30 asa ca va astept cu nerabdare.Va sarut💋🫦
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2023 Postat Septembrie 5, 2023 1 hour ago, Bianca_slim said: Tin sa te contrazic.Desi am menționat ca programarile se fac numai pe WhatApp,unii se pare ca nu înțeleg,am raspuns si la cateva apeluri si am facut si confirmari video in speranta de a le face pe plac clientilor.. Pai si el dc spune ca erea mizerie si ca te vaitai ca te doare ?
Bianca_slim Reputație: 21 Postat Septembrie 5, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 5, 2023 Acum 6 minute, dudu023 a spus: Pai si el dc spune ca erea mizerie si ca te vaitai ca te doare ? Sunt doar rautati pentru ca a existat o mica neintelegere.Dar de curatenie nici nu se pune problema,iar de vaitat te rog citeste mai sus ca am pusa in n pozitii fara sa zic ceva
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2023 Postat Septembrie 5, 2023 4 minutes ago, Bianca_slim said: Sunt doar rautati pentru ca a existat o mica neintelegere.Dar de curatenie nici nu se pune problema,iar de vaitat te rog citeste mai sus ca am pusa in n pozitii fara sa zic ceva Ok, dar care a fost acea mica neintelegere? asta ca sa ne lamurim ca el este cel rautacios
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum