Sari la conținut

🔞❌ MELYSSA ❌🔞0748584094‼️

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

‼️Buna dragilor incepand de Sambata dupa ora 15:00 voi ajunge in frumosul vostru Oraș ‼️📱

🛑Locatia va fii - Zona Precista 🛑

❤️🌈Buna Dragilor ma numesc Melyssa sunt noua pe acest Forum!! Sunt o persoana cu simtul umorului si sociabila!! 👅🫦💋Va astept in compania mea pentru a petrece momente de calitate si de neuitat!!❤️✖️ Pentru programari nu ezitati sa ma contactati telefonic sau Whatsapp!! 🔝🔞📱🔥

0748584094

🔥SERVICII🔥

️Sex normal doar protejat✖️(diferite pozitii)

️Oral protejat/neporotejat(in functie de igiena)

️69

️Sarutari pe corp

️Masaj de relaxare/erotic

️Foot fetish

️Party girl

️uro(activ) + 50lei

️dominare soft + 50lei

️anulingus ( pasiv)

❤️🔞 CADOUL   150 - 30min(1 finalizare)

300 - 60min(2 finalizari)

‼️Nu accept bile sau alte accesorii‼️

‼️Nu fac anal , cob, cim, cof, fk‼️

🛑Am dreptul de am imi selecta clientii🛑

Va las aici Topicul de la Targu Mures Oradea si Deva

9E522C1B-ADC6-4309-A0AD-193D9201E9D7.jpeg

IMG_7555.jpeg

IMG_7500.jpeg

IMG_7498.jpeg

IMG_7338.jpeg

IMG_7517.png

• Membru Premium
  • Oras:Nicăieri
Postat

Că se droghează cu tine, bineînțeles că tu aduci "marfa". 

Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. 

"Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield 

Vizitator
Postat

‼️Am ajuns in oras si sunt disponibila pentru programari‼️

Programari pe Whatsapp📱

‼️Programarile se confirma cu 1h 30min inainte in caz contrar le voi anula automat‼️

IMG_7564.jpeg

Vizitator
Postat

‼️📱Disponibila pentru programari📱‼️

Vizitator
Postat
Acum 5 ore, veteranu2 a spus:

Facem programări ca la spital 🤣...o fi si asta vre o doctorita.....🤣

Bai bagatorule de seama ai fost tu la mine sa iti permiti sa lasi comentarii la mine pe topic?? P.S invata sa scrii si dupa lasa comentarii😉

• Oras:Piatra-Neamt
Postat

Hola Meli!

De ce ești nervoasă? 

Tipul/veteranul, chiar a scris corect. Eu chiar voiam sa trec mâine pe la tine, dar atitudinea ta, îmi da de gândit. Ce nu îți e ok la Piatra-Neamț!? 

Vizitator
Postat

De unde ai mai aparut si tu esti vre-un pestisor obosit si suparat ca nu iti face femeia banii si te.ai gandit de plictiseala sa te bagi si tu in seama !! Ai si tu profil de pe 8 august si esti jmecher!! In locul tau nici glume nu as face !! Mai intai viziteaza si tu femei si dupa da.ti cu parerea!! Si dispari de pe topicul meu ‼️‼️

Vizitator
Postat
Chiar acum, antonn a spus:

Hola Meli!

De ce ești nervoasă? 

Tipul/veteranul, chiar a scris corect. Eu chiar voiam sa trec mâine pe la tine, dar atitudinea ta, îmi da de gândit. Ce nu îți e ok la Piatra-Neamț!? 

Dragule atata timp cat nu stie sa vorbeasca frumos nu am cum sa vorbesc frumos cu el!! 

Postat

O, da, acum am văzut, a scris "vre o" în loc de " vreo". Sorry! 

Vizitator
Postat
Acum 9 minute, antonn a spus:

Hola Meli!

De ce ești nervoasă? 

Si daca a scris sau nu corect asta este irelevant!! Nu cred ca ne permitem glume fara se ne cunoastem si nu cred ca ar avea de ce sa vorbeasca asa atata timp cat nu a fost la mine!!! Si care ar fi aluzia cu doctorita ca nu am prins-o ?? Atitudinea mea reflecta atitudinea voastra‼️

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Cine vorbește de scris ...acuma e și profesoara de Romana....of viata mea cine î mi da mie lecții o......neica nimeni...dar ne vedem noi ,cât de curând, o sa ți  sara impresiile din cap

Postat

Cred ca unii români sunt marcați de programarea la medic. Nu iubesc regulile! Dacă ar tine cont de reguli, nu ar apela la... 

Mely, tu ești o fire mai razboinică, ca să știu la ce sa ma aștept? 

Vizitator
Postat
Acum 1 minut, veteranu2 a spus:

Cine vorbește de scris ...acuma e și profesoara de Romana....of viata mea cine î mi da mie lecții o......neica nimeni...dar ne vedem noi ,cât de curând, o sa ți  sara impresiile din cap

Bai baiatule dispari ‼️‼️ ameninti bun ce sa spun!!  Da ce crezi am mai vazut lei care vorbesc doar din spatele tastaturii🤣🤣🤣 

Vizitator
Postat
Acum 2 minute, antonn a spus:

Cred ca unii români sunt marcați de programarea la medic. Nu iubesc regulile! Dacă ar tine cont de reguli, nu ar apela la... 

Foarte adevarat!! Nu sunt dragule dar cand vad asemenea oameni nu pot sa tac sincer!!!

Vizitator
Postat
Acum 3 minute, antonn a spus:

Ii mai luai si apararea dragule sper ca acum ai inteles de ce am acest comportament cu el!!🤣 nu merita sa ii iei apararea🙃

Postat
Acum 5 minute, veteranu2 a spus:

Veterane, ai de gând sa i-o tragi tare de tot?! 

• Membru Premium
Postat
Acum 15 minute, Melyssa00 a spus:

... Si dispari de pe topicul meu ‼️‼️

Topicul nu e al tău ci este DESPRE TINE! 

Cât despre limba română, ești româncă sau ai învățat limba română căci faci greșeli de ortografie, fără semne de punctuație adecvate și altele. 

Exemple:corect e scrii și nu scri, șmecher și nu jmecher, "ameninți bun" chiar nu o înțeleg... 

Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. 

"Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield 

• Oras:Hidden Leaf
  • Oras:Hidden Leaf
Postat

A ajuns cineva la domnișoara ? Pare cam agresiva nu știu dacă sa ma risc 😂

Vizitator
Postat
Acum 11 minute, Criticul a spus:

Topicul nu e al tău ci este DESPRE TINE! 

Cât despre limba română, ești româncă sau ai învățat limba română căci faci greșeli de ortografie, fără semne de punctuație adecvate și altele. 

Exemple:corect e scrii și nu scri, șmecher și nu jmecher, "ameninți bun" chiar nu o înțeleg... 

Ideea nu era despre cat de bine vorbim limba romana ci despre atitudinea lui si critica pe care nu o inteleg nici macar sub forma de gluma!! Nu ma cunoaste nu il cunosc asa ca se poate abtine de la astfel de comentarii !! 

Vizitator
Postat
Acum 16 minute, antonn a spus:

Off, Mely, sincer nu as vrea sa fii nervoasă! 

Nu sunt dar ma lasa rece …. Astfel de oameni  ce nu au altceva de facut decat sa dea cu hate

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...