Sari la conținut

Selenaa💋💦- 0747793163

Selenaa

Postări Recomandate

• Oras:Timișoara
Postat

Bună dragilor , astăzi am locuri disponibile la ora 13:00 , 15:15. Vă pup și vă aștept cu drag 💋💋

Postat

Bună dragilor , astăzi disponibilitatea mea este începând cu ora 13:00 , vă aștept cu mare drag să petrecem timp împreună . Vă pup💋💋

Postat

Dragilor astăzi mai am două locuri disponibile la ora 16:30 respectiv ora 17:30 vă aștept cu drag 💋💋

• Oras:Timisoara
Postat
On 11/18/2023 at 5:07 PM, Xtream7 said:

.......era de 10 daca oferea CIM

On 11/26/2023 at 7:53 PM, Xaxarrr said:

.. am optat pentru CIM.. 

Ciao @Selenaa :138x ..... poti te rog sa clarifici situatia ???

In lista cu servicii apare CIM, ... ..... mie in mesaje mi ai spus ca nu oferi CIM ..... care este varianta finala ? 

Postat
Acum 32 minute, MrPit a spus:

Ciao @Selenaa :138x ..... poti te rog sa clarifici situatia ???

In lista cu servicii apare CIM, ... ..... mie in mesaje mi ai spus ca nu oferi CIM ..... care este varianta finala ? 

Ciao în ultima mea postare despre servicii pe care am făcut-o în topicul de pe Timișoara am scos serviciul CIM iar persoana care a scris ca a optat pentru CIM defapt nu a optat și a făcut-o fără sa ma anunțe tocmai și de asta am împins o așa cum scrie în recenzia lui. Seară frumoasă!

Postat

Bună dragilor , astăzi vă aștept începând cu ora 12:00 să petrecem timp împreună . Vreau să vă spun ca sunt ultimele 5 zile în oraș la voi și totodată ultima vizită pe anul acesta . Vă pup și vă aștept cu mare drag ! 💋💋

93b90766-9541-4279-ba6b-1fe23eb0a784.jpeg

• Inimioara 2
Postat

Dragilor astăzi mai dispun de câteva locuri disponibile începând cu ora 16:00 vă pup și vă aștept cu drag 💋

Postat

Bună dragilor , astăzi vă aștept începând cu ora 12:00 să petrecem timp împreună . Vreau să vă spun ca sunt ultimele 4 zile în oraș la voi și totodată ultima vizită pe anul acesta . Vă pup și vă aștept cu mare drag ! 💋💋

31292737-50fd-40e7-b829-e4ca1dac9cfd.jpeg

• Inimioara 2
Postat

Bună dragilor , astăzi vă aștept începând cu ora 12:00 să petrecem timp împreună . Vreau să vă spun ca sunt ultimele 3 zile în oraș la voi și totodată ultima vizită pe anul acesta . Vă pup și vă aștept cu mare drag ! 💋💋

Postat
On 12/6/2023 at 6:02 PM, Selenaa said:

Ciao în ultima mea postare despre servicii pe care am făcut-o în topicul de pe Timișoara am scos serviciul CIM iar persoana care a scris ca a optat pentru CIM defapt nu a optat și a făcut-o fără sa ma anunțe tocmai și de asta am împins o așa cum scrie în recenzia lui. Seară frumoasă!

poate a vazut ca era 300 + 50 CIM si cand s-a modificat tariful la 350 a inteles ca este inclus CIM-ul. O greseala cinstita.

• Like 1
Postat

Bună dragilor , astăzi vă aștept începând cu ora 12:00 să petrecem timp împreună . Vreau să vă spun ca sunt ultimele 3 zile în oraș la voi și totodată ultima vizită pe anul acesta . Vă pup și vă aștept cu mare drag ! 💋💋

07cdc6b6-cfea-453a-9ed3-7534e61468c4.jpeg

• Like 1
  • Inimioara 2
Postat

Trebuie să mai trec măcar odată pe la tine dragă Selenaa până pleci ai fost prea dulcee 🙈🙈🙈

• Oras:PESTE TOT
  • Oras:PESTE TOT
Postat

Buna seara.

Urmaresc demult acest forum și am mers de multe ori după recomandările voastre așa ca m-am hotărat sa fac și eu un cont sa particip.

Cu greu am reușit sa obțin o programare la mirobolanta Selena dar s-a meritat foarte frumoasa și am fost la ceva fete pana acum.

Programare pe ,,oatsap'' respectata de ambele părți am fost așteptat in lenjeria albă și de cum am intrat pe usa am știut ca o sa fie o experiență frumoasa și așa a fost.

Încă sunt sub efectul ei, dar buzele alea și fundul și savarina m-au fermecat,la corp din partea mea are 10+++

La On încă mai are de învățat dar la Np a fost ce trebuie și strâmtă și fundul ala sa îl vezi în doggy e spectaculos, așa am și finalizat.

Nu ma apuc acum sa scriu tot ce am făcut dar va pot spune ca de vizitat măcar o data,nu sunt nici vreun mare Eminescu sa mă pricep la povestit.

ON: pentru mine un 7/8

Np: clar 10 pentru fund și corp.

Per total este de 9,5 pentru mine.

Cu siguranță o sa mai revin la ea și o și recomand.

De platit nici nu mai știu cât a fost 350 parca de cum am intrat mă uitam la ea cum se uita lupul la Scufița :))

• Like 5
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...