ReooT Reputație: -1 Postat Septembrie 11, 2023 Oras:Zalău Oras:Zalău Postat Septembrie 11, 2023 Salutare sunt pe o perioadă limitata la Sebeș Sunt ceva locuri prin zona unde pot găsi fete la strada pe raza orașului? 1
taypay Reputație: 84 Postat Septembrie 12, 2023 Postat Septembrie 12, 2023 Nu!Găsești doar in AB pe centură,ceva monstruozități!
lendoc Reputație: 9 Postat Septembrie 28, 2023 Postat Septembrie 28, 2023 fata in fata cu lays ai o caprioara buna 100 de lei op sau np,fata se misca bine cand o iei pe la spate,am vazut multi baetii oprinduse la ea dar nici o recenzie sau un nr tel ceva ...nimic ori vor so tina toti virgina ca nu cumva sa sarim toti pe ea 😂😂😂
putatare Reputație: 43 Postat Septembrie 28, 2023 Postat Septembrie 28, 2023 Acum 3 ore, lendoc a spus: fata in fata cu lays ai o caprioara buna 100 de lei op sau np,fata se misca bine cand o iei pe la spate,am vazut multi baetii oprinduse la ea dar nici o recenzie sau un nr tel ceva ...nimic ori vor so tina toti virgina ca nu cumva sa sarim toti pe ea 😂😂😂 Unde e????
valibadea Reputație: 1 Postat Septembrie 28, 2023 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Septembrie 28, 2023 La 12.09.2023 la 11:55, taypay a spus: Nu!Găsești doar in AB pe centură,ceva monstruozități! In alba doar pe centura gasesti la strada?
lendoc Reputație: 9 Postat Septembrie 29, 2023 Postat Septembrie 29, 2023 Acum 14 ore, putatare a spus: Unde e???? fata in fata cu cladirea de Lays de pe centura Alba,nu sta mai mult de 3-4 ...oricum cat este bariera si trece trenu nas recomandao 😂😂😂
Claudiu28 Reputație: 2 Postat Octombrie 13 Oras:Baia mare Oras:Baia mare Postat Octombrie 13 Pe centura la Alba am gasit o pe tipa din imagine. Cerea 200 de lei oral si normal. Mi se pare enorm pt strada. O cu oasteti? Isi merita banii?
Claudiu28 Reputație: 2 Postat Octombrie 13 Oras:Baia mare Oras:Baia mare Postat Octombrie 13 https://ibb.co/9VKLjHD
threesome33 Reputație: 206 Postat Octombrie 14 Postat Octombrie 14 Vai de pula mea! Uratania asta cere 200 de lei pe finalizare? Să îmi dea ea mie 200 de lei să-i arăt pula,nu să o fut! Doamne ferește!
remy19 Reputație: 50 Postat Octombrie 14 Oras:alba iulia Oras:alba iulia Postat Octombrie 14 Acum 1 oră, threesome33 a spus: Vai de pula mea! Uratania asta cere 200 de lei pe finalizare? Să îmi dea ea mie 200 de lei să-i arăt pula,nu să o fut! Doamne ferește! Toate cer 100-150 pe număr, majoritatea 150... Mă mai opresc uneori sa fac caterincă cu colegii.... La una i-am zis o dată că așa ieftin lucrează și a început să râdă....zicând că astea îs preturile..... Păi la 150 lei pe număr (sau pe finalizare) mă duc pe publi24/forum și fut in pat , nu în mașină și fac duș după , nu mă șterg cu șervețele umede.........deci recomand PUBLI24 SAU FORUM NIMFOMANE ALBA ( pt a te documenta puțin la cine merită să mergi și cine nu) doar că momentan este "secetă" de fete de calitate pe Alba Iulia
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum