Sari la conținut

Naty ! New here 0723997190

Vizitator

Postări Recomandate

Postat
14 hours ago, josephseed said:

Sa inteleg ca ai revenit si clientul indragostit a devenit partener in servicii de cuplu? Cel putin asa spune tovarasul Telegram.

Ori asta ori numarul a fost transferat unei alte prestatoare pe care bineinteles nu o cunosti

Chiar ieri i-am scris pe telegram daca e in cluj, si nu ca ea nu a fost, deci este,teoretic, o alta fata pe care natalia logic ca nu o cunoaste.

Fata aia de pe telegram sau cine o fi raspuns la mesajul meu avea dume "hai la noi, ca eu caut pula, iubitulului meu ii place sa ma imparta..." niste vrajeli... puternice :) Asa ca aveti grija la acel numar! :*

Postat
On 11/3/2023 at 2:52 PM, sampelean said:

Chiar ieri i-am scris pe telegram daca e in cluj, si nu ca ea nu a fost, deci este,teoretic, o alta fata pe care natalia logic ca nu o cunoaste.

Fata aia de pe telegram sau cine o fi raspuns la mesajul meu avea dume "hai la noi, ca eu caut pula, iubitulului meu ii place sa ma imparta..." niste vrajeli... puternice :) Asa ca aveti grija la acel numar! :*

Confirm ce zice colegul, i-am scriu și eu azi și același scenariu mi l-a servit. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...