sampelean Reputație: 101 Postat Noiembrie 3, 2023 Postat Noiembrie 3, 2023 14 hours ago, josephseed said: Sa inteleg ca ai revenit si clientul indragostit a devenit partener in servicii de cuplu? Cel putin asa spune tovarasul Telegram. Ori asta ori numarul a fost transferat unei alte prestatoare pe care bineinteles nu o cunosti Chiar ieri i-am scris pe telegram daca e in cluj, si nu ca ea nu a fost, deci este,teoretic, o alta fata pe care natalia logic ca nu o cunoaste. Fata aia de pe telegram sau cine o fi raspuns la mesajul meu avea dume "hai la noi, ca eu caut pula, iubitulului meu ii place sa ma imparta..." niste vrajeli... puternice Asa ca aveti grija la acel numar!
alintosc Reputație: 4 Postat Noiembrie 5, 2023 Postat Noiembrie 5, 2023 On 11/3/2023 at 2:52 PM, sampelean said: Chiar ieri i-am scris pe telegram daca e in cluj, si nu ca ea nu a fost, deci este,teoretic, o alta fata pe care natalia logic ca nu o cunoaste. Fata aia de pe telegram sau cine o fi raspuns la mesajul meu avea dume "hai la noi, ca eu caut pula, iubitulului meu ii place sa ma imparta..." niste vrajeli... puternice Asa ca aveti grija la acel numar! Confirm ce zice colegul, i-am scriu și eu azi și același scenariu mi l-a servit.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum