Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2018 Partajează Postat Noiembrie 10, 2018 Nota: Daca suni si vezi ca telefonul suna fara sa mai intre casuta postala - cartela este pe stick de net.Si azi am avut o discutie ca am fost sunata de 20 ori, nu imi apare. Singurul mod este sa gasesc un sms cand pun cartela in telefon.De ce trebuie sa fac rocade intre stick si telefoane, este deja o alta discutie, iar special de net nu iau sim pentru ceva temporar. :hihat 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 19, 2018 Partajează Postat Noiembrie 19, 2018 Buna sa va fie seara, perversilor! :laugh2Orice ternativa de a rezolva cu locatia dintr-un motiv sau altul a esuat. Motivul principal este ca lumea in Romanica vorbeste mult, dar nu face nimic.Vreau sa-i vad macar pe cei cunoscuti, deci daca ai unde, poti lua o camera sau ai garsoniera/ap de inchiriat, suna-ma: 0759100316. Nu am vrut sa scriu pe forum, nu vreau recenzii, etc, dar altfel cum dadeam de voi? :) Pentru necunoscuti: O sa anunt cand am unde sa va primesc, eu nu ma duc la nebuni acasa! :laugh2 (Glumesc, dar daca ai sti cate am vazut si auzit... :pope ) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 21, 2018 Partajează Postat Noiembrie 21, 2018 Am locatie de maine dupa masa. ;) 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 23, 2018 Partajează Postat Noiembrie 23, 2018 Nu am uitat de voi, garsoniera este in centru, nu primesc de dragul banilor, ne vedem daca eu... :)Maine cred ca deja am ce-mi trebuie :laugh2 , dar tu suna, poate mai aduci ceva in plus sau poate ne vedem dupa maine... ;) 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 25, 2018 Partajează Postat Noiembrie 25, 2018 Nu am chef sa sun pentru cafea, cine vine dimineata - aduce espresso dublu. :) 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 26, 2018 Partajează Postat Noiembrie 26, 2018 M-am certat iar cu Piisi, eu aici nu mai scriu.Am avut placerea sa revad unele fetze, sentimente, simturi... As mai vrea, energia nestavilita... ;)Atat pe acest site. Link spre comentariu
xxx69xx Reputație: 3 Postat Iulie 16, 2019 Oras:romania Oras:romania Partajează Postat Iulie 16, 2019 mai exista Miss Amada? Link spre comentariu
ferdinand24 Reputație: 10 Postat Septembrie 9, 2019 Partajează Postat Septembrie 9, 2019 Nu mai activează doamna, ă? 😥 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum