berkeley Reputație: 421 Postat Septembrie 8, 2024 Postat Septembrie 8, 2024 56 minutes ago, Mocureloaded said: Un cumul de factori conjucturali nefavorabili mie (Ana Balan avea toată lista de programări completa, cele doua doamne R, favoritele mele, si-au luat zi libera, "casnicele" pe care le mai vizitez erau prinse în alte activități, iar la Cleo echipa disponibila era de Liga a doua) m-a îndemnat a răsfoi ofertele de pe publi ... și asa mi-a sărit în ochi un anunț în care Luxury ne invita sa o cunoaștem pe noua maseuza thailandeza. Ajuns acolo doua surprize plăcute. Una fiind secretara, o mai veche cunoștință din alt salon, acolo prestând jocuri uleioase nu răspunsul la telefon și notatul în condica a activității fetelor ce le păstorește. A doua surpriza a fost ca nu era doar o thailandeza ... ci doua. După o scurta conversație cu E..., pardon, secretara, m-am decis asupra uneia din cele doua ... chit ca as fi preferat sa merg cu E. ..., pardon, cu secretara. Acuma despre acțiunea de la etaj. Unu la mana, Baia e de tot kkt-ul. Scurgerea de la dus înfundata (stai cu picioarele în apa pana glezne ... bleahhh!!!), furtunul de la dus e spart și țâșnește în toate părțile ... nașpa. Fata, thailandeza e o miniona de maxim 150 cm cu muuuulte tatuaje. Masajul e chiar senzual, foarte senzual (multe dintre maseuzele altor saloane ar avea de învățat în aceasta privinta). În ceea ce privește permisivitatea ... totul se plătește extra. Nașpa. Preț standard: 200/250. Pentru senzualitatea masajului mai ca as reveni ... pentru extra, extra, extra ... cert nu. Maestre, cine e E? De la alt salon, ex-maseuza, zici. Oare e de la Cleo? Ella, Ema, Eliza? S-a reprofilat total, sau e angajata cu cumul de functii? Eventual poate repara si furtunul de la duș etc.
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2771 Postat Septembrie 8, 2024 Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Membru Premium Postat Septembrie 8, 2024 Acum 42 minute, berkeley a spus: Maestre, cine e E? De la alt salon, ex-maseuza, zici. (1) Oare e de la Cleo? (2) Ella, Ema, Eliza? (3) S-a reprofilat total, sau e angajata cu cumul de functii? (4) Eventual poate repara si furtunul de la duș etc. (1) Da. (2) Da... e una dintre cele trei enumerate. Ella fosta la Cleo nu rețin care a fost ... Ema e pe alte meleaguri europene și lucrează la "next level" pentru habsburgi ... da, "E." e una dintre cele enumerate de tine. (3) Da, pe moment da ... pe moment! ... actualmente fără cumul de funcții! (4) Nu, nici intr-un caz ... e prea delicata ... și are alte abilități unde se poate pune în valoare! 1
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2771 Postat Octombrie 15, 2024 Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Membru Premium Postat Octombrie 15, 2024 Uuuups ... mi-am dat singur cu picioarele în coaie când am avut proasta inspirație sa mai trec pragul acestui salon ... "hentz cu mana" 199%. Concluzie: EVITATI! Motivatie: servicii sub limita acceptabilului. Descriere: la 10 minute după ce am ieșit de la dusul inițial, 10 minute pe ceas ... ca au ceas mare in camera...ceas care măsoară cât rezista clientul în condițiile unor servicii deplorabile, deci după acele 10 minute de cacat am decis sa ma ridic din pat și sa ma duc la dusul de final. Chiar vizitez, din când în când, saloanele de masaj ... ei bine aici au reușit sa doboare toate standardele de accesare a premiului pentru "Marele Cacat de Masaj" ... da îl pot obține 100% ... 💩💩💩 P.S.: măcar un minim de bun simt din partea salonului ar fi fost dacă la ieșire secretara m-ar fi întrebat ce s-a întâmplat ca am coborât scările cu viteza 3G ... dar evident nu! P.P.S.: nu întrebați despre numele "mimozei" ... ca nu cred ca este măcar în masura a si-l aduce aminte ea însăși, dar cum sa fie în stare a-l pronunța (una bruneta, înaltă, cu ceva probleme derma pe zona toracica) 2 1
3mjv2b Reputație: -5 Postat Ianuarie 6 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 6 Salutare, si La Multi Ani! A mai fost careva recent la acest salon? S-a mai imbunatatit ceva? Au multe anunturi cu thailandeze si parca as incerca ceva exotic...
dorinel18' Reputație: 1243 Postat Ianuarie 7 Telefon: 0264587218 Oras:Langa voi Telefon: 0264587218 Oras:Langa voi Postat Ianuarie 7 La 06.01.2025 la 14:27, 3mjv2b a spus: Salutare, si La Multi Ani! A mai fost careva recent la acest salon? S-a mai imbunatatit ceva? Au multe anunturi cu thailandeze si parca as incerca ceva exotic... si ce te impiedica sa incerci?! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum