Sari la conținut

.

Vizitator

Postări Recomandate

• Telefon: N/A
  • Oras:N/A
Postat
On 2/6/2024 at 9:57 AM, Bianca101 said:

DISPONIBILA!!😘

‼ULTIMELE 2 ZILE‼

Va astept  cu drag, pupiceii!!🤗

🏠River's Towers 

Am încercat să obțin o programare astăzi fără succes/răspuns, voi încerca din nou mâine! 🙂

• Trist 1
Postat
On 2/7/2024 at 7:28 PM, another_anon said:

Am încercat să obțin o programare astăzi fără succes/răspuns, voi încerca din nou mâine! 🙂

Am încercat, dar nu am primit niciun răspuns, așa că poate că nu lucra sau nu era disponibilă.

• Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Postat
Acum 19 minute, another_anon a spus:

Am încercat, dar nu am primit niciun răspuns, așa că poate că nu lucra sau nu era disponibilă.

Cand am vizitat-o, eu nu am avut probleme sa imi raspunda la mesaj. Cand trimiti mesajul, scrie intervalul orar pana cand poate sa iti raspunda.

Postat
3 minutes ago, macarons said:

Cand am vizitat-o, eu nu am avut probleme sa imi raspunda la mesaj. Cand trimiti mesajul, scrie intervalul orar pana cand poate sa iti raspunda.

Am scris-o de data asta

Voi încerca data viitoare când se va întoarce la Iași, dar dacă nu reușesc să o întâlnesc atunci voi renunța. 😅

• Oras:Kuala Lumpur
  • Oras:Kuala Lumpur
Postat
La 11.10.2023 la 15:59, random555 a spus:

Fost acum 2-3 saptamani. 

Aspect chip 8/10 average spre frumusica  corp 8/10 teoretic era pe gusturile mele miniona dar ori trebuie sa se duca la sala sa tonifice fundul ori sa manance o pizza ceva ca era numa piele si os nu aveai pe ce pune mana.

Oral 8/10 face DT destul de ascultatoare dar e cam mecanic, pentru mine 50% e tehnica si 50% cheful ei.

Normal 8/10 La fel sta cum o pui dar tot mecanic.

GFE 5/10  nu ne-am nimerit pe aceiasi lungime de unda. 

Si ca o faza amuzanta, incepe ea sa suga acolo si o intreb daca e ok sa vorbesc murdar, raspunde cu da si continui cu suge acolo curva mica ce esti.  Ea: "da nici chiar asa. "  

Trebuie specificat bine, sau poate sunt tieruri de dirty talk.

Altădată când vrei să îi șoptești cuvinte murdare, zii - "chiuvetă, aragaz, oglindă, ciorapi..."etc.🤣🤣🤣🤣

• Haha 1
  • Minus 1

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Buna dimineata,dragilor!🤗

Disponibila !!😻

Va îmbrățișez si va astept cu drag!🤩

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.