Sari la conținut

Miniona republici -0724112836

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
Postat

@stalon, luându-mă dupa niste repere din anuntul ei si dupa ce ai scris tu ca e veche + faptul ca are si oralul protejat... cumva a activat prin zona Bar. București?

Vizitator
Reputație: 0
Postat

A avut mai multe locatii  a schimbat mai multe nr de telefon iar  una  din locatii a fost vizavi de cimitirul viisoara sunt clienți care o prefera ca spect se încadrează  între normal și chubby  e fata corecta dar cui ii place genul sa se duca , la oral nu știu ce sa zic o face și neprotejat dar nu întreb ca eu mereu fac protejat e o opțiune personala restul sa dacă după bunul plac

Postat
Acum 2 ore, stalon a spus:

A avut mai multe locatii  a schimbat mai multe nr de telefon iar  una  din locatii a fost vizavi de cimitirul viisoara sunt clienți care o prefera ca spect se încadrează  între normal și chubby  e fata corecta dar cui ii place genul sa se duca , la oral nu știu ce sa zic o face și neprotejat dar nu întreb ca eu mereu fac protejat e o opțiune personala restul sa dacă după bunul plac

Ms de info, @stalon👍

Postat

Imi pare rau, @stalon, dar tarifele sunt 150lei / fin. si 300lei / ora. Nu se merită.
De banii ăștia, mă duc la Alinna blonda miniona (

)... si de 150 lei am parte de un f*tai mult mai de calitate.

• Like 2

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 1 oră, ArhanghelP a spus:

Imi pare rau, @stalon, dar tarifele sunt 150lei / fin. si 300lei / ora. Nu se merită.
De banii ăștia, mă duc la Alinna blonda miniona (

)... si de 150 lei am parte de un f*tai mult mai de calitate.

Clar ca nu se merita mai mergea la 100 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...