vasilegheorghita00769 Reputație: 13 Postat Septembrie 21, 2023 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Septembrie 21, 2023 Salutare camarazi Tocmai ce m am intors de la aceasta domnisoara, o dulceata de femeie pe care as lua o de nevasta. Puteti observa si in recenziile mele anterioare ca nu dau prea multe detalii, doar va dau de inteles daca e de mers sau nu, iar miss debora e de luat acasa! locatie la obor, greu cu parcarea, dar se gasesc variante. Apt nu este unul de lux, dar vrea sa se mute din ce am inteles. activa pasiva, jucarie undeva la 15-16 dar stie s o foloseasca, igiena perfecta. Putin acid in buze de bun gust, sanii mari si frumosi si un zambet de inger :)). din pacate domnisoara nu ofera FK, poate sa finalizeze si e deschisa la mai orice pozitie/fantezie (in limita bunului simt) 250 fin dar am lasat 300 ca merita din plin. Debora, am o presimtire ca maine iti scriu sa ne vedem ca nu stiu cat rezist pana la urmatoarea intalnire. Iti multumesc pentru aceasta seara petrecuta impreuna, clar una dintre cele mai bune experiente cu o fata trans de pana acum. Te pupacesc dulce❤️ 2
vasilegheorghita00769 Reputație: 13 Postat Septembrie 21, 2023 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Septembrie 21, 2023 https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/trans-debora/f582h9f88f7g7111d61ig7h8g6g53h1f.html
vasilegheorghita00769 Reputație: 13 Postat Septembrie 21, 2023 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Septembrie 21, 2023 20 minutes ago, vasilegheorghita00769 said: Salutare camarazi Tocmai ce m am intors de la aceasta domnisoara, o dulceata de femeie pe care as lua o de nevasta. Puteti observa si in recenziile mele anterioare ca nu dau prea multe detalii, doar va dau de inteles daca e de mers sau nu, iar miss debora e de luat acasa! locatie la obor, greu cu parcarea, dar se gasesc variante. Apt nu este unul de lux, dar vrea sa se mute din ce am inteles. activa pasiva, jucarie undeva la 15-16 dar stie s o foloseasca, igiena perfecta. Putin acid in buze de bun gust, sanii mari si frumosi si un zambet de inger :)). din pacate domnisoara nu ofera FK, dar e deschisa la mai orice pozitie/fantezie (in limita bunului simt) 250 fin dar am lasat 300 ca merita din plin. Debora, am o presimtire ca maine iti scriu sa ne vedem ca nu stiu cat rezist pana la urmatoarea intalnire. Iti multumesc pentru aceasta seara petrecuta impreuna, clar una dintre cele mai bune experiente cu o fata trans de pana acum. Te pupacesc dulce❤️
catalin2015 Reputație: 1730 Postat Septembrie 23, 2023 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Postat Septembrie 23, 2023 Esti sigur de treaba asta ? La prima vedere nu pare asa.
catalin2015 Reputație: 1730 Postat Octombrie 3, 2023 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Postat Octombrie 3, 2023 Se pare ca ai avut dreptate, e chiar ok, e simpatica. 1
khaledor Reputație: 1 Postat Octombrie 15, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 15, 2023 Buna tuturor, In sfarsit am reusit sa ajung s-o cunosc pe Debora, a durat cateva zile pana sa ajung sa dau de ea, cand am ajuns s-o cunosc mi-am dat seama ca acest lucru se petrece, deoarece prefera sa fie pregatita si intr-un vibe bun ca sa primeasca pe cineva, deoarece se respecta atat pe ea cat si pe client. Este exact cea din poze, poate chiar mai frumoasa, uneori pozele nu determina exact ca si in realitate persoana, dar este intr-adevar reala. Dupa cum s-a spus si mai sus, este placuta, deschisa si ofera o atmosfera relaxanta, te face sa te simti bine. Locatia este curata si ingrijita, zona semi-centrala. O recomand cu drag si pot spune ca a fost prima vizita, dar cu certitudine nu va ramane ultima si fac tot posibilul sa ajung cat mai des sa o revad. 😍
OFllmodels Reputație: 3736 Postat Octombrie 16, 2023 Telefon: https://onlyfans.com/?ref=145409116 Telefon: https://onlyfans.com/?ref=145409116 Postat Octombrie 16, 2023 La 03.10.2023 la 22:48, catalin2015 a spus: Se pare ca ai avut dreptate, e chiar ok, e simpatica. Are dreptate. Cred ca o stiu de aproximativ doi ani de zile , are pagina de onlyfans. Chiar e superba 😊
zabielo Reputație: 214 Postat Octombrie 17, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 17, 2023 Acum 20 ore, OFllmodels a spus: Are dreptate. Cred ca o stiu de aproximativ doi ani de zile , are pagina de onlyfans. Chiar e superba 😊 Cum are numele pe OF?
Kilian Reputație: 0 Postat Octombrie 22, 2023 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 22, 2023 A mai fost cineva la ea? Are locația în București?
catalin2015 Reputație: 1730 Postat Octombrie 22, 2023 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Postat Octombrie 22, 2023 Acum 7 ore, Kilian a spus: A mai fost cineva la ea? Are locația în București? Cum adica daca are locatie ?
lomeo_ Reputație: 2 Postat Octombrie 23, 2023 Postat Octombrie 23, 2023 Am vizitat o pe Debora. Atitudinea ei este pro client. Frumusica foc si cu un corp misto. Locatia Obor. 250 de lei bine investiti! Merita vizitata!
khaledor Reputație: 1 Postat Martie 1, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 1, 2024 Nu am decat un singur cuvant de spus: wow. Am reintalnit-o pe fata aceasta dupa ceva timp, nu am reusit sa dau usor de ea, dar in cele din urma am facut o programare. Am mentionat ca as reveni si nu am regretat nici de aceasta data. M-a surprins si de aceasta data cu faptul ca este frumoasa, pozele sunt reale, insa este chiar mult mai frumoasa in realitate. Comportament profesional, am purtat si o mica conversatie ulterior, o atmosfera placuta, te face sa te simti lejer si relaxat. O recomand de nenumarate ori, am devenit deja client fidel. 1
zabielo Reputație: 214 Postat Martie 2, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 2, 2024 In ce oras? Si ce servicii ofera? O are mare? 😊
lococontigo Reputație: 1 Postat August 28, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 28, 2024 Salut tuturor, revin dupa o placuta experienta alaturi de Debora, este reala, o experienta neasteptata fata de ce gasim zilele acestea din categoria transexualelor. Debora este feminina, miniona si cu un caracter dulce, dar care stie exact ce are de facut in dormitor. Las la aprecierea voastra, eu nu pot spune decat ca o recomand si o voi mai contacta cat de curand. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/trans-debora/f582h9f88f7g7111d61ig7h8g6g53h1f.html
zabielo Reputație: 214 Postat August 28, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 28, 2024 Este si activa? Cam ce dotare are? 🤔
lococontigo Reputație: 1 Postat August 28, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 28, 2024 Acum 1 oră, zabielo a spus: Este si activa? Cam ce dotare are? 🤔 Da, este activa. Dotarea este medie. 1
mibas1970 Reputație: -1 Postat Septembrie 8, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 8, 2024 Nu am mai gasit anuntul Deborei. Mai este in Bucuresti? As trece azi pe la ea.
lococontigo Reputație: 1 Postat Noiembrie 2, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 2, 2024 La 09.09.2024 la 0:48, mibas1970 a spus: Nu am mai gasit anuntul Deborei. Mai este in Bucuresti? As trece azi pe la ea. Am inteles ca momentan nu lucreaza, dar o sa revina curand.
Darkkkk Reputație: 218 Postat Iulie 19 Oras:World Oras:World Postat Iulie 19 Mai nou se intituleaza TS Kylie https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/ts-kylie-love-xx-top-trans/e65i18g753467hh011g05053h4g6fhe3.html
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum