Maxauer Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2023 Oras:Baia mare Oras:Baia mare Postat Septembrie 9, 2023 “”Buna dragi mei! Suntem cuplu cu bun simt și cu multă experiența Poze reale , nu ras , la nr privateu sunt roxana si sunt bi Doamne .Domnisoare .Cuplu “” curios dacă a fost cineva !? Sau dacă știe cineva un cuplu care oferă servici de genul …
driverangry Reputație: 11 Postat Septembrie 9, 2023 Telefon: 0787y78y68uy6 Oras:Cluj-Napoca Telefon: 0787y78y68uy6 Oras:Cluj-Napoca Postat Septembrie 9, 2023 E țeapă asta. Au mai multe numere de telefon, zic ca fac în 2 sau 3, dar când le zici concret sa faci o întâlnire, nu mai vor, scopul lor e sa îți trimită poze și clipuri pe bani evident. Nu se întâlnesc cu nimeni, vor bani ușor din prosteala cu poze. 2
putzulica flocoasa Reputație: 5 Postat Septembrie 16, 2023 Oras:Baia mare Oras:Baia mare Postat Septembrie 16, 2023 Salutare,a fost care ca cuplu respectiv,din cate am vorbit cu doamna,face ibtalniri si singura,fara partenerul ei. Am votbit un pic cu ea,si intr-adevar,tot cere sa ii trimiti bani in schimbul pozelor si a clipurilor.
amicul2022 Reputație: 236 Postat Septembrie 16, 2023 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Septembrie 16, 2023 2 hours ago, putzulica flocoasa said: Salutare,a fost care ca cuplu respectiv,din cate am vorbit cu doamna,face ibtalniri si singura,fara partenerul ei. Am votbit un pic cu ea,si intr-adevar,tot cere sa ii trimiti bani in schimbul pozelor si a clipurilor. Sigur ii o tepara. Io i-as trimite 500 grame TNT in avans, nu bani. 😡
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum