guy6700 Reputație: 159 Postat Martie 14 Oras:Lisbon Oras:Lisbon Postat Martie 14 Acum 11 ore, bogdan2012 a spus: din cele 3 mentionate de tine mai sus am fost la Larisa decat si nu a fost ce trebuie pentru mine. La fel nici Mary. Aici sunt pe aceeasi unda cu @guy6700, pe mine noul ma atrage intotdeauna. @bogdan2012 Trebuie sa spun că unica de care sunt nemulțumit nu este niciuna din cele două menționate de tine. Ele nu fac figuri si își fac treaba profesionist, fără să mă grăbească. Desigur, gusturile nu se discută. Însa si la Mary si Larysa mergi la sigur, opinia mea.
bogdan2012 Reputație: 97 Postat Martie 15 Oras:ramnicu valcea Oras:ramnicu valcea Postat Martie 15 Acum 16 ore, guy6700 a spus: @bogdan2012 Trebuie sa spun că unica de care sunt nemulțumit nu este niciuna din cele două menționate de tine. Ele nu fac figuri si își fac treaba profesionist, fără să mă grăbească. Desigur, gusturile nu se discută. Însa si la Mary si Larysa mergi la sigur, opinia mea. de acord cu tine si nu le contest profesionalismul. precum am spus, pentru mine nu sunt ce trebuie pentru ca nu se incadreaza in tiparele mele atata tot. Bft! 1
Sase_sase Reputație: 7 Postat Martie 15 Postat Martie 15 Salutare ! Slab rău de tot ce este la momentul ăsta în oraș. Eu sunt în căutare mereu de ceva nou dar se pare ca ceva nou la ora actuală în oraș este fake și dezgustător ! Aveți ceva recomandări ? 🤘🏼
stanciuco16 Reputație: 364 Postat Martie 15 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 15 Acum 4 ore, Sase_sase a spus: Salutare ! Slab rău de tot ce este la momentul ăsta în oraș. Eu sunt în căutare mereu de ceva nou dar se pare ca ceva nou la ora actuală în oraș este fake și dezgustător ! Aveți ceva recomandări ? 🤘🏼 asa e mai mereu in ultimul timp cu esceptia celor cateva de forum 80-90% din cele noi sunt de evitat sau asa zis noi - rebrenduite expirate
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum