Sari la conținut

Discutii Generale Ramnicu Valcea

Postări Recomandate

Postat

Salutare baieti am pierdut contul mare si scriu aici daca cunoaste cineva o fata putin mai matura din ostroveni prin blocu A40/1 ceva de genu am fist odata la ea si nu mai dau de ea , daca ma poate ajuta cineva cu o informatie ceva numar de telefon . Multumesc 

• Oras:Lisbon
Postat

Dezamagire profunda in perioada sarbatorilor. Nu vorbesc de tzepele de pe publi (sper ca patim tot mai rar) ci despre nume "consacrate". Eu zic ca banu' conteaza in aceste zile "feerice", cand noi vrem sa ne simtim bine, iar dansele mai intai cu banul la tescherea. Nu ar fi nicio problema, e pe bani, dar scade implicarea, vizibil, deci si respectul pt buzunarul clientului , ceea ce nu e OK.. Parerea mea: pe Valcea,de sarbatori? cu prietena/nevasta acasa sau...o laba mai sanatoasa

• Oras:undeva
  • Oras:undeva
Postat
Acum 8 ore, guy6700 a spus:

Dezamagire profunda in perioada sarbatorilor. Nu vorbesc de tzepele de pe publi (sper ca patim tot mai rar) ci despre nume "consacrate". Eu zic ca banu' conteaza in aceste zile "feerice", cand noi vrem sa ne simtim bine, iar dansele mai intai cu banul la tescherea. Nu ar fi nicio problema, e pe bani, dar scade implicarea, vizibil, deci si respectul pt buzunarul clientului , ceea ce nu e OK.. Parerea mea: pe Valcea,de sarbatori? cu prietena/nevasta acasa sau...o laba mai sanatoasa

am mai expus o parere de genul prin vara

fetele in majoritate isi urmaresc interesul personal - am avut discuti cu sute de fete de a lungul carierei - in intalniri si overnigth

asa ca numai aveti asteptari - pur si simplu asta e realitatea

• Like 1
  • Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 2 ore, stanciuco16 a spus:

am mai expus o parere de genul prin vara

fetele in majoritate isi urmaresc interesul personal - am avut discuti cu sute de fete de a lungul carierei - in intalniri si overnigth

asa ca numai aveti asteptari - pur si simplu asta e realitatea

Din pacate pt ele (unele sau chiar majoritatea) suntem doar o sursa de venit, porcii din abator de ignat, cam asa ne considera. Pt. ele suntem cifre NU persoane, chiar daca si unii din noi suntem oameni si le apreciem ca si femei ele ne generalizează pe noi bărbații, disprețuindu-ne in sufletele lor chiar daca aparent nu pare asa 😞

• Like 1
  • Haha 2
Postat
Acum 11 ore, nightstar a spus:

Din pacate pt ele (unele sau chiar majoritatea) suntem doar o sursa de venit, porcii din abator de ignat, cam asa ne considera. Pt. ele suntem cifre NU persoane, chiar daca si unii din noi suntem oameni si le apreciem ca si femei ele ne generalizează pe noi bărbații, disprețuindu-ne in sufletele lor chiar daca aparent nu pare asa 😞

Asta cu porcii de Ignat mi-a placut. In fond, nu e nicio tragedie daca ne dispretuiesc pe la spate, ideea e ca in acele minute platite sa performeze ca in specificatii, pt ca de aia mergem unde mergem. Cand insa stramba din nas, ma doare aia sau ailalta (dupa incasare), inseamna ca e o problema cu...produsul si, eventual , nu-l mai cumparam data viitoare.

• Like 1

• Oras:Valcea
  • Oras:Valcea
Postat

salut 

ceva recomndari ptr weekendul care vine ,tot rasfoiesc publii si nu avem nimic interesant 🤔🤔

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...