Sari la conținut

Fete la strada (pe centura) Sebeș?

ReooT

Postări Recomandate

fata in fata cu lays ai o caprioara buna 100 de lei op sau np,fata se misca bine cand o iei pe la spate,am vazut multi baetii oprinduse la ea dar nici o recenzie sau un nr tel ceva ...nimic ori vor so tina toti virgina ca nu cumva sa sarim toti pe ea 😂😂😂

Link spre comentariu
Acum 3 ore, lendoc a spus:

fata in fata cu lays ai o caprioara buna 100 de lei op sau np,fata se misca bine cand o iei pe la spate,am vazut multi baetii oprinduse la ea dar nici o recenzie sau un nr tel ceva ...nimic ori vor so tina toti virgina ca nu cumva sa sarim toti pe ea 😂😂😂

Unde e????

Link spre comentariu

• Oras:alba iulia
  • Oras:alba iulia
Acum 1 oră, threesome33 a spus:

Vai de pula mea! Uratania asta cere 200 de lei pe finalizare? Să îmi dea ea mie 200 de lei să-i arăt pula,nu să o fut! Doamne ferește!

Toate cer 100-150 pe număr, majoritatea 150... Mă mai opresc uneori sa fac caterincă cu colegii.... La una i-am zis o dată că așa ieftin lucrează și a început să râdă....zicând că astea îs preturile..... Păi la 150 lei pe număr (sau pe finalizare) mă duc pe publi24/forum și fut in pat , nu în mașină și fac duș după , nu mă șterg cu șervețele umede.........deci recomand PUBLI24 SAU FORUM NIMFOMANE ALBA ( pt a te documenta puțin la cine merită să mergi și cine nu) doar că momentan este "secetă" de fete de calitate pe Alba Iulia 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...