Minito Reputație: 0 Postat Septembrie 10, 2023 Oras:Ramnicu Vâlcea Oras:Ramnicu Vâlcea Postat Septembrie 10, 2023 Va salut, are cineva vreun numar de telefon sau vreun link. Este vorba de un milf din Nord, zona Cati și Sile( mai jos de taxiuri sta/stătea), probabil destul de cunoscuta, încerc de ceva timp sa dau de ea dar nu ne intersectam, probabil Mihaela o cheamă.
Minito Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2023 Oras:Ramnicu Vâlcea Oras:Ramnicu Vâlcea Autor Postat Septembrie 12, 2023 Hai tovarăși, nicio informație..?
run94 Reputație: 61 Postat Septembrie 12, 2023 Oras:valcea Oras:valcea Postat Septembrie 12, 2023 Nu cunoaștem😂
Cocoselu33 Reputație: 45 Postat Septembrie 12, 2023 Postat Septembrie 12, 2023 Dacă nu ma înșel, o perioadă a lucrat și la comdivers iar ultima data când am fost la ea avea locația în nord pe lingă stația de taxiuri.Era cuminte dar a dispărut.
Minito Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2023 Oras:Ramnicu Vâlcea Oras:Ramnicu Vâlcea Autor Postat Septembrie 12, 2023 Acum 6 ore, Cocoselu33 a spus: Dacă nu ma înșel, o perioadă a lucrat și la comdivers iar ultima data când am fost la ea avea locația în nord pe lingă stația de taxiuri.Era cuminte dar a dispărut. Da, am mai văzut-o prin zona, dar cand am abordat-o astepta pe altcineva, de aia ma gândesc ca poate e mai mascată, doar cu apropiații ma gândeam ca poate fac rost de un număr sau are vreun anunț mai discret
Sex_boy Reputație: -9 Postat Septembrie 19, 2023 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Septembrie 19, 2023 Detalii despre milful de la Caty? A dat cineva de ea? Un link ceva sau cum putem sa dam de ea ca as fi interesat 🤔...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum