cererea Reputație: 60 Postat August 21, 2018 Oras:baia mare Oras:baia mare Partajează Postat August 21, 2018 Imi place inteligenta, si la sclavi, indiferent ce le fac...Cum as putea sa te anunt? scrie+ mi te rog nr tau inprivat deoarece imi spune ca nu pot sa iti scriu Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 21, 2018 Partajează Postat August 21, 2018 scrie+ mi te rog nr tau inprivat deoarece imi spune ca nu pot sa iti scriuAi cont din 2013.Un cont nou nu are PM decat dupa 200 postari.Ai primit o lectie gratuita, sedinte cu tine nu as face. 1 Link spre comentariu
cererea Reputație: 60 Postat August 21, 2018 Oras:baia mare Oras:baia mare Partajează Postat August 21, 2018 Ai cont din 2013.Un cont nou nu are PM decat dupa 200 postari.Ai primit o lectie gratuita, sedinte cu tine nu as face. am vb cu tine prin mesageria privata in celalalt cont când ti-am cerut sa ma domini desi ziceai ca o faci doar particula...si atunci am intrat in vorba pe topicul Sianei..... p.s. deci am discutat prin mesaje...scrie-mi ceva si iti voi spune aici ce mi-ai scris Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 21, 2018 Partajează Postat August 21, 2018 am vb cu tine prin mesageria privata in celalalt cont când ti-am cerut sa ma domini desi ziceai ca o faci doar particula...si atunci am intrat in vorba pe topicul Sianei..... p.s. deci am discutat prin mesaje...scrie-mi ceva si iti voi spune aici ce mi-ai scris Am o memorie greu de conceput pentru multi...Ti-am spus ca m-am retras si fac dominare doar in particular, mi-ai cerut numarul pentru ca ai crezut ca esti particular, ti-am spus ca m-am retras, ai scris inca o prostie si ti-am restrictionat contul sa-mi mai trimita mesaje...Repet: ma excita inteligenta, retardatii ma fac, ca acum, sa am sentimentul de munca in folosul comunitatii, munca de maimuta, nimeni si nimic nu te poate face sa gandesti daca nu ai cu ce. Link spre comentariu
cererea Reputație: 60 Postat August 21, 2018 Oras:baia mare Oras:baia mare Partajează Postat August 21, 2018 Am o memorie greu de conceput pentru multi...Ti-am spus ca m-am retras si fac dominare doar in particular, mi-ai cerut numarul pentru ca ai crezut ca esti particular, ti-am spus ca m-am retras, ai scris inca o prostie si ti-am restrictionat contul sa-mi mai trimita mesaje...Repet: ma excita inteligenta, retardatii ma fac, ca acum, sa am sentimentul de munca in folosul comunitatii, munca de maimuta, nimeni si nimic nu te poate face sa gandesti daca nu ai cu ce. m ai intrebat cum sa ma anunti si ti-am zis ca prin mesageria particulara(daca vei dori).. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 21, 2018 Partajează Postat August 21, 2018 m ai intrebat cum sa ma anunti si ti-am zis ca prin mesageria particulara(daca vei dori).. Daca aveam cum, te nominalizam cel mai retardat de pe forum. :hooray Link spre comentariu
cererea Reputație: 60 Postat August 21, 2018 Oras:baia mare Oras:baia mare Partajează Postat August 21, 2018 Daca aveam cum, te nominalizam cel mai retardat de pe forum. :hooray no poftim....am inteles ca tu intrebi pe cineva CUM SA TE ANUNT si in acest caz m-ai intrebat pe mine si acuma ma faci retardat....esti probabil regina care isi permite sas isi bata joc de altii...frumos multumsc..sigur iti faci alt cont de rusine cum ca iti bati joc si ALTII vad asta Link spre comentariu
xoxotalent Reputație: -617 Postat August 21, 2018 Partajează Postat August 21, 2018 hahaha de rusine =))) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 21, 2018 Partajează Postat August 21, 2018 hahaha de rusine =))) :laugh2 :laugh2 :laugh2 :slap2Da' prost e! :laugh2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 21, 2018 Partajează Postat August 21, 2018 hahaha de rusine =)))S-a dus discutia serioasa... Bre, daca nu e de 24, ce facem, taiem din ea?! :laugh2 Link spre comentariu
cererea Reputație: 60 Postat August 21, 2018 Oras:baia mare Oras:baia mare Partajează Postat August 21, 2018 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :slap2Da' prost e! :laugh2 altadata vb frumos..nu cred ca am gresit cu nimic din moment ce tu m-ai intrebat ,,cum as putea sa te anunt`` in plus ai afirmat cum ca nu poti sa imi trimiti in prrivat deoarece nu am postari peste 200...rog pe oricine care va vedea asa ceva si va dori sa incerce...se poate sa imi trimita cineva in privat mesaj si eu voi comunica aici ca sa se vada cum ca nu am mintit...oricine si oricate persoane doresc p.s. eu consider ca ai gresit si cer ca toata lumea sa inteleaga cum ca a gresi este omeneste SI SA STII CA NU DORESC PRIN ASTA SA ITI CER SA MA PRIMESTI...atata ca nu port ranchiuna pe oameni...am scris asta ultima data ca sa stii Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 21, 2018 Partajează Postat August 21, 2018 altadata vb frumos..nu cred ca am gresit cu nimic din moment ce tu m-ai intrebat ,,cum as putea sa te anunt`` in plus ai afirmat cum ca nu poti sa imi trimiti in prrivat deoarece nu am postari peste 200...rog pe oricine care va vedea asa ceva si va dori sa incerce...se poate sa imi trimita cineva in privat mesaj si eu voi comunica aici ca sa se vada cum ca nu am mintit...oricine si oricate persoane doresc p.s. eu consider ca ai gresit si cer ca toata lumea sa inteleaga cum ca a gresi este omeneste SI SA STII CA NU DORESC PRIN ASTA SA ITI CER SA MA PRIMESTI...atata ca nu port ranchiuna pe oameni...am scris asta ultima data ca sa stii Eu nu calc pe scame, scamele nu au voce decat la mamica care le-a facut sa nu realizeze ca doar la mamica au voce....Sugerez sa te retragi, ma iriti, e posibil sa povestesc cum erai cautat in cur de asa numit tata si cum prietenii tai au crezut ca esti...Inainte sa-i acuzi, sa nu uitam comportamentul tau... gay! Link spre comentariu
cererea Reputație: 60 Postat August 21, 2018 Oras:baia mare Oras:baia mare Partajează Postat August 21, 2018 Eu nu calc pe scame, scamele nu au voce decat la mamica care le-a facut sa nu realizeze ca doar la mamica au voce....Sugerez sa te retragi, ma iriti, e posibil sa povestesc cum erai cautat in cur de asa numit tata si cum prietenii tai au crezut ca esti...Inainte sa-i acuzi, sa nu uitam comportamentul tau... gay! ce sa povesteti da-i drumul...sa inteleg ca ma cunosti de o viata...da i drumul....toata lumea stie cum ai gresit si cum continui as iti bati joc prin vorbele pe care le aduci cuiva care nu ti-a facut nimic...doar pt simplu fapt ca am aratat aici pe site cum ai gresit de la începutul discutiei..TE AM RANIT IN ORGOLIU STIU Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 21, 2018 Partajează Postat August 21, 2018 ce sa povesteti da-i drumul...sa inteleg ca ma cunosti de o viata...da i drumul....toata lumea stie cum ai gresit si cum continui as iti bati joc prin vorbele pe care le aduci cuiva care nu ti-a facut nimic...doar pt simplu fapt ca am aratat aici pe site cum ai gresit de la începutul discutiei..TE AM RANIT IN ORGOLIU STIU Nu raspund retardatilor. Asta este raspunsul? Stiu sa fac diferenta...E posibil sa ma intorc, dar pe acelasi id, pe gmail, vreau sa vad cu nu vorbesc cu un retardat. Mi-e dor... :) Link spre comentariu
cererea Reputație: 60 Postat August 21, 2018 Oras:baia mare Oras:baia mare Partajează Postat August 21, 2018 Si mie mi e dor Link spre comentariu
kasian2 Reputație: 19 Postat August 21, 2018 Partajează Postat August 21, 2018 Nu calci pe “ scame ,, dar calci pe prostia de care dai dovada ... cred ca ești fumata 1 Link spre comentariu
cererea Reputație: 60 Postat August 21, 2018 Oras:baia mare Oras:baia mare Partajează Postat August 21, 2018 Nu calci pe “ scame ,, dar calci pe prostia de care dai dovada ... cred ca ești fumata eu zic sa o lasam sa scrie ce doreste...... Link spre comentariu
femdom lover Reputație: 13 Postat August 21, 2018 Partajează Postat August 21, 2018 Daca tot ne consideram pers culte, ori cu experienta sclav-Stapana, va invit cu drag la o discutie...0786498439, am si whatt, ori, orice altceva doriri... Link spre comentariu
mdoru Reputație: 14 Postat August 22, 2018 Partajează Postat August 22, 2018 Salutare,cred ca cel mai simplu si eficient este sa postezi niște poze recente,jucării din dotare,un preț si sa treci la treaba.Sclavi suntem doar la sedinte,aici pe site scriem ce găsim si ce dorim,Iar faptul că începi să jignezti nu ti aduce nici un plus,ca părere din ce am vizitat stapane in timp in buc aprox 10 te ai încadrat undeva la nota 5 6 Link spre comentariu
giorgio2014 Reputație: 64 Postat August 22, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat August 22, 2018 Ai adus vorba de ,,câteva kg în plus''. Ce să înțelegem ? Câteva kg nu deranjează pe nimeni până la urmă... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 22, 2018 Partajează Postat August 22, 2018 Poate nu m-am exprimat destul de clar, daca revin - nu o fac pe forum.Nu am nevoie de recenzii pentru ca nu as accepta decat persoane cu care cred ca pot avea o sedinta reusita.Daca am insultat @cererea, este pentru ca e un tembel. :laugh2 Ptiu, l-am insultat iar! :laugh2 Dar nu se supara. :hug1 Va place discretia? Si mie. A fost suficient sa deschid un topic cu "daca" sa vad ce puteti. Daca tot ne consideram pers culte, ori cu experienta sclav-Stapana, va invit cu drag la o discutie...0786498439, am si whatt, ori, orice altceva doriri... Acelasi id am si pe gmail daca vrei sa vorbim. ;) Link spre comentariu
giorgio2014 Reputație: 64 Postat August 22, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat August 22, 2018 Ați văzut ce scatoalca și-a luat ,,cererea''?😣😣😣 Link spre comentariu
cjc Reputație: 20 Postat August 22, 2018 Oras:Tenerife Oras:Tenerife Partajează Postat August 22, 2018 Ai revenit sau nu ? Un mail sau un nr de tel unde pot lua legatura cu tine, te rog.. Link spre comentariu
bubu_dodo Reputație: 1 Postat August 22, 2018 Partajează Postat August 22, 2018 Da de revenit... am fost la tine pana sa te retragi a meritat drumul chiar daca nu stau in bucuresti... a fost prima mea experienta si chiar foarte reusita. La final a venit si o propunere tentanta din partea ta, sigur nu ai cum sa mai tii minte dar eu nu am uitat. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 22, 2018 Partajează Postat August 22, 2018 Da de revenit... am fost la tine pana sa te retragi a meritat drumul chiar daca nu stau in bucuresti... a fost prima mea experienta si chiar foarte reusita. La final a venit si o propunere tentanta din partea ta, sigur nu ai cum sa mai tii minte dar eu nu am uitat. Ma excita postarile astea, motiv pentru care am deschis topicul.Nup, nu sunt vrajeli de a atrage, ma atrage ideea...Contul l-am facut aseara cand nu am primit confirmare la primul, o sa cer stergerea si la asta, vreau sa stiu ce ti-am propus...Nu-mi dau seama nu pentru ca uit repede, ci pentru pentru ca am o imaginatie fara limite, azi ti-as propune poate altceva, cine stie. :)Pupicesc, fudulii nu au ce cauta la mine, am avut experiente de memorat, asta ma face sa mai vreau. ;) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum