Sari la conținut

Indisponibilă

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

O rugaminte am si eu. Se poate comunica prin mesaje. Whap-ul meu e cam transparent si lasa urme. Daca se poate, daca nu sa stiu.

O zi frumoasa !

Vizitator
Postat

numele meu este Nikol am 22 de ani,45 kg si 1.58 înălțime 

♥️O finalizare in 30 min 150 lei 

♥️1/2 finalizări intr-o ora 300  lei

🕙DUPA ORA 22:00 

♥️o finalizare in 30 min 200 lei 

♥️1/2 finalizări intr-o ora 400 lei 

Taman la Alba te-ai gandit sa cresti prețul. Nu puteai sa mai lasi tarifele de la Sibiu. Noi avem PIB-ul mai mic, e mai saracie la Alba.

Seara faina !

• Oras:Alba Iulia
  • Oras:Alba Iulia
Postat
Acum 2 ore, spancioc a spus:

Taman la Alba te-ai gandit sa cresti prețul. Nu puteai sa mai lasi tarifele de la Sibiu. Noi avem PIB-ul mai mic, e mai saracie la Alba.

Seara faina !

Nu doar în cazul ei am observat asta..de ce majoritatea cresc preturile când vin la alba?

• Minus 1
Vizitator
Postat

Ma gandesc ca o sa ne explice domnisoara.

• Oras:Romania
  • Disponibila
  • Oras:Romania
  • Disponibila
Postat

Ce sa va explice….sunt putine in alba, este cerere si dece nu!?in restul oraselor sunt mai multe si se bat in pret!scurt🤣!daca nu au clienti, nu mai vin la Alba decat foarte rar si aia e!

• Like 1
Vizitator
Postat

Pai si atunci de ce nu vin toate in Alba ?

Vizitator
Postat
La 12.09.2023 la 23:12, spancioc a spus:

Seara faina !

La 13.09.2023 la 2:08, Clona19952 a spus:

Nu doar în cazul ei am observat asta..de ce majoritatea cresc preturile când vin la alba?

La 13.09.2023 la 9:24, killerultau a spus:

Ce sa va explice….sunt putine in alba, este cerere si dece nu!?in restul oraselor sunt mai multe si se bat in pret!scurt🤣!daca nu au clienti, nu mai vin la Alba decat foarte rar si aia e!

Vizitator
Postat

Punct ochit, punct lovit. Ai ajuns in Alba ?

Vizitator
Postat
La 14.09.2023 la 9:28, nonametoday a spus:

In ce zona ai  

♥️

• Oras:Toată țara
  • Oras:Toată țara
Postat

Atenție colegii fata are,, Poze false,,, Când ajungi la ușa îți deschide Viorica Dancila... De evitat... 

• Haha 2
  • Minus 1
Vizitator
Postat
La 14.09.2023 la 20:37, alinall a spus:

Atenție colegii fata are,, Poze false,,, Când ajungi la ușa îți deschide Viorica Dancila... De evitat... 

Vizitator
Postat

Buna seara stimați colegi !

Scuze de întârziere, dar am fost foarte ocupat si nu am avut timp de scris.

Vizitat domnisoara. Locatie arhicunoscuta in M-uri.

Note

Dormitor si baie nota 8

Aspect fizic nota 7, i-am recomandat sa se tonifieze putin.

O.P. nota 8. Nu a vrut O.N. căutând niste scuze puerile.

N.P. aici pot sa zic ca am fost din filme diferite, lipsa de implicare nota 8

Am platit extra FK dar nu am prea avut parte de el.

Per ansamblu o trec la categoria de vizitat doar pentru palmares.

O seara frumoasa va doresc !

P.S. Vorbește mult într-adevăr dar pe mine nu m-a deranjat iar pozele sunt reale.

Postat

Salutari la toata lumea!

Am vizitat Domnisoara Joi. 

Locatia in M-uri in spate la BRD, apartament curat, de la mine nota 9.

M-a asteptat intr-o lenjerie sexy si cu tocuri inalte, pozele sunt reale. Este asa spre miniona (cum imi plac mie) foarte prietenoasa, jucausa si cu simt al umorului, mie mi-a placut per total din partea mea la Aspect fizic si atitudine 10.

Ajuns in locatie, am stat putin la vorbe si am optat pentru 1 finalizare 200 RON + 50 RON pt FK. Am fost intrebat daca vreau sa intru la baie si mi-a dat prosop curat.

Am inceput cu FK a fost mai bine de cum ma asteptam desi nu a fost DFK. A coborat usor spre soldatel si acolo a inceput cu un ON de toata frumusetea, a fost lung, umed, priviri si se misca foarte bine, a fost in vizita si la vecini. Pe urma am trecut in 69, aici a mentionat fara muscaturi si fara degete in vagin (oricum nu aveam de gand), piersicuta era curata, rasa, fara mirosuri si numai buna jucat cu ea. Dupa asta am pus caciulita si am trecut la NP, cu ea deasupra(nu s-a plans de pozitie), se misca foarte bine plus FK in timpul actiuni, chiar m-am simtit bine per total din partea mea 10 pe linie, singurul lucru ce ar fi putut fi mai bine pt mine era DFK, dar nu depunctez pt ca nu era in lista de servici.

La sfarsit am mai vorbit putin, am facut dus rapid si am plecat cu promisiune de revenire.

ON: 10

NP: 10

FK: 10

GFE: 9,5 

De revenit? Da, cu siguranta, cred ca ar fi placut sa iti petreci o zi sau un weekend cu ea sa iesi prin oras, pare de gasca si de

Acum niste mentiuni: 

Nu am observat operati sau alte retusuri, totul pare natural. Sani sunt micuti, dar mi se par perfecti, dupa cum am mentionat mie imi plac fetele mai minione, daca doriti fete cu bidoane nu o sa gasiti la ea. 

Daca vi se par notele cam mari: eu am notat in comparatie cu alte experiente avute in oras saptamana asta, nu am avut timp sa las review ca am fost tot pe drumuri, dar azi am timp si le postez si lor poate va salvez niste bani si nervi. Plus raportul calitate pret este foarte bun, chiar isi merita toti banii.

Multumesc Nikol pt o experienta frumoasa! Sper cand ne vedem sa o facem si mai buna! 

O zi buna!

• Like 1
  • Inimioara 1
Vizitator
Postat
La 15.09.2023 la 23:40, spancioc a spus:

Buna seara stimați colegi !

Scuze de întârziere, dar am fost foarte ocupat si nu am avut timp de scris.

Vizitat domnisoara. Locatie arhicunoscuta in M-uri.

Note

Dormitor si baie nota 8

Aspect fizic nota 7, i-am recomandat sa se tonifieze putin.

O.P. nota 8. Nu a vrut O.N. căutând niste scuze puerile.

N.P. aici pot sa zic ca am fost din filme diferite, lipsa de implicare nota 8

Am platit extra FK dar nu am prea avut parte de el.

Per ansamblu o trec la categoria de vizitat doar pentru palmares.

O seara frumoasa va doresc !

P.S. Vorbește mult într-adevăr dar pe mine nu m-a deranjat iar pozele sunt reale.

Vizitator
Postat
Acum 9 minute, nonametoday a spus:

Salutari la toata lumea!

Am vizitat Domnisoara Joi. 

Locatia in M-uri in spate la BRD, apartament curat, de la mine nota 9.

M-a asteptat intr-o lenjerie sexy si cu tocuri inalte, pozele sunt reale. Este asa spre miniona (cum imi plac mie) foarte prietenoasa, jucausa si cu simt al umorului, mie mi-a placut per total din partea mea la Aspect fizic si atitudine 10.

Ajuns in locatie, am stat putin la vorbe si am optat pentru 1 finalizare 200 RON + 50 RON pt FK. Am fost intrebat daca vreau sa intru la baie si mi-a dat prosop curat.

Am inceput cu FK a fost mai bine de cum ma asteptam desi nu a fost DFK. A coborat usor spre soldatel si acolo a inceput cu un ON de toata frumusetea, a fost lung, umed, priviri si se misca foarte bine, a fost in vizita si la vecini. Pe urma am trecut in 69, aici a mentionat fara muscaturi si fara degete in vagin (oricum nu aveam de gand), piersicuta era curata, rasa, fara mirosuri si numai buna jucat cu ea. Dupa asta am pus caciulita si am trecut la NP, cu ea deasupra(nu s-a plans de pozitie), se misca foarte bine plus FK in timpul actiuni, chiar m-am simtit bine per total din partea mea 10 pe linie, singurul lucru ce ar fi putut fi mai bine pt mine era DFK, dar nu depunctez pt ca nu era in lista de servici.

La sfarsit am mai vorbit putin, am facut dus rapid si am plecat cu promisiune de revenire.

ON: 10

NP: 10

FK: 10

GFE: 9,5 

De revenit? Da, cu siguranta, cred ca ar fi placut sa iti petreci o zi sau un weekend cu ea sa iesi prin oras, pare de gasca si de

Acum niste mentiuni: 

Nu am observat operati sau alte retusuri, totul pare natural. Sani sunt micuti, dar mi se par perfecti, dupa cum am mentionat mie imi plac fetele mai minione, daca doriti fete cu bidoane nu o sa gasiti la ea. 

Daca vi se par notele cam mari: eu am notat in comparatie cu alte experiente avute in oras saptamana asta, nu am avut timp sa las review ca am fost tot pe drumuri, dar azi am timp si le postez si lor poate va salvez niste bani si nervi. Plus raportul calitate pret este foarte bun, chiar isi merita toti banii.

Multumesc Nikol pt o experienta frumoasa! Sper cand ne vedem sa o facem si mai buna! 

O zi buna!

Îți multumesc frumos pentru vizita si recenzie ,ma bucur enorm ca am fost pe plăcut tău și te mai aștept cu mare drag♥️

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.