Sari la conținut

Masaj in confortul casei tale/ Relaxing massage ( o finalizare e inclusa)

WeebFan

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:București
  • Oras:București

Daca tot ați fost la ea, se pun totuși niște întrebări utile pentru forumisti

1.Are locație ?

2. Tarife actuale ?

3. Are anunț activ ?

4. Alte detalii utile ?

Mulțumesc ☺️😉😋

Link spre comentariu
La 02.10.2024 la 15:30, derwall a spus:

Daca tot ați fost la ea, se pun totuși niște întrebări utile pentru forumisti

1.Are locație ?

2. Tarife actuale ?

3. Are anunț activ ?

4. Alte detalii utile ?

Mulțumesc ☺️😉😋

Are anunț activ. Prețul este 300 lei. Nu are locație. Eu o recomand cu încredere.

Link spre comentariu
  • Oras:anywhere

M-am intalnit si eu cu ea, este o tipa pe la 40 de ani asa, nu este genul sa intorci capul dupa ea pe strada. Este foarte de treaba in schimb si face un masaj destul de bun, happy-end la sfarsit, permite atingeri in limita bunului simt.

Daca ii scrii pe WA iti va trimite si cateva poze, in general foloseste mesaje audio, are o voce foarte suava.

Nu are locatie, eu m-am intalnit cu ea undeva prin nordul Bucurestiului la o locatie inchiriata de pe booking.

Cadoul este 300 lei pt o ora, la mine cred ca a durat mai aprope o ora jumate cu totul, nu s-a grabit si nu a cerut bani in plus. Daca nu aveti locatie sau nu vreti sa vina la voi acasa mai puneti in plus si costul de inchiriere.

• Like 1
Link spre comentariu
Reputație: 1103

https://www.olx.ro/d/oferta/masaj-in-confortul-casei-tale-relaxing-massage-at-home-IDh1xGu.html

+40754224665

Descriere

*** Masaj de relaxare in confortul casei tale / hotel

Sunt o terapeuta cu o frumoasa experienta in a oferi masaje de relaxare de inalta calitate. Relaxarea ce apare in timpul masajului face mintea sa fie atenta in acel moment prezent si astfel tu uiti de problemele ce iti apasa sufletul pe parcursul masajului. Aceasta experienta iti va incanta toate simturile si te va face sa te simti ca intr-o lume feerica.

Preturi:
** masaj de relaxare 300 lei (60 min) ** masaj de relaxare 600 lei (120 min) ** pachet masaj de relaxare & vindecare energetica 450 lei (60 min masaj & 30 min vindecare energetica)
Locatie: in confortul casei tale / hotel (eu nu am locatia mea)
Zone deservite: Bucuresti si zonele apropiate (in limita a 30 de minute de mers cu masina).

Datorita numarului foarte mare de solicitari, va rog cu mult drag sa imi scrieti pe Whatsapp.

Va doresc sa aveti o zi splendida! **
** Daca am mai comunicat in trecut sau acum este prima data cand vorbim si aveti limbaj vulgar ori doriti sex si aveti alte cerinte decat cele descrise in anunt, e foarte posibil sa fiti trecut pe propriul meu black list si e posibil sa nu raspund.

07******65

** Veti gasi aceeasi descriere pe Olx la utilizatorul Bella Maya. Nu sunt eu cu acel cont. Ea mi-a copiat anuntul si il foloseste in descrierea ei. **

ENGLISH
*** Massage in the comfort of your home / hotel

I am a massage therapist with great experience in offering high quality relaxing massage. During the massage you will experience a feeling of absolut abandonment and relaxation. In this manner, you will free yourself from the worries and problems which are making you fell so tight. This blissful experience will keep your mind fully in the present moment and all your senses will be hightened and enriched with this beautiful and wonderful experience. Prices:
** relaxing massage 300 lei (60 min) ** relaxing massage 600 lei (120 min) ** relaxing massage & energetic healing 450 lei (60 min massage & 30 min healing)
Location: your home/ your hotel room (I don't have my location) Served area: Bucharest and very close areas (30 minutes by car)

Due to high number of requests, I kindly ask you to use Whatsapp for communication.
Looking forward to meet you and offer you a wonderful relaxing experience! Wish you a lovely day!

** You will find the same description on Olx with the name Bella Maya. It is not me. She just copied my description.
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
1 oră în urmă, gayhomofag a spus:

M-am intalnit si eu cu ea, este o tipa pe la 40 de ani asa, nu este genul sa intorci capul dupa ea pe strada. Este foarte de treaba in schimb si face un masaj destul de bun, happy-end la sfarsit, permite atingeri in limita bunului simt.

Daca ii scrii pe WA iti va trimite si cateva poze, in general foloseste mesaje audio, are o voce foarte suava.

Nu are locatie, eu m-am intalnit cu ea undeva prin nordul Bucurestiului la o locatie inchiriata de pe booking.

Cadoul este 300 lei pt o ora, la mine cred ca a durat mai aprope o ora jumate cu totul, nu s-a grabit si nu a cerut bani in plus. Daca nu aveti locatie sau nu vreti sa vina la voi acasa mai puneti in plus si costul de inchiriere.

Se poate si mai mult? Pozele care le trimite sunt reale? Ms

Link spre comentariu
Acum 12 minute, hotzu2014 a spus:

Se poate si mai mult? Pozele care le trimite sunt reale? Ms

Pozele pe care ti le trimite sunt reale, mie mi-a trimis una cu ea imbracata si una dezbracata. Poza de la profil pe WA nu e reala.

Legat de permisivitate eu nu am incercat, poti sa intrebi. Dupa cum am simtit-o eu, la prima intalnire cred ca mai greu sa o convingi dar daca te intalnesti cu ea de mai multe ori nu as exclude total sa nu permita si ceva mai mult.

• Like 1
Link spre comentariu
On 10/25/2024 at 6:06 PM, toxiq said:

https://www.olx.ro/d/oferta/masaj-in-confortul-casei-tale-relaxing-massage-at-home-IDh1xGu.html

+40754224665

Descriere

*** Relaxation massage in the comfort of your home / hotel.

I am a therapist with a great experience in offering high quality relaxation massages. The relaxation that occurs during the massage makes the mind attentive in that present moment and thus you forget about the problems that press your soul during the massage. This experience will enchant all your senses and make you feel like you are in a magical world.

Prices:
** relaxation massage 300 lei (60 min) ** relaxation massage 600 lei (120 min) ** relaxation massage & energy healing package 450 lei (60 min massage & 30 min energy healing)
Location: in the comfort of your home yours / hotel (I don't have my own location)
Areas served: Bucharest and nearby areas (within 30 minutes by car).

Due to the very large number of requests, please write to me on Whatsapp.

I wish you a splendid day! **
** If we have communicated in the past or now is the first time we are talking and you have vulgar language or you want sex and you have other requirements than those described in the ad, it is very possible that you will be put on my own black list and it is possible that you will not i answer

07******65

** You will find the same description on Olx by the user Bella Maya. It's not me with that account. She copied my ad and uses it in her description. **

ENGLISH
*** Massage in the comfort of your home / hotel

I am a massage therapist with great experience in offering high quality relaxing massage. During the massage you will experience a feeling of absolute abandonment and relaxation. In this way, you will free yourself from the worries and problems which are making you feel so tight. This blissful experience will keep your mind fully in the present moment and all your senses will be heightened and enriched with this beautiful and wonderful experience. Prices:
** relaxing massage 300 lei (60 min) ** relaxing massage 600 lei (120 min) ** relaxing massage & energetic healing 450 lei (60 min massage & 30 min healing)
Location: your home/ your hotel room (I don't have my location) Served area: Bucharest and very close areas (30 minutes by car)

Due to high number of requests, I kindly ask you to use Whatsapp for communication.
Looking forward to meeting you and offering you a wonderful relaxing experience! Wish you a lovely day!

** You will find the same description on Olx with the name Bella Maya. It is not me. She just copied my description.

Se pare că ați creat o experiență de serviciu foarte profesională și liniștitoare, cu adevărat concentrată pe relaxare și bunăstare. Este regretabil că cineva v-a copiat anunțul, este clar că v-ați gândit să creați ceva unic. Sperăm că clienții recunosc autenticitatea abordării tale și ajung la canalele potrivite.

Link spre comentariu
Reputație: 1103
22 hours ago, Oliverleo said:

Se pare că ați creat o experiență de serviciu foarte profesională și liniștitoare, cu adevărat concentrată pe relaxare și bunăstare. Este regretabil că cineva v-a copiat anunțul, este clar că v-ați gândit să creați ceva unic. Sperăm că clienții recunosc autenticitatea abordării tale și ajung la canalele potrivite.

vezi ca ai gresit adresantul, concentreza te

Link spre comentariu

On 10/31/2024 at 9:36 PM, toxiq said:

see that you have mistaken the addressee, concentrate

Hopa, arată rău că mi-am încrucișat firele pe aia. Apreciez atenția și mă voi asigura că voi verifica din nou data viitoare. Mulțumesc că m-ai anunțat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...