mihaita78 Reputație: 24 Postat Martie 11 Oras:Valcea Oras:Valcea Postat Martie 11 posibil, da-i un mesaj is intreab-o. La mine nu a fost cazul
lucica25 Reputație: 150 Postat Martie 14 Postat Martie 14 Salutare!!! Astăzi am avut un chef, nebun de pizda și neavând timpul necesar sa merg la Craiova, am ales publi 24-Slatina. După câteva tentative și o deplasare la o locație, din care am plecat, am dat în sfârși de ceva promițător și anume de Daria ( sincer am citit de ea pe nimfomane, dar nu am dat importantă). Am sunat ,am discutat, ea liberă, eu aproape și în 5 minute am fost în fața blocului, am urcat la apartamentul indicat și mi-a deschis Daria, o fată frumoasă, corp bun de pula, dar se putea o ținută mai sexy ( a fost îmbrăcată cu un maieu, fără sutien, se vedeau sfarcurile și o pereche de pantaloni scurți și aici se vedeau bucile ), întrat, făcut cunoștință și m-a invitat la socializare, la o țigară ( cu toate ca eu nu fumez, am mers sa stam de taină) și chiar am socializat, mișto tipa, după am mai recapitulat serviciile și hai în camera de scandal, dezechipat și rămas surprins, chiar este bună de pula ( o ținută sexy sigur o avantajează) , ce sa mai sus în pat ( am fost deja dusat) și începe cu un oral neprotejat, bine executat, după am intins-o pe spate și am luat-o la o serie de limbute, unde pot spune ca am excitat-o maxim și chiar si-a dat drumul....a pus pauză câteva secunde de reveneala și după pus prezervativul , ea deasupra, după trecut în misionar, unde am și finalizat....end! Am mai mers la o țigară și am mai stat de taină... Preț 150 lei finalizarea Note: ON- 8, spre 9 Normal, cum vrei asa o pui- merge 9 de voie Socializare, da...maxim Timp petrecut- peste 35 de minute ( multă taină) De revenit, cu siguranță! De recomandat, da! Pe data viitoare! 2 1
lucica25 Reputație: 150 Postat Joi la 16:51 Postat Joi la 16:51 Vizită repetată la,Daria. După prima reușită la Daria, astăzi am decis sa fac un repet și sa ma conving ca, chiar a fost cea ce trebuie. Programat pe watapp, stabilit toate detaliile și hai la joacă. Am ajuns în zonă, urcat la apartament și îmi deschide ușa Daria...îmbrăcată în colanți mulați care ii evidentiau bucile și un maieu cu decolteu ( în locul maieului mergea un sutien, mai are puțin de lucrat la ținută)....am întrat ne-am îmbrățișat și am ieșit în balcon la taclale, deci de când intri în apartament nu se simte niciun pic de grabă, am stat de vorbă, am râs și până la urmă " hai in dormitor"...am început dezechiparea și în pat, eu deja eram cu " p..." sus și direct oral, bine executat, cu lins pe oo, cu lins pe cap....super, după ea deasupra ( aici sincer nu îi prea convine) schimbat în misionar și dai, aici sigur îi place, da contre....bam,bam și gata...după decartat bănuții și sincer, chiar mai avea chef de socializare....! Note : Atitudine- pro client ( depinde de persoană, igiena, etc ) Oral - bun Normal - se implica, schimba pozițiile la cerere GFE - la greu... Una peste alta, eu ma mai duc, sincer este ceea ce trebuie...... 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum