AndreeaDream Reputație: 75 Postat Septembrie 15, 2023 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Septembrie 15, 2023 Cine este o obraznică mică și jucăușă !? I am heart baby🤗 💦🔞New in your city 🔞💦 Mă gândesc să vă fac o vizita ce spune-ți ? 😇 🍑Buna ziua , sunt Andreea , am 23 de ani , 1,65 înălțime ,54 de kg , nu am intervenții chirurgicale , doar acid in buze , pirging-uri am îl limba și în buric ! Pentru prima data in orașul vostru !! Rog si ofer seriozitate maximă, discreție , igiena , punctualitate ! 🧡Pentru detalii și programări voi fi disponibila pe WhatsApp , SMS,apeluri. Numărul de telefon este 0761545671 🧡 ‼️Lista de prețuri și servicii‼️ 🔞oral protejat/neptrotejat (depinde de igiena ) 🔞Normal DOAR protejat 🔞mici fantezii (69,diferite poziții , etc ) 🔞masaj de relaxare 🔞anilingus (pasivă) ☺️ 🔞cunilingus 💋 🎁Cadoul meu este 150 de lei finalizarea (30 de minute ) 350 de lei ora (2 finalizări ) 🎁 💦💦💦💦Servicii contra-cost 💦💦💦 💦🔞finalizare corporală 💦🔞-extra 50 💋FK💋-extra 50 💦🔞COF -extra 100💦🔞 💦uro (activă) -extra 50 💦 🔞BDSM🔞 🔞ON🔞 extra 50 ⚠️La toate programările , rog a se confirmare programarea înainte cu 30-60 de minute ( în cazul în care programarea nu se va confirma va fi anulată ) dacă ma anuntați ca intervine ceva îmi puneți scrie si reprogramam programarea !⚠️ ❌⛔️Nu primesc persoane în STARE DE EBRIETATE , cu BILE sau altceva accesorii !!! ❌ Nu primesc persoane sub influența drogurile sau alcoolului !!! ‼️‼️‼️‼️❌❌❌❌ 🧡Vă aștept cu drag ! 🧡 1
Membru Premium aibelito Reputație: 4017 Postat Septembrie 15, 2023 Oras:Mârgu-Tureș Oras:Mârgu-Tureș Membru Premium Postat Septembrie 15, 2023 bucilescelmaifaincur
killerultau Reputație: 97 Postat Septembrie 15, 2023 Oras:Romania Disponibila Oras:Romania Disponibila Postat Septembrie 15, 2023 De cand?😋 1
Clona19952 Reputație: 21 Postat Septembrie 15, 2023 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Postat Septembrie 15, 2023 Ar fii minunaaat 1
AndreeaDream Reputație: 75 Postat Septembrie 15, 2023 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Septembrie 15, 2023 Încă nu știu sigur dar cel mai probabil de mâine sau de luni ❤️cum stați si voi cu programul si eu la fel sa ne sincronizăm cu toții ❤️😜
AndreeaDream Reputație: 75 Postat Septembrie 15, 2023 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Septembrie 15, 2023 ❤️Am găsit locație dragii mei de mâine sunt disponibilă la voi in oraș !!! ❤️ Vă aștept 🍑🔞 1 1
killerultau Reputație: 97 Postat Septembrie 15, 2023 Oras:Romania Disponibila Oras:Romania Disponibila Postat Septembrie 15, 2023 Numai sa nu stai doar in weekend ca atunci nu prea e sincronizare!😁
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 16, 2023 Postat Septembrie 16, 2023 Citeam si eu topicul si ma gandeam ce a ajuns matematica asta. O jumatate de ora = 150 lei x 2 adica o ora = 300 lei. Daca optezi pentru o ora cu 2 finalizari platesti 350 lei. 🤔
andrei003 Reputație: 944 Postat Septembrie 17, 2023 Postat Septembrie 17, 2023 La 15.09.2023 la 15:04, AndreeaDream a spus: ❤️Am găsit locație dragii mei de mâine sunt disponibilă la voi in oraș !!! ❤️ Vă aștept 🍑🔞 Unde e locatia si pana cand te gasim in Alba Iulia?
AndreeaDream Reputație: 75 Postat Septembrie 17, 2023 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Septembrie 17, 2023 Bună dragilor îmi cer scuze ca nu vă pot răspunde la mesaje si la apeluri dar venirea mea la Alba Iulia este amânată un timp , când am să vin în oraș am să anunt ! O zi frumoasă vă doresc !!! ❤️ 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum