reberebeka Reputație: 16 Postat Septembrie 13, 2023 Telefon: 0724133170 Oras:Bucuresti sector 6 Indisponibila Telefon: 0724133170 Oras:Bucuresti sector 6 Indisponibila Postat Septembrie 13, 2023 🌹buna dragilor 🌹0724133170 🌹Ma numesc Rebeca noua in orașul tău 💖 Am 23 de ani . Ma descriu ca fiind o tipa drăguța , sociabilă și foarte atenta la nevoile și cerințele clientului . Pun foarte mare accent pe igiena și discreție , in compania mea nu te vei simțit niciodată grăbit . Ma dedic in ceea ce fac și scopul întâlnirii este ca tu sa pleci cât mai mulțumit . ❌ATENȚIE Nu accept persoane cu bile sau alte accesorii sau in stare de ebrietate❌ . Lucrez pe programări prin whatsapp sau la telefon . Confirmare cu 30 min înainte 😁 🎀Ca servicii 🎀 - oralul protejat/ neprotejat ( in funcție de igienă) - sex normal doar protejat ( exclus fără )❗️ -diferite poziții - sărutări corporale 💕 - poziția 69 , limbuțe👅 -masaj relaxare ( la ora ) - Deep soft ( nu ofer Deep mărimilor mari ) Servici extra 🎀 -COF +50 ( finalizare faciala ) ❌NU practic alte servicii înafara de cele mentolate mai sus ❌ ❌Domni cu vârste 50+❌ ❌Hard sex❌ 🛑 Dacă dorești oral neprotejat am rugămintea ca zona intima sa fie epilata sau cel puțin sa fi tuns (fără par pubian care sa deranjeze ) același lucru ofer și eu la rândul meu . Nu vreau discuții 💕 1
alexxx_123 Reputație: 214 Postat Septembrie 13, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 13, 2023 Halatul? Cat e halatul? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum