Sari la conținut

Selenaa💋💦- 0747793163

Selenaa

Postări Recomandate

• Oras:Timișoara
Postat

Bună dragii mei , astăzi începând cu ora 12:00 Îmi încep activitatea . Vă pup și vă aștept cu mare drag drag 💋❤️

• Inimioara 1
Postat

Bună dragilor . Astăzi primele locuri disponibile începând cu ora 12:00 . Vă pup și vă aștept cu drag  ! 💋💋

• Inimioara 1
Postat

Bună dragilor , astăzi primele locuri disponibile începând cu ora 12:30 . Vă pup și vă aștept cu drag să petrecem timp împreună . 💋💋

IMG_8123.jpeg

• Inimioara 4
Postat

Bună dragilor , astăzi vă aștept cu drag începând cu ora 14:30 să petrecem timp împreună . Vă pup și vă aștept cu drag !! 💋❤️

• Inimioara 1
Postat

Buna dragii mei , astăzi primele locuri disponibile începând cu ora 14:00 . Vă pup și vă aștept cu drag sunt ultimele 2 zile la voi în oraș ❤️❤️

• Inimioara 1
  • Oras:Timisoara
Postat
4 hours ago, Selenaa said:

Buna dragii mei , astăzi primele locuri disponibile începând cu ora 14:00 . Vă pup și vă aștept cu drag sunt ultimele 2 zile la voi în oraș ❤️❤️

2 zile...neaparat trebuie sa te revad inainte sa pleci :couple

• Inimioara 1
Postat

Bună dragilor , astăzi vă aștept cu drag începând cu ora 14:30 să petrecem timp împreună . Vă pup și vă aștept cu drag , astăzi este ultima mea zi la voi în oraș , locurile sunt limitate  !! 💋❤️

• Inimioara 1
Postat

Am reusit astazi sa ii fac si eu o scurta vizita Selenei… o fata tanara, inalta, frumoasa si sociabila..o prezenta placuta din toate punctele de vedere

Ca si concluzii pentru mine ar fi:

Poze reale 

Contact pe whatsapp..stabilit ora si micile detalii

Locatie  buna, curata 10

Primire:  10 (plina de zambete..m-a servit cu un pahar de suc si am socializat la masuta) 

FK 9,5

GFE 9,5

ON 9 Mi-a placut cum i-am simtit buzele ei carnoase, a incercat DT pe cat a putut si nu s-a folosit absolut deloc de maini..era de 10 daca oferea CIM

NP 9 Se misca bine si geme placut

Aspect 9

Igiena 10 

Cadou : 350  1h  , lasat 400 + un cadou

Pentru mine o experienta placuta, care merita repetata

Este o fata la inceput de drum, cu bun simt si cu mult potential de crestere

Mult succes Selena 🍷

• Like 4
  • Inimioara 2
Postat
Acum 4 minute, Xtream7 a spus:

Am reusit astazi sa ii fac si eu o scurta vizita Selenei… o fata tanara, inalta, frumoasa si sociabila..o prezenta placuta din toate punctele de vedere

Ca si concluzii pentru mine ar fi:

Poze reale 

Contact pe whatsapp..stabilit ora si micile detalii

Locatie  buna, curata 10

Primire:  10 (plina de zambete..m-a servit cu un pahar de suc si am socializat la masuta) 

FK 9,5

GFE 9,5

ON 9 Mi-a placut cum i-am simtit buzele ei carnoase, a incercat DT pe cat a putut si nu s-a folosit absolut deloc de maini..era de 10 daca oferea CIM

NP 9 Se misca bine si geme placut

Aspect 9

Igiena 10 

Cadou : 350  1h  , lasat 400 + un cadou

Pentru mine o experienta placuta, care merita repetata

Este o fata la inceput de drum, cu bun simt si cu mult potential de crestere

Mult succes Selena 🍷

Îți mulțumesc frumos pentru recenzie , mă bucur ca am rezonat și te voi mai aștepta de fiecare dată când vei mai avea ocazia să mă vizitezi  . 💋💋

• Inimioara 1
Postat

Bună scumpii mei , mă reîntorc la voi în oraș în această seară , doar câteva locuri disponibile începând cu ora 19:00 . Iar de mâine programul v-a fi normal de la 12:00-21:00 . Vă pup și vă aștept cu drag pe toți să petrecem timp și clipe frumoase împreună ! ❤️💋

0e46cb6c-f891-41de-bd02-3459c7ea8512.jpeg

d8c8d2ef-4017-4944-8a0a-749dfdb98fd8.jpeg

• Like 1
  • Inimioara 3
Postat

Buna dragilor , astăzi primele locuri disponibile începând cu ora 13:00 . Vă pup și vă aștept cu drag în locația mea de pe Bld. Liviu Rebreanu nr 173C . ❤️💋💋

• Inimioara 1
Postat

Buna dragilor , astăzi primul loc disponibil la ora 13:00 , iar ultimul la ora 17:00 . Vă pup și vă aștept cu mare drag ❤️

• Inimioara 1
Postat

Buna dragilor , astăzi primul loc disponibil la ora 12:30 . Vă pup și vă aștept cu mare drag să petrecem timp împreună  ❤️

IMG_8179.jpeg

• Inimioara 2
  • Oras:Tiimisoaea
  • Oras:Tiimisoaea
Postat

Salutare tuturor,

Am vizitat și eu aceasta domnișoara,

Atitudine.. sa zicem nota 6-7. Cam plictisita de viața. Am început cu un sărut cam cu respingeri așa .. după  .. am optat pentru CIM.. Un oral cam printre cele mai slabe nota 6-7. Cu toate ca a fost cu finalizare .. pe final ma împingea gen sa o scot cand era cel mai plăcut. La normal.. ce sa zic .. nu a fost .. cică sunt prea gros și sa încercam eventual o singura poziție.. asa ceva n-am mai pățit in viața mea .. n-am mai încercat nimic .. am lăsat banii pe o ora și dus am fost. 
Sfatul meu e sa o abordați foarte bine..  in detaliu .. înainte de a merge la ea. 
Eu sigur nu o sa mai merg la ea. 

Numa bine tuturor! 

• Like 3
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
Postat
Acum 4 ore, Xaxarrr a spus:

Salutare tuturor,

Am vizitat și eu aceasta domnișoara,

Atitudine.. sa zicem nota 6-7. Cam plictisita de viața. Am început cu un sărut cam cu respingeri așa .. după  .. am optat pentru CIM.. Un oral cam printre cele mai slabe nota 6-7. Cu toate ca a fost cu finalizare .. pe final ma împingea gen sa o scot cand era cel mai plăcut. La normal.. ce sa zic .. nu a fost .. cică sunt prea gros și sa încercam eventual o singura poziție.. asa ceva n-am mai pățit in viața mea .. n-am mai încercat nimic .. am lăsat banii pe o ora și dus am fost. 
Sfatul meu e sa o abordați foarte bine..  in detaliu .. înainte de a merge la ea. 
Eu sigur nu o sa mai merg la ea. 

Numa bine tuturor! 

Buna , imi pare rau ca nu am rezonat pe așteptările tale . Însă la mine în descriere scrie foarte clar ca îmi rezerv dreptul de a refuza clienții în funcție de dimensiune dacă este prea mare . Seară frumoasă !

Postat

Bună dragilor , astăzi primele locuri disponibile începând cu ora 14:00 . Vă pup și vă aștept cu mare drag ! 💋

Postat

Salutare , am reușit să vizitez această tânără domnișoară , Selena este o fată înaltă cu forme frumoase , tânără și foarte vorbăreață . Pot confirma toată descrierea ei cu privire la servicii și poze . Am petrecut o oră cu această domnișoară , aproximativ 20 minute am discutat , am fost servit cu un pahar de apă după care am fost la un duș , acolo am găsit prosoape curate frumos așezate , gel de duș , apă de gură , cam tot ce era necesar pentru a ieși curat după duș . Nu voi povesti toată acțiunea pentru ca nu cu toții avem aceleași gusturi / plăceri însă voi acorda note strict din punctul meu de vedere . 

Locație 10 : Curată , dotată cu tot ce este necesar 
Contact 10 : Whatsapp , am stabilit toate detaliile întâlnirii cu privire la ora si servicii .
Aspect/Atitudine 10 : Selena este exact ca în poze , o atitudine primitoare , zâmbitoare și foarte sociabilă. 
Igiena 10* : Nimic de reproșat , o femeie curată cu un aspect îngrijit și o piele deosebit de fină .
GFE : 10*
ON: 9 cu deep și finalizare corporală 
NP: 9.5 schimba poziții și geme foarte frumos 

Raport preț/calitate bun pentru mine este de revenit , recomand este o fată politicoasă și primitoare 350 lei amenda + o atenție . Mult succes Selena în tot ceea ce ți-ai propus ! 🎁

• Inimioara 2
Postat
Acum 1 oră, Aladin456 a spus:

Salutare , am reușit să vizitez această tânără domnișoară , Selena este o fată înaltă cu forme frumoase , tânără și foarte vorbăreață . Pot confirma toată descrierea ei cu privire la servicii și poze . Am petrecut o oră cu această domnișoară , aproximativ 20 minute am discutat , am fost servit cu un pahar de apă după care am fost la un duș , acolo am găsit prosoape curate frumos așezate , gel de duș , apă de gură , cam tot ce era necesar pentru a ieși curat după duș . Nu voi povesti toată acțiunea pentru ca nu cu toții avem aceleași gusturi / plăceri însă voi acorda note strict din punctul meu de vedere . 

Locație 10 : Curată , dotată cu tot ce este necesar 
Contact 10 : Whatsapp , am stabilit toate detaliile întâlnirii cu privire la ora si servicii .
Aspect/Atitudine 10 : Selena este exact ca în poze , o atitudine primitoare , zâmbitoare și foarte sociabilă. 
Igiena 10* : Nimic de reproșat , o femeie curată cu un aspect îngrijit și o piele deosebit de fină .
GFE : 10*
ON: 9 cu deep și finalizare corporală 
NP: 9.5 schimba poziții și geme foarte frumos 

Raport preț/calitate bun pentru mine este de revenit , recomand este o fată politicoasă și primitoare 350 lei amenda + o atenție . Mult succes Selena în tot ceea ce ți-ai propus ! 🎁

Bună , îți mulțumesc frumos pentru recenzie și mă bucur ca am rezonat împreună , te mai aștept cu drag !! 💋

Postat

Bună dragilor , astăzi primele locuri libere sunt începând cu ora 12:00. Vă pup și vă aștept cu drag!💋💋

Postat

Bună dragilor , astăzi ora 18:00 respectiv ora 19:00 le mai am disponibile . Vă pup și vă aștept cu mare drag 💋💋

• Telefon: 0732426924
  • Telefon: 0732426924
Postat
La 27.11.2023 la 0:39, Selenaa a spus:

Buna , imi pare rau ca nu am rezonat pe așteptările tale . Însă la mine în descriere scrie foarte clar ca îmi rezerv dreptul de a refuza clienții în funcție de dimensiune dacă este prea mare . Seară frumoasă !

Pai trebuia să îl refuzi de la bun început, nu după ce i-ai luat banii, sau trebuia să ii returnezi daca ai văzut că este prea mare , dar e bine când faci bani fara prea multa munca....

Postat
Acum 11 ore, Lucius_ a spus:

Pai trebuia să îl refuzi de la bun început, nu după ce i-ai luat banii, sau trebuia să ii returnezi daca ai văzut că este prea mare , dar e bine când faci bani fara prea multa munca....

Știu ce aveam de făcut , însă a dorit oral , eu nu fac gratis servicii . Dacă nu îi convenea și pleca primea înapoi banii . Însă a dorit până la urmă oral . Eu mi-am făcut datoria să anunț ca este prea mare , chiar dacă era a lui pentru ca scrie clar în descriere ca nu lucrez cu dimensiuni mari . 

Postat

Bună dragilor , astăzi disponibilitatea mea este începând cu ora 14:00 , vă aștept cu mare drag să petrecem timp împreună . Vă pup💋💋

IMG_8183.jpeg

• Inimioara 1
Postat

Bună dragilor, astăzi sunt disponibilă începând cu ora 12:00 și vă aștept cu mare drag să petrecem timp împreună 💋💋

862ee72a-dd13-4ac2-a605-5c0cf688e7ce.jpeg

• Inimioara 2

Postat

Bună dimineața dragilor , astăzi începând  cu ora 12:00 vă aștept cu drag în locația mea de pe Liviu Rebreanu 173 să petrecem timp împreună. Vă pup și vă aștept cu drag 💋💋

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...