Sari la conținut

Discutii Generale Ramnicu Valcea

Postări Recomandate

Reputație: 159
  • Oras:Lisbon
  • Oras:Lisbon
Postat
Acum 11 ore, bogdan2012 a spus:

din cele 3 mentionate de tine mai sus am fost la Larisa decat si nu a fost ce trebuie pentru mine. La fel nici Mary. Aici sunt pe aceeasi unda cu @guy6700, pe mine noul ma atrage intotdeauna.

@bogdan2012  Trebuie sa spun că unica de care sunt nemulțumit nu este niciuna din cele două menționate de tine. Ele nu fac figuri si își fac treaba profesionist, fără să mă grăbească. Desigur, gusturile nu se discută. Însa si la Mary si Larysa mergi la sigur, opinia mea. 

• Oras:ramnicu valcea
  • Oras:ramnicu valcea
Postat
Acum 16 ore, guy6700 a spus:

@bogdan2012  Trebuie sa spun că unica de care sunt nemulțumit nu este niciuna din cele două menționate de tine. Ele nu fac figuri si își fac treaba profesionist, fără să mă grăbească. Desigur, gusturile nu se discută. Însa si la Mary si Larysa mergi la sigur, opinia mea. 

de acord cu tine si nu le contest profesionalismul. precum am spus, pentru mine nu sunt ce trebuie pentru ca nu se incadreaza in tiparele mele atata tot. Bft!

• Like 1
Postat

Salutare ! Slab rău de tot ce este la momentul ăsta în oraș. Eu sunt în căutare mereu de ceva nou dar se pare ca ceva nou la ora actuală în oraș este fake și dezgustător ! Aveți ceva recomandări ? 🤘🏼

• Oras:undeva
  • Oras:undeva
Postat
Acum 4 ore, Sase_sase a spus:

Salutare ! Slab rău de tot ce este la momentul ăsta în oraș. Eu sunt în căutare mereu de ceva nou dar se pare ca ceva nou la ora actuală în oraș este fake și dezgustător ! Aveți ceva recomandări ? 🤘🏼

asa e mai mereu in ultimul timp

cu esceptia celor cateva de forum

80-90% din cele noi sunt de evitat sau asa zis noi - rebrenduite expirate

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...