NuNeMai Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 3, 2023 https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/diverse/anunt/veni-vidi-vici/9809e1e1if87707116h773hhgiiih2ii.html 1
parpalete Reputație: 69 Postat Septembrie 3, 2023 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 3, 2023 Acum 8 ore, NuNeMai a spus: https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/diverse/anunt/veni-vidi-vici/9809e1e1if87707116h773hhgiiih2ii.html Am vb cu ei mi-au trimis niste poze aseară, cu deschidere unică, păreau mai mult decât ok...dar numai sa fie pozele lor acum...nu stiu ce sa zic.... 1
NuNeMai Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 3, 2023 Am inteles! Da și mie mi-au trimis o poza, au zis ca accepta și confirmare video însă după aceea nu au mai răspuns…ma gândeam ca poate a fost cineva!
catalin2015 Reputație: 1725 Postat Septembrie 5, 2023 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Postat Septembrie 5, 2023 "Numele meu este Jessica si sunt aici sa te ajut cu cateva detalii. Suntem un cuplu elegant, politicos si open mind. Ea 25 de ani , bruneta, 63kg cu forme bine definite. El 35 de ani, sportiv. Fie ca iti doresti o sedinta de dominare soft , cuckold sau pur si simplu spectator , nu ezita sa iti impartasesti fanteziile cu noi. Mentionez ca nu oferim contact sexual . Programarile se efectueaza cu minim 2h inainte . In cazul anularii te rog sa ma anunti cu minim 1h inainte , altfel nu va mai exista posibilitatea unei alte programari. Onorariul este de 500 de lei/h . Nu oferim nici un fel de reducere asa ca te rog sa nu ma deranjezi inutil" Si apoi nu au mai dat nici un semn. Nu mai e nici anuntul. Au disparut. 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2023 Postat Septembrie 5, 2023 1 hour ago, catalin2015 said: "Numele meu este Jessica si sunt aici sa te ajut cu cateva detalii. Suntem un cuplu elegant, politicos si open mind. Ea 25 de ani , bruneta, 63kg cu forme bine definite. El 35 de ani, sportiv. Fie ca iti doresti o sedinta de dominare soft , cuckold sau pur si simplu spectator , nu ezita sa iti impartasesti fanteziile cu noi. Mentionez ca nu oferim contact sexual . Programarile se efectueaza cu minim 2h inainte . In cazul anularii te rog sa ma anunti cu minim 1h inainte , altfel nu va mai exista posibilitatea unei alte programari. Onorariul este de 500 de lei/h . Nu oferim nici un fel de reducere asa ca te rog sa nu ma deranjezi inutil" Si apoi nu au mai dat nici un semn. Nu mai e nici anuntul. Au disparut. un numar de telefon aveti,? anuntul nu mai este activ!
catalin2015 Reputație: 1725 Postat Septembrie 5, 2023 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Postat Septembrie 5, 2023 Chiar acum, dudu023 a spus: un numar de telefon aveti,? anuntul nu mai este activ! Nu ai citit ce am scris noi, ca nu mai raspund ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum