Sari la conținut

Debora 0730681249

Postări Recomandate

• Oras:Bucharest
Postat

Salutare camarazi

Tocmai ce m am intors de la aceasta domnisoara, o dulceata de femeie pe care as lua o de nevasta. Puteti observa si in recenziile mele anterioare ca nu dau prea multe detalii, doar va dau de inteles daca e de mers sau nu, iar miss debora e de luat acasa!

locatie la obor, greu cu parcarea, dar se gasesc variante. Apt nu este unul de lux, dar vrea sa se mute din ce am inteles.

activa pasiva, jucarie undeva la 15-16 dar stie s o foloseasca, igiena perfecta. Putin acid in buze de bun gust, sanii mari si frumosi si un zambet de inger :)).

din pacate domnisoara nu ofera FK, poate sa finalizeze si e deschisa la mai orice pozitie/fantezie (in limita bunului simt)

250 fin dar am lasat 300 ca merita din plin. Debora, am o presimtire ca maine iti scriu sa ne vedem ca nu stiu cat rezist pana la urmatoarea intalnire. Iti multumesc pentru aceasta seara petrecuta impreuna, clar una dintre cele mai bune experiente cu o fata trans de pana acum. Te pupacesc dulce❤️

• Like 2
  • cleopatra01 a schimbat titlul în Debora 0730681249
Postat
20 minutes ago, vasilegheorghita00769 said:

Salutare camarazi

Tocmai ce m am intors de la aceasta domnisoara, o dulceata de femeie pe care as lua o de nevasta. Puteti observa si in recenziile mele anterioare ca nu dau prea multe detalii, doar va dau de inteles daca e de mers sau nu, iar miss debora e de luat acasa!

locatie la obor, greu cu parcarea, dar se gasesc variante. Apt nu este unul de lux, dar vrea sa se mute din ce am inteles.

activa pasiva, jucarie undeva la 15-16 dar stie s o foloseasca, igiena perfecta. Putin acid in buze de bun gust, sanii mari si frumosi si un zambet de inger :)).

din pacate domnisoara nu ofera FK, dar e deschisa la mai orice pozitie/fantezie (in limita bunului simt)

250 fin dar am lasat 300 ca merita din plin. Debora, am o presimtire ca maine iti scriu sa ne vedem ca nu stiu cat rezist pana la urmatoarea intalnire. Iti multumesc pentru aceasta seara petrecuta impreuna, clar una dintre cele mai bune experiente cu o fata trans de pana acum. Te pupacesc dulce❤️

• Oras:Bucuresti
Postat

Buna tuturor,

In sfarsit am reusit sa ajung s-o cunosc pe Debora, a durat cateva zile pana sa ajung sa dau de ea, cand am ajuns s-o cunosc mi-am dat seama ca acest lucru se petrece, deoarece prefera sa fie pregatita si intr-un vibe bun ca sa primeasca pe cineva, deoarece se respecta atat pe ea cat si pe client.

Este exact cea din poze, poate chiar mai frumoasa, uneori pozele nu determina exact ca si in realitate persoana, dar este intr-adevar reala. Dupa cum s-a spus si mai sus, este placuta, deschisa si ofera o atmosfera relaxanta, te face sa te simti bine. Locatia este curata si ingrijita, zona semi-centrala.

O recomand cu drag si pot spune ca a fost prima vizita, dar cu certitudine nu va ramane ultima si fac tot posibilul sa ajung cat mai des sa o revad. 😍

• Telefon: https://onlyfans.com/?ref=145409116
  • Telefon: https://onlyfans.com/?ref=145409116
Postat
La 03.10.2023 la 22:48, catalin2015 a spus:

Se pare ca ai avut dreptate, e chiar ok, e simpatica.

Are dreptate. Cred ca o stiu de aproximativ doi ani de zile , are pagina de onlyfans. Chiar e superba 😊

Postat
Acum 20 ore, OFllmodels a spus:

Are dreptate. Cred ca o stiu de aproximativ doi ani de zile , are pagina de onlyfans. Chiar e superba 😊

Cum are numele pe OF? 

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

A mai fost cineva la ea? Are locația în București? 

• Oras:Dark Side
  • Oras:Dark Side
Postat
Acum 7 ore, Kilian a spus:

A mai fost cineva la ea? Are locația în București? 

Cum adica daca are locatie ?

Postat

Am vizitat o pe Debora. Atitudinea ei este pro client. Frumusica foc si cu un corp misto. Locatia Obor. 

250 de lei bine investiti! Merita vizitata!

Postat

Nu am decat un singur cuvant de spus: wow. Am reintalnit-o pe fata aceasta dupa ceva timp, nu am reusit sa dau usor de ea, dar in cele din urma am facut o programare. Am mentionat ca as reveni si nu am regretat nici de aceasta data. M-a surprins si de aceasta data cu faptul ca este frumoasa, pozele sunt reale, insa este chiar mult mai frumoasa in realitate. Comportament profesional, am purtat si o mica conversatie ulterior, o atmosfera placuta, te face sa te simti lejer si relaxat. O recomand de nenumarate ori, am devenit deja client fidel.

• Like 1
Postat

Salut tuturor, revin dupa o placuta experienta alaturi de Debora, este reala, o experienta neasteptata fata de ce gasim zilele acestea din categoria transexualelor. Debora este feminina, miniona si cu un caracter dulce, dar care stie exact ce are de facut in dormitor. Las la aprecierea voastra, eu nu pot spune decat ca o recomand si o voi mai contacta cat de curand. 

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/trans-debora/f582h9f88f7g7111d61ig7h8g6g53h1f.html

Postat
Acum 1 oră, zabielo a spus:

Este si activa? Cam ce dotare are? 🤔

Da, este activa. Dotarea este medie.

• Like 1
Postat
La 09.09.2024 la 0:48, mibas1970 a spus:

Nu am mai gasit anuntul Deborei. Mai este in Bucuresti? As trece azi pe la ea.

Am inteles ca momentan nu lucreaza, dar o sa revina curand.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...