Sari la conținut

Raisa DEEPTRHOAT QUEEN!0754668789

Postări Recomandate

• Telefon: 0754668789
  • Oras:București sector 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Cum va Distrați asta seara? 😂😂

• Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

Tocmai m-am întors de la Raisa și vreau să împărtășesc opiniile mele sincere cu voi. De mult timp căutam o tipă care să fie dispusă în a-mi lua toată pula până adânc în gât, și nu am pula mică. Iar anunțul Raisei mi-a atras atenția. Așa am ajuns să o contactez.

Mi-a plăcut că e organizată și dacă vrei să mergi la ea trebuie să îți faci programare din timp. Când am ajuns la ea am rămas plăcut impresionat să constat că e mai drăguță în realitate decât în poze. (probabil prea mult machiaj în poze și prea multă editare)

A început cu un oral normal după care am continuat cu deepthroat, ea stând culcată pe spate cu capul în afara patului. I-am penetrat gâtul timp de vreo 15min și a fost foarte fain, toată pula îi intra adânc până în amigdale și se vedea cum i se umflă gâtul când i-o băgam. Dar poziția de deepthroat care mi-a plăcut cel mai mult a fost când eu eram culcat pe spate și apucând-o de cap și de codițele alea sexy îi băgam pula adânc în gât de îi venea să vomite de multe ori.

După deepthroat am trecut la sex normal și am rămas foarte plăcut impresionat să constat cât de mult îi plăcea cum o penetram. Și se vedea clar că nu se preface, ci chiar îi plăcea. Am început să ne sărutăm și a fost atât de senzuală...... A fost o partidă super. Apoi am revenit iar la deepthroat și așa m-am terminat în gura ei. O experiență de nota 10.

Dacă vrei să mergeți să știți că are și colegă și sunt dispuse și la 3some.

Mulțumesc Raisa și succes la noi la Cluj

• Like 3
  • Mersi 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
8 minutes ago, nelucristian said:

Tocmai m-am întors de la Raisa și vreau să împărtășesc opiniile mele sincere cu voi. De mult timp căutam o tipă care să fie dispusă în a-mi lua toată pula până adânc în gât, și nu am pula mică. Iar anunțul Raisei mi-a atras atenția. Așa am ajuns să o contactez.

Mi-a plăcut că e organizată și dacă vrei să mergi la ea trebuie să îți faci programare din timp. Când am ajuns la ea am rămas plăcut impresionat să constat că e mai drăguță în realitate decât în poze. (probabil prea mult machiaj în poze și prea multă editare)

A început cu un oral normal după care am continuat cu deepthroat, ea stând culcată pe spate cu capul în afara patului. I-am penetrat gâtul timp de vreo 15min și a fost foarte fain, toată pula îi intra adânc până în amigdale și se vedea cum i se umflă gâtul când i-o băgam. Dar poziția de deepthroat care mi-a plăcut cel mai mult a fost când eu eram culcat pe spate și apucând-o de cap și de codițele alea sexy îi băgam pula adânc în gât de îi venea să vomite de multe ori.

După deepthroat am trecut la sex normal și am rămas foarte plăcut impresionat să constat cât de mult îi plăcea cum o penetram. Și se vedea clar că nu se preface, ci chiar îi plăcea. Am început să ne sărutăm și a fost atât de senzuală...... A fost o partidă super. Apoi am revenit iar la deepthroat și așa m-am terminat în gura ei. O experiență de nota 10.

Dacă vrei să mergeți să știți că are și colegă și sunt dispuse și la 3some.

Mulțumesc Raisa și succes la noi la Cluj

Mulțumesc frumos ptr onestitate apreciez și sper ca data viitoare sa te surprind mai plăcut te sărut ❤️

Postat
3 hours ago, carlos_cj said:

Gata! N-a scris nimeni nimic de căpriță, ca de obicei alții să testeze și ei să meargă la sigur, așa că m-am prezentat la post.

Mi-a luat câteva zile până a răspuns pe whatsapp, asta pentru că abia ieri (marți seara) a ajuns la Cluj.

Astăzi i-am scris și în 3 min a răspuns.

Locație în zona str Venus, doar că blocul în care sunt e pe AVV. INauntru elegant, baie cu de toate, prosop curat.

Blonda e de senzație! Că la ea am purces. E exact ca in pize. Undeva la 20 - 23 de ani, cred. Fundic micuț, sânuci de fetiță, tot mici. 

Atitudine 12+. Tot timpul a râs, glume etc. Simpatică foc. Când am intrat, in cameră mai era o căpriță. Sunt o blonduță și o "negruță". Cu ghilimele, că nu e negresă. Ce să fac, le-am luat pe ambele, să nu se supere negruța cu țâțe mari și fund frumos. Primul lucru care merită amintit - este chimie între ele.

Fraților, șogorilor, dragilor, cum să vă mai spun?

Doar în filmele penyru adulți mai vezi să o sugă două cum au supt-o ele?

Mai că nu s-au tras de păr pentru ea. Umed, adânc, mai ales că ambele au câte două codițe de care le poți prinde bine, ca să fii sigur că le-o bagi adânc în gură. Fără șters cu șervețele la schimb, care, apropo, a fost de câte ori am vrut.

Una o avea adânc în gură, cealaltă lingea biluțele.

La normal le pui cum vrei, doar că aici a fost cu schimb de căciuliță.

Finalul glorios, ele pedepsite, în genunchi, în fața mea, cu gurițele deschise și limbuțele scoase, așteptând seva. Care a țâșnit în gura blonduței, după care i-am servit și negruței.

Băieți, a fost muuuult peste serviciile de la GOLDENTIME, că tot am trecut recent pe-acolo.

Fetelor, dacă mai stați, sigur v-ar mai da-o tăticu' să vă jucați cu ea.

Apropo, să nu uit. Acțiunea s-a oetrecut cu geamul deschis și cu perdeaua și draperia trase, că tot aveam eu un fetiș dintr-ăsta.

Hai, gata! Lăsați laba și săriți cu p@la în gura fetelor, că abia așteaptă!

Halatul? Ai platit suplimentul de Cluj x2. Sau pretul standard,de Bucuresti, fara adaos comercial?

• Haha 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
34 minutes ago, josephseed said:

Halatul? Ai platit suplimentul de Cluj x2. Sau pretul standard,de Bucuresti, fara adaos comercial?

Cu adaos dragul meu ! Ca nu fac decât 2 femei in Ro ce fac eu 

2 la mâna am venit după 8 ore de drum

3 la mâna ap aici e 400 nu 200 ca la bucale ,

alt oraș alte preturi ! Și stai lin ca nici la bucale nu va mai fi așa ,ca ma apuc doar de only sau strict doar filme xxx

te sărut 

• Oras:cluj napoca
Postat
Acum 40 minute, josephseed a spus:

Am intrat cu două, am plătit pentru două. 

Dar experiența, mai ales la oral, își merită mălaiul.

• Mersi 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
1 hour ago, carlos_cj said:

Mersi frumos dragul meu ❤️❤️

Postat
1 hour ago, Raisa2020 said:

alt oraș alte preturi ! Și stai lin ca nici la bucale nu va mai fi așa ,ca ma apuc doar de only sau strict doar filme xxx

te sărut 

Fata mea, faci ce te duce pizda. Cu tine m-am lamurit deja ce si cum. Eu vorbeam cu colegu

• Haha 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
1 minute ago, josephseed said:

Fata mea, faci ce te duce pizda. Cu tine m-am lamurit deja ce si cum. Eu vorbeam cu colegu

Doamne mare ți-e grădina doamne 🫦🫦

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Neața ❤️❤️

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

IMG_5798.jpeg

• Inimioara 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 11 ore, carlos_cj a spus:

Cred ca de supliment(extra100) intreba colegul in rest se subintelege ca le-ai platit pe ambele ...doar asta lipseste din frumoasa si utila recenzie, cat te-a costat distractia !?

Multumim ca te-ai riscat pt noi, amaratii :)

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Cine ma domina și pe mine ?🙈🙈🙈

• Confuz 1
  • Oras:România
  • Oras:România
Postat
Acum 14 ore, Raisa2020 a spus:

te sărut 

Frustrarea este cu tine peste tot ?? 😂😂🤦‍♂️🤦‍♂️

• Like 1
  • Haha 1
Postat
Acum 3 ore, schone78 a spus:

Cred ca de supliment(extra100) intreba colegul in rest se subintelege ca le-ai platit pe ambele ...doar asta lipseste din frumoasa si utila recenzie, cat te-a costat distractia !?

Multumim ca te-ai riscat pt noi, amaratii :)

6 foi de tutun am lăsat.

Eu n-am zis că alții ar fi amărâți, ci mă deranjează că mulți citesc pe-aici, se bazează pe recenziile altora, merg la sigur, dar ei, la rândul lor, nu prea binevoiesc să ne spună asta DA, asta POATE, asta NU, asta e o ȚEPARĂ!

• Like 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
1 hour ago, notoriusxxx said:

Frustrarea este cu tine peste tot ?? 😂😂🤦‍♂️🤦‍♂️

Doar la oameni necizelati😂😂

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
1 hour ago, carlos_cj said:

6 foi de tutun am lăsat.

Eu n-am zis că alții ar fi amărâți, ci mă deranjează că mulți citesc pe-aici, se bazează pe recenziile altora, merg la sigur, dar ei, la rândul lor, nu prea binevoiesc să ne spună asta DA, asta POATE, asta NU, asta e o ȚEPARĂ!

N auzi ce imi zice un domn ? Cică ,ce îți dau recenzie de bine ? Îți dau doar dacă este rău !! 
auzi la el 

fereasca ma dmz 😂😂😂

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibil orele 19,20,21,22 și 23

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Noroc.

In primul rand vreau abtineri datorat faptului ca acum a fost  creat contul (sunt peste, sot, IT-ist prostit de duduie etc..) si a venit direct prima recenzie. A venit si momentul sa scriu nu doar sa citesc.

Vizitat azi dimineata duduia, programare facuta inainte cu o zi, respectata.

Locatia: AVV 4, bloc decent dar fara lift, faci putina miscare pana la etajul 3.

Pre-actiunea: Camera dezordonata maxim, proasoape niema, am folosit unul semi-murdaro-ud. Duduia cealalta era coborata cica la panemar. Mi se cer banii, las 200, la care ma ia de sus ca voi clujenii chiar nu stiti citi un topic? Nu aveam chef de cearta si i-am zis ca scrie clar ca e 200 si nu e nimic mentionat extra moment in care zice: "hai ca te iau daca tot ai venit da voi nu stiti citi, eu sunt din Braila va iau mai tare nu sunt moale ca voi, mai bine nu veneam ca in zona asta e mort totul, nu sunt oameni pe strada, nu sunt restaurante, nu e actiune. Va uitati asa la extra 100? Pai eu fac in medie 40/50 milioane pe zi dar cheltui si 20 cateodata, mananc doar la restaurant.. DELIR TOTAL".

Actiunea: Am ramas daca tot m-a provocat si eram dornic sa ii umplu gura. Suge bine nu ai ce reprosa, o ia toata in gura cum vrei si nu se lasa. Supt vreo 10 minute decartat tot, dupa care a fugit la baie. Momentul cu fugitul la baie putin neplacut, a sunat cam si cum isi vomita matele.

Post-actiune: Ba da astia in Cluj imi cer 400 si sa imi zica mie sa nu fumez in casa? Pai eu fumez unde vreau eu (miroase a fum in living de mori). Pai eu am conac la Braila si dau 35 milioane doar pe curent astia nu stiu cu cine vorbesc... a mai delirat asa vreo 2 minute, nu aveam chef de povestile ei. 

Halat: 200 RON, de nerevenit pentru mine, e genu de roman care ne face de ras prin aeroporturile din Luton, Bergamo sau Beavois.

Spor.

• Like 1
  • Mersi 1
  • Haha 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 3 ore, carlos_cj a spus:

6 foi de tutun am lăsat.

Lamurit ...glumeam ...in rest rezonez intru totul cu tine ! Apreciez efortul depus si chiar ma inspir !

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
33 minutes ago, ClujCapitala said:

Noroc.

In primul rand vreau abtineri datorat faptului ca acum a fost  creat contul (sunt peste, sot, IT-ist prostit de duduie etc..) si a venit direct prima recenzie. A venit si momentul sa scriu nu doar sa citesc.

Locatia: AVV 4, bloc decent dar fara lift, faci putina miscare pana la etajul 3.

Pre-actiunea: Camera dezordonata maxim, proasoape niema, am folosit unul semi-murdaro-ud. Duduia cealalta era coborata cica la panemar. Mi se cer banii, las 200, la care ma ia de sus ca voi clujenii chiar nu stiti citi un topic? Nu aveam chef de cearta si i-am zis ca scrie clar ca e 200 si nu e nimic mentionat extra moment in care zice: "hai ca te iau daca tot ai venit da voi nu stiti citi, eu sunt din Braila va iau mai tare nu sunt moale ca voi, mai bine nu veneam ca in zona asta e mort totul, nu sunt oameni pe strada, nu sunt restaurante, nu e actiune. Va uitati asa la extra 100? Pai eu fac in medie 40/50 milioane pe zi dar cheltui si 20 cateodata, mananc doar la restaurant.. DELIR TOTAL".

Actiunea: Am ramas daca tot m-a provocat si eram dornic sa ii umplu gura. Suge bine nu ai ce reprosa, o ia toata in gura cum vrei si nu se lasa. Supt vreo 10 minute decartat tot, dupa care a fugit la baie. Momentul cu fugitul la baie putin neplacut, a sunat cam si cum isi vomita matele.

Post-actiune: Ba da astia in Cluj imi cer 400 si sa imi zica mie sa nu fumez in casa? Pai eu fumez unde vreau eu (miroase a fum in living de mori). Pai eu am conac la Braila si dau 35 milioane doar pe curent astia nu stiu cu cine vorbesc... a mai delirat asa vreo 2 minute, nu aveam chef de povestile ei. 

Halat: 200 RON, de nerevenit pentru mine, e genu de roman care ne face de ras prin aeroporturile din Luton, Bergamo sau Beavois.

Spor.

Pai și dc ai mai zis ca ți a plăcut maxim domnul meu care minți ca nu ești clujean ca știu și cine ești. ?eu nu pot sa cred ,câta impertinenta este la acești domni Pești de mint și vin cu lanțuri de aur la gât de le trebuie bretele și spun ca nici o pizda nu lucrează in luna asta cunoscând domnul hamsie despre ce e vorba 

indiferent cât încercați voi rechinilor sa ma dezonorați ce e al meu e pus deoparte ! Și repet 

frumos oraș ,oameni hilari ,inhibați și da in femei parca nu au mai văzut pjzda cât despre prosoape certati va cu proprietarul ca da 4 prosoape  la 2 zile la 400 de lei pe zi ..eu m am lămurit atât despre voi cât și despre minunatul oraș , in viața mea n am întâlnit atâtea bancuri de Pești care stau pe la bloc sj urmăresc numărul clienților și scriu mesaje amenințând :))) imi pare rău ca nu ai fost multumit pe deplin și eu sunt dezamagita de oamenii de aici și e normal sa fiu indignat domnul meu hamsie când in bloc lângă ap meu îți sta domnișoara 😜😂😂😂😂

• Haha 1
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
38 minutes ago, ClujCapitala said:

Noroc.

Spor.

Așa ca domnul meu pufos cu pretenul tău care ați venit in inspecție in casa , sa vedeți câte camere,câte persoane și unul sa plece afara jos și unul sus desii erați programati amândoi deodata ! Și te rog sa numai ai tupeul sa te prezinți a doua oară la mine ,ca eu sunt vulpe bătrâna și acești domni diplomați ce mănâncă pe urma femeiii ii ginesc după miros mers și cocalarism !

• Haha 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibil doar 23 și 24

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
53 minutes ago, ClujCapitala said:

Noroc.

Spor.

Domnul meu la 300 fin cu 15-16 clienți pe zi calculează 

nu te uiți la mine ca s împânzita de ghiuluri de aur și lanțuri și brățări și inele naibii😂😂😂fac și onlyfans mai am și conac acasă Nebunu le !!!

ca idee numai curentul costa 35 de mil pe luna 😂😂😂

IMG_3222.jpeg

• Haha 2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Repet sunt doua femei in toată România sa facă ce fac eu indiferent de lungime 😜🫦💋

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...