alexxxis21 Reputație: 767 Postat Miercuri la 22:10 Oras:Romania Oras:Romania Postat Miercuri la 22:10 Acum 3 minute, Leftereanu a spus: Nu avem nici una care să zici asta da frate, ți-o recomand, are tot tacâmul! Uite,ca să înțelegi mai bine optica lor..i-am oferit blondei 1400RON să vină aici,pentru 6 ore.. Era și ea mulțumită, și eu..pe deasupra și voi,câțiva care doreați să mergeți la ea.. A spus că da..iar cand a ajuns în Severin la următoarea vizită s-a sucit..cel mai probabil ii era greu să mai facă 2 ore și ceva pe drum. Blonda..cu ghilimele,că nu mai e blondă de multă vreme🤣 Ti-am spus eu,că nu mă mai iubește 😅 1
alexxxis21 Reputație: 767 Postat Miercuri la 22:10 Oras:Romania Oras:Romania Postat Miercuri la 22:10 Acum 2 minute, Leftereanu a spus: E rău cu escalele la Reșița, e peste dealuri, ocolișuri 😅...le este peste mână fetelor să se abată de pe drumuri bune Așa este..
Leftereanu Reputație: 304 Postat Miercuri la 22:20 Oras:Resita Disponibila Oras:Resita Disponibila Postat Miercuri la 22:20 Acum 6 minute, alexxxis21 a spus: Uite,ca să înțelegi mai bine optica lor..i-am oferit blondei 1400RON să vină aici,pentru 6 ore.. Era și ea mulțumită, și eu..pe deasupra și voi,câțiva care doreați să mergeți la ea.. A spus că da..iar cand a ajuns în Severin la următoarea vizită s-a sucit..cel mai probabil ii era greu să mai facă 2 ore și ceva pe drum. Blonda..cu ghilimele,că nu mai e blondă de multă vreme🤣 Ti-am spus eu,că nu mă mai iubește 😅 Alții săracii muncesc o lună și câștigă puțin peste 1400, din acei bani unii mai rup 150 și bagă o fisă pe publi24 în speranța că prinde ceva bun 🤣.
Leftereanu Reputație: 304 Postat Miercuri la 22:27 Oras:Resita Disponibila Oras:Resita Disponibila Postat Miercuri la 22:27 Acum 12 minute, alexxxis21 a spus: pentru 6 ore.. Deci tu erai ăla de care nu mai aveam loc la fete 🤣. Am avut norocul de câteva ori să încerc să prind la câte una și când ajungem la destinație îmi spuneau că a venit unul și a făcut rezervare toată noaptea 🤣. Nu glumesc, chiar am pățit 😅. Probabil nu erai tu 😂
alexxxis21 Reputație: 767 Postat Miercuri la 22:31 Oras:Romania Oras:Romania Postat Miercuri la 22:31 Acum 2 minute, Leftereanu a spus: Deci tu erai ăla de care nu mai aveam loc la fete 🤣. Am avut norocul de câteva ori să încerc să prind la câte una și când ajungem la destinație îmi spuneau că a venit unul și a făcut rezervare toată noaptea 🤣. Nu glumesc, chiar am pățit 😅. Probabil nu erai tu 😂 Nu..doar la ea am aplicat-o așa.. Și maximum 4 ore.. A mai fost Anayss la Timișoara, dar nu mai mult de 2 ore😉 Și nicidecum ele nu lucrează noaptea.. 1
alexxxis21 Reputație: 767 Postat Miercuri la 22:35 Oras:Romania Oras:Romania Postat Miercuri la 22:35 Acum 12 minute, Leftereanu a spus: Alții săracii muncesc o lună și câștigă puțin peste 1400, din acei bani unii mai rup 150 și bagă o fisă pe publi24 în speranța că prinde ceva bun 🤣. Este corect..făceam și eu un efort,că nu sunt milionar 🤣 Dacă scazi 500 drumul până la Severin..sună bine 900/6 ore! Ți-am spus,era bine pentru toată lumea..dar e departe Reșița, ce să-i faci?!🤣 1
Leftereanu Reputație: 304 Postat Miercuri la 22:36 Oras:Resita Disponibila Oras:Resita Disponibila Postat Miercuri la 22:36 Acum 3 minute, alexxxis21 a spus: Nu..doar la ea am aplicat-o așa.. Și maximum 4 ore.. A mai fost Anayss la Timișoara, dar nu mai mult de 2 ore😉 Și nicidecum ele nu lucrează noaptea.. Ai baterii bune, pistolul ia foc ... 😈
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum