tefutingura Reputație: 2 Postat Septembrie 26, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Septembrie 26, 2023 ⛔️⛔️⛔️ANUNȚ IMPORTANT ⛔️⛔️ Acest bulangiu care se crede femeie de fapt este un baiat cu paru lung nu are operatii inafara de nas dar restu este scandura nu are silicoane sau alte chestii, drogheza clienții sa le fure datele personale si sai șantajeze. Face video pe ascuns si multe prosti ca sa fac bani pe spatele vostru. Prin asta am trecut. Las aici link-ul anunțului. Dati mai departe. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/natalia-ts/4hidg92he4gg7d76d04d59hf4g762807.html 1
gandacu23 Reputație: 26 Postat Septembrie 26, 2023 Postat Septembrie 26, 2023 Acum 5 minute, tefutingura a spus: ⛔️⛔️⛔️ANUNȚ IMPORTANT ⛔️⛔️ Acest bulangiu care se crede femeie de fapt este un baiat cu paru lung nu are operatii inafara de nas dar restu este scandura nu are silicoane sau alte chestii, drogheza clienții sa le fure datele personale si sai șantajeze. Face video pe ascuns si multe prosti ca sa fac bani pe spatele vostru. Prin asta am trecut. Las aici link-ul anunțului. Dati mai departe. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/natalia-ts/4hidg92he4gg7d76d04d59hf4g762807.html Daca te a drogat si te a filmat in timpul actului sexual fara acordul tau + santaj si stii cine e poti sa il bagi la puscarie de la 10 ani in sus, daca e adevarat ce ai spus. Daca nu te ai drogat si tu si ai avut halucinatii cu ce sa intamplat treaba e de dat la politie nu aici 1
tomushh Reputație: 164 Postat Septembrie 26, 2023 Oras:Secret Oras:Secret Postat Septembrie 26, 2023 😄si uite asa isi face veacu si nu i se intampla nimic
tefutingura Reputație: 2 Postat Septembrie 26, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Septembrie 26, 2023 Acum 1 minut, tomushh a spus: 😄si uite asa isi face veacu si nu i se intampla nimic Vai de capu lui de bulangiu 1
Claudiu009 Reputație: 1 Postat Septembrie 26, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Septembrie 26, 2023 Pot confirma ca acest " trans" daca asa se poate denumii nu are o igiena personala adecvată, si daca i se da 100 de lei in plus face si neprotejat. Cea mai proasta experienta care am avuto 1
chivas87 Reputație: 1 Postat Octombrie 10, 2023 Postat Octombrie 10, 2023 Acum are anunț pe Satu Mare 1
coldasice24 Reputație: 13 Postat Decembrie 14, 2024 Oras:Bihor Oras:Bihor Postat Decembrie 14, 2024 A mai fost la ea cineva mai recent? Acum e la Oradea
SPM37 Reputație: 3 Postat Decembrie 14, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 14, 2024 No, eu am fost la ea, nu stiu ce experimenta ai avut tu, dar cu mine a fost okay, tin sa zic ca este super feminina si are si silicoane. Nu am obsevat nimic ciudat sa umble in buzunare sau sa incerce sa ma drogheze.
coldasice24 Reputație: 13 Postat Decembrie 16, 2024 Oras:Bihor Oras:Bihor Postat Decembrie 16, 2024 Am vizitat o si eu . E reala si e super ok, silicoane faine , buze beton. Dupa cum presteaza Se vede ca ii place mult ceea ce face. 10 pe linie din partea mea. De revenit?- Cu siguranta
Vladimir.07 Reputație: 17 Postat Decembrie 19, 2024 Oras:Sibiu/Brasov Oras:Sibiu/Brasov Postat Decembrie 19, 2024 Am vizitat-o. Tipa este ce trebuie. Se implica si o face din placere! Are un GFE puternic si arata bine. Miroase frumos, igiena impecabila. Nu cred ca ar face mizerii dinastea sa fure din buzunar etc.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum