Sari la conținut

Ana 0723715333

Postări Recomandate

• Oras:craiova
Postat

Salutare,

Vizitat domnisoara, este colega cu Larisa. Locatia cam anevoios de gasit, undeva pe strada Dacia, peste drum de mall. Destul de ok ca si locatie.

Cat despre domnisoara, pozele din anunt sunt reale si cam atat este ok. Am ajuns in locatie, am salutat frumos si colega apoi am mers in camera de acțiune. Decartat 150 pentru o finalizare, m-am dezbracat si am trecut la treaba. Oralul a fost protejat ( nu am fost intrebat daca vreau altfel) facut destul de mediocru fara atentie la sateliti. Apoi vine o faza care pe mine m-a frapat. Cand am cerut sa incepem, am rugat-o LOT la care ea a raspuns "nu se face schimb de pozitii la 150 ron". Pe bune? Deja imi futuse tot cheful, s-a pus pe spate am dat in ideea sa termin cat mai repede si sa plec...nu sunt eu vreun pretentios, dar mi se pare lipsa de profesionalism sa faci asa. Nu degeaba e vorba aia, la pomul laudat sa nu te duci niciodata cu sacul. In fine, sper sa fi fost ea doar într-o pasa proasta...sau sa fi fost eu exceptia...dar pentru mine are nota 4 atat la proba orala cat si la NP.

Ca si note:

Aspect fizic: 8

OP: 4 executat extrem de mecanic

NP: 4 efectiv voiam sa se termine cat mai repede toata treaba.

De revenit? Pentru mine categoric nu.

Sper ca ceilalti colegi sa fie mai norocosi ca mine.

Spor in toate va doresc.

• Like 1
  • Inimioara 1
  • Membru Premium
  • Oras:Unde Vreau Eu
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 4 ore, joeyboey a spus:

Salutare,

Vizitat domnisoara, este colega cu Larisa. Locatia cam anevoios de gasit, undeva pe strada Dacia, peste drum de mall. Destul de ok ca si locatie.

Cat despre domnisoara, pozele din anunt sunt reale si cam atat este ok. Am ajuns in locatie, am salutat frumos si colega apoi am mers in camera de acțiune. Decartat 150 pentru o finalizare, m-am dezbracat si am trecut la treaba. Oralul a fost protejat ( nu am fost intrebat daca vreau altfel) facut destul de mediocru fara atentie la sateliti. Apoi vine o faza care pe mine m-a frapat. Cand am cerut sa incepem, am rugat-o LOT la care ea a raspuns "nu se face schimb de pozitii la 150 ron". Pe bune? Deja imi futuse tot cheful, s-a pus pe spate am dat in ideea sa termin cat mai repede si sa plec...nu sunt eu vreun pretentios, dar mi se pare lipsa de profesionalism sa faci asa. Nu degeaba e vorba aia, la pomul laudat sa nu te duci niciodata cu sacul. In fine, sper sa fi fost ea doar într-o pasa proasta...sau sa fi fost eu exceptia...dar pentru mine are nota 4 atat la proba orala cat si la NP.

Ca si note:

Aspect fizic: 8

OP: 4 executat extrem de mecanic

NP: 4 efectiv voiam sa se termine cat mai repede toata treaba.

De revenit? Pentru mine categoric nu.

Sper ca ceilalti colegi sa fie mai norocosi ca mine.

Spor in toate va doresc.

M ai lasat pafe😱😱Ma gandeam ca e sex simbol ce sa mai…totusi la fata si la corp cum arată Daca profesional e jale, ?

• Trist 1

SEX & LOVE WORLDWIDE :tittyfuck:maninlove

Postat

Am zis is repet-daca vrei o experienta frumoasa nici nu mai are rost sa mergi la finalizare.

Niciuna nu-si mai da interesul asa.

Postat
Acum 2 ore, Badboyinbed a spus:

M ai lasat pafe😱😱Ma gandeam ca e sex simbol ce sa mai…totusi la fata si la corp cum arată Daca profesional e jale, ?

La față e basic, nici frumoasa nici urata. La corp arata binisor, gen slim cu sanii ok ca dimensiune. Dar din punctul meu de vedere are mult de lucrat la comportament. Cat despre ce zice colegul ca nu se merita sa mai mergi la finalizare, sunt o gramada de fete care isi dau interesul chiar si la finalizare. Aici este vorba pur si simplu de nesimtire din partea ei, parerea mea...

• Like 1
Postat
Acum 10 ore, joeyboey a spus:

La față e basic, nici frumoasa nici urata. La corp arata binisor, gen slim cu sanii ok ca dimensiune. Dar din punctul meu de vedere are mult de lucrat la comportament. Cat despre ce zice colegul ca nu se merita sa mai mergi la finalizare, sunt o gramada de fete care isi dau interesul chiar si la finalizare. Aici este vorba pur si simplu de nesimtire din partea ei, parerea mea...

😥 Posibil sa se fi schimbat în rău eu când am fost la ea era okey țin sa specific ca am fost de 3 ori iar la prima întâlnire nici n am apucat sa facem șezut mi am dat drumu înainte sa apuc sa facem sex dar e posibil sa se fi schimbat sau asa o fi fost de la început și n am observat eu  în orce caz imd ce termin tratament și 1 set nou de analize sa vad cum ma situez eu o sa ii mai fac o vizita dacă o mai fi în oraș atunci 😂😂

• Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

A revenit în oraș Ana.Vreau neapărat sa ajung la ea, e de o săptămână aici, avem o recenzie clară negativă, a mai fost cineva???📞

• Like 1

Postat

Am fost eu în trecut la ea e genu spre skiny dar nici chiar asa sani mici 

Când am fost eu era bine și pe servici de implica nu se uita la timp și deastea 

Acum din ce am mau citit despre ea pare sa se fi schimbat și nu în bine😪 

Acum face OP TE PRESEAZĂ CU TIMPU DAR CÂT DE CURÂND JOI VINERI O SA II MAI FAC O VIZITA

SI REVIN CU O NOUA PĂRERE DESPRE DOMNISOARA

SI ASA VREAU SA O MAI FUT ODATĂ ȘI PE LARISA COLEGA EI 😂

• Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 15 minute, Futaku25CM a spus:

Am fost eu în trecut la ea e genu spre skiny dar nici chiar asa sani mici 

Când am fost eu era bine și pe servici de implica nu se uita la timp și deastea 

Acum din ce am mau citit despre ea pare sa se fi schimbat și nu în bine😪 

Acum face OP TE PRESEAZĂ CU TIMPU DAR CÂT DE CURÂND JOI VINERI O SA II MAI FAC O VIZITA

SI REVIN CU O NOUA PĂRERE DESPRE DOMNISOARA

SI ASA VREAU SA O MAI FUT ODATĂ ȘI PE LARISA COLEGA EI 😂

Larisa merge de multe ori fututa 😂

• Haha 1

Postat
Acum 58 minute, Badboyinbed a spus:

Larisa merge de multe ori fututa 😂

E mișto și ca caracter o știu de când era 100 fin😂😂 dar eu caut ceva mai de top😂😂

• Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 47 minute, po2024ve a spus:

Este în Sev acum ... după recenzia colegului ....mi am văzut de drum . 

Tot ea e 

• Like 1
  • Mersi 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...