nobodyhere Reputație: 2 Postat Septembrie 17, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 17, 2023 A fost cineva ? Zice ca face oral si normal 100 finalizarea 200 ora. Nu reusesc sa gasesc alt topic pe nr asta.
Membru Premium Criticul Reputație: 5239 Postat Septembrie 17, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Septembrie 17, 2023 0736062017 formatul corect pentru căutări. Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Membru Premium Criticul Reputație: 5239 Postat Septembrie 17, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Septembrie 17, 2023 La statistics apare că e de evitat Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Membru Premium Criticul Reputație: 5239 Postat Septembrie 17, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Septembrie 17, 2023 Acum 4 minute, nobodyhere a spus: A fost cineva ? Zice ca face oral si normal 100 finalizarea 200 ora. Nu reusesc sa gasesc alt topic pe nr asta. De ce ai deschis în secțiunea asta???? Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Membru Premium Criticul Reputație: 5239 Postat Septembrie 17, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Septembrie 17, 2023 Doi ani și jumătate de forum, ZERO CONTRIBUȚIE și uite cum și unde deschide topic... https://nimfomane.com/forum/profile/320766-nobodyhere/ Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
nobodyhere Reputație: 2 Postat Septembrie 17, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 17, 2023 Acum 2 minute, Criticul a spus: Doi ani și jumătate de forum, ZERO CONTRIBUȚIE și uite cum și unde deschide topic... https://nimfomane.com/forum/profile/320766-nobodyhere/ Da, frate, am vazut ulterior. Nu am stat nici eu zilnic pe forum, chiar rar l-am folosit. Mai exact, atunci cand nu reuseam sa gaesc ceva. Am greșit-o acum, ce plm sa fac.. 1
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2826 Postat Septembrie 17, 2023 Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Membru Premium Postat Septembrie 17, 2023 Acum 20 minute, nobodyhere a spus: Da, frate, am vazut ulterior. Nu am stat nici eu zilnic pe forum, chiar rar l-am folosit. Mai exact, atunci cand nu reuseam sa gaesc ceva. Am greșit-o acum, ce plm sa fac.. Greșeala recunoscută ... e pe jumătate iertată!
Membru Premium Criticul Reputație: 5239 Postat Septembrie 17, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Septembrie 17, 2023 Doar dacă scrie recenzii la fetele vizitate... 1 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2826 Postat Septembrie 17, 2023 Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Membru Premium Postat Septembrie 17, 2023 Acum 25 minute, Criticul a spus: Doar dacă scrie recenzii la fetele vizitate... Corect!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum