Selenaa Reputație: 154 Postat Noiembrie 13, 2023 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Noiembrie 13, 2023 Bună dragii mei , astăzi începând cu ora 12:00 Îmi încep activitatea . Vă pup și vă aștept cu mare drag drag 💋❤️ 1
Selenaa Reputație: 154 Postat Noiembrie 14, 2023 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Noiembrie 14, 2023 Bună dragilor . Astăzi primele locuri disponibile începând cu ora 12:00 . Vă pup și vă aștept cu drag ! 💋💋 1
Selenaa Reputație: 154 Postat Noiembrie 15, 2023 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Noiembrie 15, 2023 Bună dragilor , astăzi primele locuri disponibile începând cu ora 12:30 . Vă pup și vă aștept cu drag să petrecem timp împreună . 💋💋 4
Selenaa Reputație: 154 Postat Noiembrie 16, 2023 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Noiembrie 16, 2023 Bună dragilor , astăzi vă aștept cu drag începând cu ora 14:30 să petrecem timp împreună . Vă pup și vă aștept cu drag !! 💋❤️ 1
Selenaa Reputație: 154 Postat Noiembrie 17, 2023 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Noiembrie 17, 2023 Buna dragii mei , astăzi primele locuri disponibile începând cu ora 14:00 . Vă pup și vă aștept cu drag sunt ultimele 2 zile la voi în oraș ❤️❤️ 1
Osiris0 Reputație: 257 Postat Noiembrie 17, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Noiembrie 17, 2023 4 hours ago, Selenaa said: Buna dragii mei , astăzi primele locuri disponibile începând cu ora 14:00 . Vă pup și vă aștept cu drag sunt ultimele 2 zile la voi în oraș ❤️❤️ 2 zile...neaparat trebuie sa te revad inainte sa pleci 1
Selenaa Reputație: 154 Postat Noiembrie 18, 2023 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Noiembrie 18, 2023 Bună dragilor , astăzi vă aștept cu drag începând cu ora 14:30 să petrecem timp împreună . Vă pup și vă aștept cu drag , astăzi este ultima mea zi la voi în oraș , locurile sunt limitate !! 💋❤️ 1
Xtream7 Reputație: 28 Postat Noiembrie 18, 2023 Postat Noiembrie 18, 2023 Am reusit astazi sa ii fac si eu o scurta vizita Selenei… o fata tanara, inalta, frumoasa si sociabila..o prezenta placuta din toate punctele de vedere Ca si concluzii pentru mine ar fi: Poze reale Contact pe whatsapp..stabilit ora si micile detalii Locatie buna, curata 10 Primire: 10 (plina de zambete..m-a servit cu un pahar de suc si am socializat la masuta) FK 9,5 GFE 9,5 ON 9 Mi-a placut cum i-am simtit buzele ei carnoase, a incercat DT pe cat a putut si nu s-a folosit absolut deloc de maini..era de 10 daca oferea CIM NP 9 Se misca bine si geme placut Aspect 9 Igiena 10 Cadou : 350 1h , lasat 400 + un cadou Pentru mine o experienta placuta, care merita repetata Este o fata la inceput de drum, cu bun simt si cu mult potential de crestere Mult succes Selena 🍷 4 2
Selenaa Reputație: 154 Postat Noiembrie 18, 2023 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Noiembrie 18, 2023 Acum 4 minute, Xtream7 a spus: Am reusit astazi sa ii fac si eu o scurta vizita Selenei… o fata tanara, inalta, frumoasa si sociabila..o prezenta placuta din toate punctele de vedere Ca si concluzii pentru mine ar fi: Poze reale Contact pe whatsapp..stabilit ora si micile detalii Locatie buna, curata 10 Primire: 10 (plina de zambete..m-a servit cu un pahar de suc si am socializat la masuta) FK 9,5 GFE 9,5 ON 9 Mi-a placut cum i-am simtit buzele ei carnoase, a incercat DT pe cat a putut si nu s-a folosit absolut deloc de maini..era de 10 daca oferea CIM NP 9 Se misca bine si geme placut Aspect 9 Igiena 10 Cadou : 350 1h , lasat 400 + un cadou Pentru mine o experienta placuta, care merita repetata Este o fata la inceput de drum, cu bun simt si cu mult potential de crestere Mult succes Selena 🍷 Îți mulțumesc frumos pentru recenzie , mă bucur ca am rezonat și te voi mai aștepta de fiecare dată când vei mai avea ocazia să mă vizitezi . 💋💋 1
Selenaa Reputație: 154 Postat Noiembrie 22, 2023 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Noiembrie 22, 2023 Bună scumpii mei , mă reîntorc la voi în oraș în această seară , doar câteva locuri disponibile începând cu ora 19:00 . Iar de mâine programul v-a fi normal de la 12:00-21:00 . Vă pup și vă aștept cu drag pe toți să petrecem timp și clipe frumoase împreună ! ❤️💋 1 3
Selenaa Reputație: 154 Postat Noiembrie 23, 2023 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Noiembrie 23, 2023 Buna dragilor , astăzi primele locuri disponibile începând cu ora 13:00 . Vă pup și vă aștept cu drag în locația mea de pe Bld. Liviu Rebreanu nr 173C . ❤️💋💋 1
Selenaa Reputație: 154 Postat Noiembrie 24, 2023 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Noiembrie 24, 2023 Buna dragilor , astăzi primul loc disponibil la ora 13:00 , iar ultimul la ora 17:00 . Vă pup și vă aștept cu mare drag ❤️ 1
Selenaa Reputație: 154 Postat Noiembrie 26, 2023 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Noiembrie 26, 2023 Buna dragilor , astăzi primul loc disponibil la ora 12:30 . Vă pup și vă aștept cu mare drag să petrecem timp împreună ❤️ 2
Xaxarrr Reputație: 5 Postat Noiembrie 26, 2023 Oras:Tiimisoaea Oras:Tiimisoaea Postat Noiembrie 26, 2023 Salutare tuturor, Am vizitat și eu aceasta domnișoara, Atitudine.. sa zicem nota 6-7. Cam plictisita de viața. Am început cu un sărut cam cu respingeri așa .. după .. am optat pentru CIM.. Un oral cam printre cele mai slabe nota 6-7. Cu toate ca a fost cu finalizare .. pe final ma împingea gen sa o scot cand era cel mai plăcut. La normal.. ce sa zic .. nu a fost .. cică sunt prea gros și sa încercam eventual o singura poziție.. asa ceva n-am mai pățit in viața mea .. n-am mai încercat nimic .. am lăsat banii pe o ora și dus am fost. Sfatul meu e sa o abordați foarte bine.. in detaliu .. înainte de a merge la ea. Eu sigur nu o sa mai merg la ea. Numa bine tuturor! 3 1 1
Selenaa Reputație: 154 Postat Noiembrie 26, 2023 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Noiembrie 26, 2023 Acum 4 ore, Xaxarrr a spus: Salutare tuturor, Am vizitat și eu aceasta domnișoara, Atitudine.. sa zicem nota 6-7. Cam plictisita de viața. Am început cu un sărut cam cu respingeri așa .. după .. am optat pentru CIM.. Un oral cam printre cele mai slabe nota 6-7. Cu toate ca a fost cu finalizare .. pe final ma împingea gen sa o scot cand era cel mai plăcut. La normal.. ce sa zic .. nu a fost .. cică sunt prea gros și sa încercam eventual o singura poziție.. asa ceva n-am mai pățit in viața mea .. n-am mai încercat nimic .. am lăsat banii pe o ora și dus am fost. Sfatul meu e sa o abordați foarte bine.. in detaliu .. înainte de a merge la ea. Eu sigur nu o sa mai merg la ea. Numa bine tuturor! Buna , imi pare rau ca nu am rezonat pe așteptările tale . Însă la mine în descriere scrie foarte clar ca îmi rezerv dreptul de a refuza clienții în funcție de dimensiune dacă este prea mare . Seară frumoasă !
Selenaa Reputație: 154 Postat Noiembrie 27, 2023 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Noiembrie 27, 2023 Bună dragilor , astăzi primele locuri disponibile începând cu ora 14:00 . Vă pup și vă aștept cu mare drag ! 💋
Aladin456 Reputație: 2 Postat Noiembrie 27, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Noiembrie 27, 2023 Salutare , am reușit să vizitez această tânără domnișoară , Selena este o fată înaltă cu forme frumoase , tânără și foarte vorbăreață . Pot confirma toată descrierea ei cu privire la servicii și poze . Am petrecut o oră cu această domnișoară , aproximativ 20 minute am discutat , am fost servit cu un pahar de apă după care am fost la un duș , acolo am găsit prosoape curate frumos așezate , gel de duș , apă de gură , cam tot ce era necesar pentru a ieși curat după duș . Nu voi povesti toată acțiunea pentru ca nu cu toții avem aceleași gusturi / plăceri însă voi acorda note strict din punctul meu de vedere . Locație 10 : Curată , dotată cu tot ce este necesar Contact 10 : Whatsapp , am stabilit toate detaliile întâlnirii cu privire la ora si servicii . Aspect/Atitudine 10 : Selena este exact ca în poze , o atitudine primitoare , zâmbitoare și foarte sociabilă. Igiena 10* : Nimic de reproșat , o femeie curată cu un aspect îngrijit și o piele deosebit de fină . GFE : 10* ON: 9 cu deep și finalizare corporală NP: 9.5 schimba poziții și geme foarte frumos Raport preț/calitate bun pentru mine este de revenit , recomand este o fată politicoasă și primitoare 350 lei amenda + o atenție . Mult succes Selena în tot ceea ce ți-ai propus ! 🎁 2
Selenaa Reputație: 154 Postat Noiembrie 27, 2023 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Noiembrie 27, 2023 Acum 1 oră, Aladin456 a spus: Salutare , am reușit să vizitez această tânără domnișoară , Selena este o fată înaltă cu forme frumoase , tânără și foarte vorbăreață . Pot confirma toată descrierea ei cu privire la servicii și poze . Am petrecut o oră cu această domnișoară , aproximativ 20 minute am discutat , am fost servit cu un pahar de apă după care am fost la un duș , acolo am găsit prosoape curate frumos așezate , gel de duș , apă de gură , cam tot ce era necesar pentru a ieși curat după duș . Nu voi povesti toată acțiunea pentru ca nu cu toții avem aceleași gusturi / plăceri însă voi acorda note strict din punctul meu de vedere . Locație 10 : Curată , dotată cu tot ce este necesar Contact 10 : Whatsapp , am stabilit toate detaliile întâlnirii cu privire la ora si servicii . Aspect/Atitudine 10 : Selena este exact ca în poze , o atitudine primitoare , zâmbitoare și foarte sociabilă. Igiena 10* : Nimic de reproșat , o femeie curată cu un aspect îngrijit și o piele deosebit de fină . GFE : 10* ON: 9 cu deep și finalizare corporală NP: 9.5 schimba poziții și geme foarte frumos Raport preț/calitate bun pentru mine este de revenit , recomand este o fată politicoasă și primitoare 350 lei amenda + o atenție . Mult succes Selena în tot ceea ce ți-ai propus ! 🎁 Bună , îți mulțumesc frumos pentru recenzie și mă bucur ca am rezonat împreună , te mai aștept cu drag !! 💋
Selenaa Reputație: 154 Postat Noiembrie 28, 2023 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Noiembrie 28, 2023 Bună dragilor , astăzi primele locuri libere sunt începând cu ora 12:00. Vă pup și vă aștept cu drag!💋💋
Selenaa Reputație: 154 Postat Noiembrie 28, 2023 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Noiembrie 28, 2023 Bună dragilor , astăzi ora 18:00 respectiv ora 19:00 le mai am disponibile . Vă pup și vă aștept cu mare drag 💋💋
Lucius_ Reputație: 27 Postat Noiembrie 28, 2023 Telefon: 0732426924 Oras:Timisoara Telefon: 0732426924 Oras:Timisoara Postat Noiembrie 28, 2023 La 27.11.2023 la 0:39, Selenaa a spus: Buna , imi pare rau ca nu am rezonat pe așteptările tale . Însă la mine în descriere scrie foarte clar ca îmi rezerv dreptul de a refuza clienții în funcție de dimensiune dacă este prea mare . Seară frumoasă ! Pai trebuia să îl refuzi de la bun început, nu după ce i-ai luat banii, sau trebuia să ii returnezi daca ai văzut că este prea mare , dar e bine când faci bani fara prea multa munca....
Selenaa Reputație: 154 Postat Noiembrie 29, 2023 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Noiembrie 29, 2023 Acum 11 ore, Lucius_ a spus: Pai trebuia să îl refuzi de la bun început, nu după ce i-ai luat banii, sau trebuia să ii returnezi daca ai văzut că este prea mare , dar e bine când faci bani fara prea multa munca.... Știu ce aveam de făcut , însă a dorit oral , eu nu fac gratis servicii . Dacă nu îi convenea și pleca primea înapoi banii . Însă a dorit până la urmă oral . Eu mi-am făcut datoria să anunț ca este prea mare , chiar dacă era a lui pentru ca scrie clar în descriere ca nu lucrez cu dimensiuni mari .
Selenaa Reputație: 154 Postat Noiembrie 29, 2023 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Noiembrie 29, 2023 Bună dragilor , astăzi disponibilitatea mea este începând cu ora 14:00 , vă aștept cu mare drag să petrecem timp împreună . Vă pup💋💋 1
Selenaa Reputație: 154 Postat Decembrie 3, 2023 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Decembrie 3, 2023 Bună dragilor, astăzi sunt disponibilă începând cu ora 12:00 și vă aștept cu mare drag să petrecem timp împreună 💋💋 2
Selenaa Reputație: 154 Postat Decembrie 4, 2023 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Decembrie 4, 2023 Bună dimineața dragilor , astăzi începând cu ora 12:00 vă aștept cu drag în locația mea de pe Liviu Rebreanu 173 să petrecem timp împreună. Vă pup și vă aștept cu drag 💋💋
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum