ReooT Reputație: -1 Postat Septembrie 11, 2023 Oras:Zalău Oras:Zalău Partajează Postat Septembrie 11, 2023 Salutare sunt pe o perioadă limitata la Sebeș Sunt ceva locuri prin zona unde pot găsi fete la strada pe raza orașului? 1 Link spre comentariu
taypay Reputație: 83 Postat Septembrie 12, 2023 Partajează Postat Septembrie 12, 2023 Nu!Găsești doar in AB pe centură,ceva monstruozități! Link spre comentariu
lendoc Reputație: 9 Postat Septembrie 28, 2023 Partajează Postat Septembrie 28, 2023 fata in fata cu lays ai o caprioara buna 100 de lei op sau np,fata se misca bine cand o iei pe la spate,am vazut multi baetii oprinduse la ea dar nici o recenzie sau un nr tel ceva ...nimic ori vor so tina toti virgina ca nu cumva sa sarim toti pe ea 😂😂😂 Link spre comentariu
putatare Reputație: 41 Postat Septembrie 28, 2023 Partajează Postat Septembrie 28, 2023 Acum 3 ore, lendoc a spus: fata in fata cu lays ai o caprioara buna 100 de lei op sau np,fata se misca bine cand o iei pe la spate,am vazut multi baetii oprinduse la ea dar nici o recenzie sau un nr tel ceva ...nimic ori vor so tina toti virgina ca nu cumva sa sarim toti pe ea 😂😂😂 Unde e???? Link spre comentariu
valibadea Reputație: 1 Postat Septembrie 28, 2023 Oras:baia mare Oras:baia mare Partajează Postat Septembrie 28, 2023 La 12.09.2023 la 11:55, taypay a spus: Nu!Găsești doar in AB pe centură,ceva monstruozități! In alba doar pe centura gasesti la strada? Link spre comentariu
lendoc Reputație: 9 Postat Septembrie 29, 2023 Partajează Postat Septembrie 29, 2023 Acum 14 ore, putatare a spus: Unde e???? fata in fata cu cladirea de Lays de pe centura Alba,nu sta mai mult de 3-4 ...oricum cat este bariera si trece trenu nas recomandao 😂😂😂 Link spre comentariu
Claudiu28 Reputație: 2 Postat Octombrie 13 Oras:Baia mare Oras:Baia mare Partajează Postat Octombrie 13 Pe centura la Alba am gasit o pe tipa din imagine. Cerea 200 de lei oral si normal. Mi se pare enorm pt strada. O cu oasteti? Isi merita banii? Link spre comentariu
Claudiu28 Reputație: 2 Postat Octombrie 13 Oras:Baia mare Oras:Baia mare Partajează Postat Octombrie 13 https://ibb.co/9VKLjHD Link spre comentariu
threesome33 Reputație: 202 Postat Octombrie 14 Partajează Postat Octombrie 14 Vai de pula mea! Uratania asta cere 200 de lei pe finalizare? Să îmi dea ea mie 200 de lei să-i arăt pula,nu să o fut! Doamne ferește! Link spre comentariu
remy19 Reputație: 48 Postat Octombrie 14 Oras:alba iulia Oras:alba iulia Partajează Postat Octombrie 14 Acum 1 oră, threesome33 a spus: Vai de pula mea! Uratania asta cere 200 de lei pe finalizare? Să îmi dea ea mie 200 de lei să-i arăt pula,nu să o fut! Doamne ferește! Toate cer 100-150 pe număr, majoritatea 150... Mă mai opresc uneori sa fac caterincă cu colegii.... La una i-am zis o dată că așa ieftin lucrează și a început să râdă....zicând că astea îs preturile..... Păi la 150 lei pe număr (sau pe finalizare) mă duc pe publi24/forum și fut in pat , nu în mașină și fac duș după , nu mă șterg cu șervețele umede.........deci recomand PUBLI24 SAU FORUM NIMFOMANE ALBA ( pt a te documenta puțin la cine merită să mergi și cine nu) doar că momentan este "secetă" de fete de calitate pe Alba Iulia Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum