Sari la conținut

Sex cu alt cuplu

Postări Recomandate

Salutare, eu cu soția suntem amândoi niște obsedați de sex, o facem foarte des și incercam multe prostii de la o zi la alta, am ajuns sa le facem pe toate inafara de sexul cu alt cuplu, amândoi vrem dar avem câte o reținere mica și am zis ca singura șansă ar fi sa băgăm ceva afrodiziac încât doar sex sa vedem în fata ochilor sa nu ne putem controla 😂 ne puteți recomanda ceva foarte bun, ce ați încercat voi eventual, ceva ce sa îți dea o pofta nebuna rau de sex și nebunii?

Link spre comentariu
  • Oras:undeva
27 minutes ago, xplode12 said:

Salutare, eu cu soția suntem amândoi niște obsedați de sex, o facem foarte des și incercam multe prostii de la o zi la alta, am ajuns sa le facem pe toate inafara de sexul cu alt cuplu, amândoi vrem dar avem câte o reținere mica și am zis ca singura șansă ar fi sa băgăm ceva afrodiziac încât doar sex sa vedem în fata ochilor sa nu ne putem controla 😂 ne puteți recomanda ceva foarte bun, ce ați încercat voi eventual, ceva ce sa îți dea o pofta nebuna rau de sex și nebunii?

@Andrada_Andi

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
On 9/11/2023 at 9:40 AM, xplode12 said:

Ma refeream la ceva picuri/pastile de calitate care sa îți ofere o pofta exagerat de mare de sex nebun😁

Va recomand https://www.emag.ro/ulei-lubrifiant-de-masaj-intim-oh-holy-mary-cannabis-pleasure-oil-6-ml-9321/pd/DYV6D5BBM/

Nu cred ca este nevoie de afrodisiac la ce intensitate a trairilor veti simti. Mergeti cu incredere pe recomandarea mea.

• Like 2
Link spre comentariu
17 hours ago, daniel2012 said:

Va recomand https://www.emag.ro/ulei-lubrifiant-de-masaj-intim-oh-holy-mary-cannabis-pleasure-oil-6-ml-9321/pd/DYV6D5BBM/

Nu cred ca este nevoie de afrodisiac la ce intensitate a trairilor veti simti. Mergeti cu incredere pe recomandarea mea.

Este doar pt "ea" sau are efect la amândoi? 

Link spre comentariu

Reputație: 24071
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
La 11.09.2023 la 8:49, xplode12 a spus:

Cati ani aveti?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...