Sari la conținut

Țepară Odaii Centură 0761770271 0769064608

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Vă salut, am fost la romana acum câteva zile și pot spune că este o babă grasă și urâtă cu preturi exagerate 

Locația este în mini-cartierul de pe centură pe șoseaua odăii

Preturile sunt 100 cu 200 on+np 

Doamna arata de o pensionară de 60+ cu o burtă care îi iese în evidenta și față nu este nici de cum divă/fostă divă, în cel mai bun caz comună

După spălare am trecut la un oral slab și pe urmă capră, unde am finalizat pentru că eram cam statut de ceva vreme și vroiam să descarc tot cu 2 numere, dar la numărul 2 s-a scuzat că nu mai poate, că e pe ciclu, ba că a primit un telefon și că vine soțul în locație și să plec, iar când să dea restul 100 de lei, că nu are schimbat 

Pentru mine o țeapă luată de la o babă, nu bateți drumul până acolo degrabă 

• Like 1
  • Inimioara 1
  • Telefon: 0722000000
  • Oras:In apropiere
Postat
La 07.09.2023 la 15:07, florinb9ss a spus:

Vă salut, am fost la romana acum câteva zile și pot spune că este o babă grasă și urâtă cu preturi exagerate 

Locația este în mini-cartierul de pe centură pe șoseaua odăii

Preturile sunt 100 cu 200 on+np 

Doamna arata de o pensionară de 60+ cu o burtă care îi iese în evidenta și față nu este nici de cum divă/fostă divă, în cel mai bun caz comună

După spălare am trecut la un oral slab și pe urmă capră, unde am finalizat pentru că eram cam statut de ceva vreme și vroiam să descarc tot cu 2 numere, dar la numărul 2 s-a scuzat că nu mai poate, că e pe ciclu, ba că a primit un telefon și că vine soțul în locație și să plec, iar când să dea restul 100 de lei, că nu are schimbat 

Pentru mine o țeapă luată de la o babă, nu bateți drumul până acolo degrabă 

Condițiile care erau? Curățenie? Prosop curat? Mirosuri suspecte? Locuri de parcare?

Mulțumesc!

Postat
La 12.10.2023 la 12:55, cafea_mare a spus:

Condițiile care erau? Curățenie? Prosop curat? Mirosuri suspecte? Locuri de parcare?

Mulțumesc!

Locuri de parcare ai, dar depinde de oră, dar găsești un loc pe acolo, prosop da îți dă un prosop curat, Baia este comună, de curățenie nu era mizerie, dar oricum era o canapea și un tv în camera aia micuță de acțiune plus că geamurile erau cu folie de aluminiu pe ele dacă îmi aduc aminte, iar mirosuri suspecte nu am cum să știu pentru că am deviatie de sept, dar nu mi-a venit nimic în față să-mi lăcrimeze ochii, deci în concluzie nu am cum, dar femeia nu a facut duș, dar nu cred că făcuse nici înainte, dar posibil să mă înșel eu, oricum o experiență pe care nu o voi repeta niciodată, femeia nu arată ok deloc, poate pentru persoanele 70+ este ok 😅

Postat

"Domnisoara" este pe val si se pare ca are multi clienti acum de cand a "devenit faimoasa".

Eram in zona, eram curios sa vad ce si cum si aveam nevoie de o descarcare. Am sunat-o cu gandul sa ma maseze putin, sa-mi ofere o ejaculare rapida, fara sex, fara artificii si sa-i las 100ron.

Mi-a spus povestea cu tot ce ofera: oral, normal, anal, masaj... totul la 200ron. I-am spus ca ma intereseaza varianta scurta de putin masaj si o finalizare la 100. Nici macar nu ma gandeam sa o las la OP daca depasea mult standardele fizice. A spus ca ea-mi ofera total, chiar si 69 si atunci pretul este 200.

Eu inteleg ca tot a avut clienti in ultimele zile si poate pastra tariful sus. O sa mai incerc peste 2-3 saptamani sa vad daca tot asa este.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...