Sari la conținut

Discutii Generale Caras-Severin

Postări Recomandate

Reputație: 51
  • Oras:Reșița
  • Oras:Reșița
Postat
Acum 1 oră, Leftereanu a spus:

Eu aș scrie...dar despre cine să scriu, nu vezi că sunt numai hahalere la Reșița? Eu nu mai risc să merg la ele. Majoritatea arată vai mama lor, să nu mai vorbesc de caracterul lor jegos. Multe din ele practică totul neprotejat.

Total deacord! Unde mai pui că jumătate de oră la ele înseamnă 10 minute și oră are maxim 30 de minute. Decât să arunc banii pe geam mai bine ies la o votcă cu prietenii sau dacă chiar am chef de dat la buci îmi fac drum pri Timișoara sau alte orașe cu tipe mai faine.

• Like 2
  • Membru Premium
Reputație: 732
  • Oras:Resita
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 1 oră, Cavaciu a spus:

Total deacord! Unde mai pui că jumătate de oră la ele înseamnă 10 minute și oră are maxim 30 de minute. Decât să arunc banii pe geam mai bine ies la o votcă cu prietenii sau dacă chiar am chef de dat la buci îmi fac drum pri Timișoara sau alte orașe cu tipe mai faine.

Și eu procedez la fel, mai bine merg până la Timișoara, ai ce să alegi. La noi nici măcar una de doamne ajută care să arate bine și de treabă. Găsești ori sa fie de treabă dar nu corespunde fizic sau arată bine dar nu e de treabă. Bineînțeles sunt altele care sunt urâte cu spume și mai au și fițe.

Păi am fost acum vreo 2 luni la una, monstru frate 🤮, mai cerea și 200 pe finalizare, cât tupeu. Nu am rămas, nici dacă mă plătea ea pe mine.

• Membru Premium
Reputație: 2758
  • Oras:view
Postat
Acum 3 ore, Leftereanu a spus:

merg până la Timișoara,

Eeeei, până ajung la Timișoara îmi trece cheful de futut, mi se face chef de băut 😅

• Haha 2

Nu există femei urâte, doar alcool insuficient! 😉

• Membru Premium
Postat
Acum 4 ore, Leftereanu a spus:

Păi am fost acum vreo 2 luni la una, monstru frate 🤮, mai cerea și 200 pe finalizare, cât tupeu. Nu am rămas, nici dacă mă plătea ea pe mine.

Păi și n-ai zis nimic 🤨

• Membru Premium
Postat
Acum 8 ore, Leftereanu a spus:

Eu aș scrie...dar despre cine să scriu, nu vezi că sunt numai hahalere la Reșița? Eu nu mai risc să merg la ele. Majoritatea arată vai mama lor, să nu mai vorbesc de caracterul lor jegos. Multe din ele practică totul neprotejat.

Pe la Baby n-ai încercat? Văd că este prin Reșița.

• Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 20 ore, Beticul a spus:

Păi și n-ai zis nimic 🤨

Păi a fost din aia cu multe numere de telefon, poze false, multe anunțuri. Cui să scriu că și-a pierdut urma imediat 🤷‍♂️. A vorbit frumos la telefon, a fost promițătoare dar când am ajuns la ea... chiar dacă nu am rămas tot îmi pare rău că am făcut un drum. 

• Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 20 ore, Beticul a spus:

Pe la Baby n-ai încercat? Văd că este prin Reșița.

Care?

• Membru Premium
Reputație: 626
  • Oras:Downtown
Postat
La 08.05.2026 la 18:32, Beticul a spus:

Pe bune, chiar am rămas singurul care mai scrie aici? 

Vorba lui Lefte, despre cine sa si mai scrii? De la inceputul lunii trecute pana acum (jumate din Mai) 2 iesiri cred ca am avut. Prima mi-a propus lucruri indecente de NN sau AN (nu mai tin minte exact) iar cealalta a fost foarte rapida toata interactiunea noastra mers - futut - terminat - plecat. 

Povestea pe scurt: am dat din buci putin cu pofta mai mare si aia a fost, nimic de reprosat cu preturi standard. Din pacate nu mai am numarul / anuntul salvat la niciuna si nici n-am avut disponibilitatea in ultiama vreme sa urmaresc activitatea din oras ul nostru dar in momentul de fata nu se afla niciuna.

• Like 1
  • Trist 1
  • Membru Premium
Postat

@NipSpawNK, treaba aia cu pozele, cică nu este permis de regulament, așa că până la noi ordine, stăm așa. Am întrebat-o și pe @cleopatra01, dar încă aștept răspunsul ei. 😉

• Membru Premium
Postat
Acum 2 minute, Beticul a spus:

@NipSpawNK, treaba aia cu pozele, cică nu este permis de regulament, așa că până la noi ordine, stăm așa. Am întrebat-o și pe @cleopatra01, dar încă aștept răspunsul ei. 😉

Nu inteleg la ce te referi.

Nu este permis sa incarci pozele precum in exemplul in care mi-ai dat tag sau nu este permis sa le atasezi asa ?

ex: https://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20260428/1619/d702df00ad60eefbf274ac78918ffd07.webp

• Membru Premium
Postat
Acum 26 minute, NipSpawNK a spus:

Nu inteleg la ce te referi.

Nu este permis sa incarci pozele precum in exemplul in care mi-ai dat tag sau nu este permis sa le atasezi asa ?

ex: https://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20260428/1619/d702df00ad60eefbf274ac78918ffd07.webp

Nu este voie nici cum 😔

• Trist 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.