Sari la conținut

Dana Luxury 0733894028

Postări Recomandate

• cleopatra01 a schimbat titlul în Dana Luxury 0733894028
  • Membru Premium
  • Oras:Peste tot.
  • Oras:Peste tot.
Postat

Nr de telefon din anunț:

0733894028

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 2 ore, DanutzDr a spus:

Si o parere ? realitate-poza etc

Uite ca nu am chef. Ești de câteva ore pe forumul asta și deja vrei ajutor social. Contributia ta care e? ZERO!!!! Mergi la ea și lasă o recenzie,daca vrei sa fii de folos. Dacă nu, mai deschide topice prin care vrei mura în gura

• Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat
On 9/28/2023 at 11:30 AM, JamesHunt said:

Uite ca nu am chef. Ești de câteva ore pe forumul asta și deja vrei ajutor social. Contributia ta care e? ZERO!!!! Mergi la ea și lasă o recenzie,daca vrei sa fii de folos. Dacă nu, mai deschide topice prin care vrei mura în gura

Who shit in your cereal?

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 7 minute, trukor a spus:

Who shit in your cereal?

BilgheiTZ

• Oras:Brașov
Postat

Hai sa vin cu o părere... azi-noapte in lipsa de prea multe opțiuni am mers la domnișoara mai sus menționată. sunt 2 fete simpatice și foarte prietenoase am mers cu inca un amic el intrând cu colega Danei, eu am intrat cu Dana pt acea oră tariful mi sa părut unul normal 400 ora. pozele sunt reale la ambele fete. curat in apartament și fără chestii dubioase mirosuri sau alte cele. vizavi de Dana pot spune că în ultimul timp în afara de fetele noastre de pe forum care sunt in special peste ceea ce găsești prin Brașov a fost o surpriză plăcută am avut parte de o experiență foarte plăcută. nu a fost pe graba chiar am stat peste o ora fiind puțin aburit de alcool.

de revenit cu siguranță și nu am prea spus treabă asta la fete de pe publi.

aspect - 9 spre 10

on - 10 cu tendințe de Deep

np - 10 implicată contre bune și geme frumos

locație - 9 - era de 10 daca nu întâmpinam probleme cu dușul 🤣

colegul a zis că a fost și el foarte mulțumit de colega Danei dar nu am intrat prea mult în detalii el plecând înaintea mea.

• Inimioara 1

Postat

și cum am promis am și revizitat domnișoara și la a doua întâlnire 10 pe linie.... 🤣🤣🤣 ma lămurit și cu dușul cum stă treaba 🤣🤣🤣...am slăbiciunile mele de pe forum dar fata se ridică la așteptările mele.... 

PS. un admin fata a vrut să își facă cont dar nu a primit confirmarea pe mail și a renuntat.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.